Görüş Bildir
Haberler
Seni Anlatan İki Rengi Söylüyoruz

Seni Anlatan İki Rengi Söylüyoruz

Herkesin en sevdiği bir renk vardır. Bu rengi sevmemizin nedeni içimizde uyandırdığı farklı hislerdir. Belki de kişilik özelliklerimiz bu renge benzediği için o rengi seviyoruzdur. Sık tercih ettiğimiz ve sevdiğimiz renk aslında bizi anlatabilir. Seçimlerine göre seni anlatan rengi söylüyoruz.

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, bir problem karşısında ne yaparsın?

4. Seni huzurlu hissettiren bir yer seç.

5. Sevgilinle çıkacağın bir tatilde hangi ülkeyi tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu dekorasyonlardan beğendiğini seç.

7. Bir ilişki de olmazsa olmaz şey nedir?

8. Peki damak tadına uygun tatlıyı seç.

9. Söyle bakalım, en yakın arkadaşın ve sevgilin anlaşamazsa ne yaparsın?

10. Son olarak bir görsel seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni anlatan renkler beyaz ve mavi.

Seni anlatan renkler beyaz ve mavi.

Sen daha çok beyaz ve mavi renklerin özelliklerini taşıyorsun. Herkese çok çabuk güvenip, inanıyorsun. Üstelik yaşadığın şeylerden ders almak gibi bir huyun yok. Bir hatayı en az 3 kere yaparsın. Aslında insanların, anlatılanlar kadar kötü olabileceğine inanmıyorsun. Herkesi kendin gibi sanıyorsun. Sen aşırı zevkli birisin. Kolay kolay bir şey beğenmez ve kimsenin dikkatini çekmeyen şeyleri fark edersin. İnce ve rafine zevklerin var. Bu nedenle de herkesin senden fikir alması olağan bir durum. Senin mutlu olabilmen için sadece huzurlu hissettiğin yerde olman gerekiyor. Kendini rahat hissetmediğin veya içinin huzursuz olduğu yerlerde asla kalamıyorsun. İletişimin güçlü olsa da bazı insanlara karşı duvar gibisin. Senin konuşmaya başlaman için önce karşındaki insanı biraz olsun tanıman lazım. Hemen kendini açamayan ve samimi olamayan birisin. Yeterli samimiyeti yakalayınca susmuyor, her şeyi en başından anlatmaya başlıyorsun. Bu da senin daha sonra pişman olmana neden oluyor.

Seni anlatan renkler gri ve mor.

Seni anlatan renkler gri ve mor.

Seni gri ve mor renkleri tamamlıyor. Problemlerle çok iyi baş edebiliyorsun. Her zaman bir yolunu bulur ve kendini bir sıkıntının içinden kurtarırsın. Bu yüzden etrafındaki insanlar sana her zaman çok güvenir. Başları sıkışınca kimi aramaları gerektiğini biliyorlar. İnsanlara güven veren bir halin var. Senin yanındayken insanlar her zaman daha rahat ve mutlu hissediyorlar. İlk defa tanışan bir insan bile, sanki seni yıllardır tanıyormuş hissine kapılıyor. Yeri gelince çocuklaşabiliyor yeri gelince beklenmedik bir şekilde olgun olabiliyorsun. Okumayı araştırmayı seven birisin. Bu tutkunda senin yaratıcılığı geliştirmiş. İnsanların aklına gelmeyecek fikirler bulabiliyorsun. Senin bu hayatta bir gayen varsa o da rahat bir yaşam sürmektir. Şu ana kadar yaptığın her şeyi ilerisi için yapıyorsun. Kendini sağlama almak ve hiçbir şey düşünmeden güne başlamak istiyorsun. Bu yolda da seni tutabilen veya engelleri ile seni yavaşlatabilen biri olduğunu sanmıyoruz. İnsanlardan fikir alsan da her zaman kendi dediğini yapan ve bu sayede de doğru kararı veren birisin.

Seni anlatan renkler yeşil ve kırmızı.

Seni anlatan renkler yeşil ve kırmızı.

Enerji denilince sen geldin aklımıza. Seni anlatan renkler kırmızı ve yeşil. Kırmızı kadar canlı ve enerjik, yeşil kadar adil ve sakin birisin. Sen hayatı dolu dolu yaşamayı tercih eden ama aynı zamanda sakin kalarak kafasını dinlemeyi seven birisin. Yani zamanı geliyor yerinde duramazken zamanı gelince de tek başına kalıp kafanı dinlemek istediğin yerlere ihtiyacın olabiliyor. Sen doğayla iç içe kalmayı seven ve özellikle böyle yerlere arkadaş grubuyla gitmeyi seven birisin. Kalabalık, seni yoran yerler yerine arkadaşların ile sadece sizin bulunduğunuz bir yerde olmayı tercih edersin. Etrafındaki insanlar da hep senin gibi neşeli ve hareketi seven insanlar. Sadece durup olan bitenler hakkında düşünmek veya emekli hayatı gibi bir hayat sana göre değil. Kendi yorgunluğunu attıktan sonra bir hareketlilik ve eğlence arıyorsun. Savunduğun düşünceler arkasında durur ve sonuna kadar karşındakilerle inatlaşırsın. Başkalarının fikirlerine kendine uydurmak yerine kendi fikirlerini onlara aktarmayı tercih edersin. Biraz yönlendirici ve her şeyi organize eden birisin.

Seni anlatan renkler siyah ve pembe.

Seni anlatan renkler siyah ve pembe.

Tutku ve aşk dersek de sen yani. Seni anlatan renk siyah ve pembe. Siyahın gücü ve hırsı, pembenin ise iddialı ve saygılı tutumu seni anlatıyor. Sen genellikle insanlara üstten bakan birisin. Bu konuda haklısın desek yeridir. Şu ana kadar başardığın her şey senin diğer insanlarla bir olmadığının kanıtı. Bu yolda her şeyi yapmış ve asla vazgeçmemişsin. Sonuçları ne olursa olsun başarıya giden yolu takip etmişsin. Çünkü sözünün geçmesi ve saygın bir kişiliğinin olması için gücün elinde bulunması gerektiğini düşünüyorsun. İş ve çalışma konularında gözün ne kadar karaysa, aşk denilince de yumuşacık oluyorsun. Sevdiğin kişinin ve arkadaşlarının yanında kendini tamamen sıfırlamış biri olarak yer alıyorsun. Sadece o anın tadını çıkartmak istiyorsun. Her zaman dikkat çekici birisi olmuşsun. Her yaptığın her söylediğin her giydiğin oldukça iddialı. Bu da senin insanlar arasında farklı olduğunu gösteriyor ve akılda kalmanı sağlıyor. Hedeflerine ilerlerken ki yorgunluğunu aşk ilişkilerinde ki sakinlik ve mutlulukla dindiriyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
78
37
33
10
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?