Görüş Bildir
Haberler
İlişkinin Ne Kadar Sağlam Olduğunu Söylüyoruz

İlişkinin Ne Kadar Sağlam Olduğunu Söylüyoruz

Bazı uzun ilişkilerin sırrı her şeyden tartışmaktan geçebilir. Bu küçük tatlı tartışmalar belki de ilişkilerin giderek güçlenmesini sağlar. Üstesinden gelebildiğiniz problemler birbirinizi olan güveninizi ve ilişkinizin aslında ne kadar boyut atladığının da resmidir. Bu testimiz ilişkinizin ne kadar sağlam olduğunu söylüyor. 

Hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sevgilinle en büyük kavganızı neden dolayı yaşadınız?

4. Peki en uzun ne kadar süre küs kaldınız?

4. Peki en uzun ne kadar süre küs kaldınız?

5. Siz sürekli ayrılıp barışan bir çift misiniz?

5. Siz sürekli ayrılıp barışan bir çift misiniz?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sevgilini bir hayvan benzet bakalım.

7. Sevgiline en çok nasıl hitap ediyorsun?

7. Sevgiline en çok nasıl hitap ediyorsun?

8. Peki tartışmalarınızda alttan alan taraf kim oluyor?

9. Senin aldatılma karşısında sevgilini affetme ihtimalin ne?

9. Senin aldatılma karşısında sevgilini affetme ihtimalin ne?

10. Son olarak bu çiftlerden birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz "bir ilişki nasıl olur" gösterecek kadar sağlamsınız.

Senin ilişkin yaşanabilecek en güzel ilişkilerden biri. Birbirinize olan güveniniz ve sevginiz her şeyin üstesinden gelmeye yetiyor. Bu nedenle sizi yıkabilecek ve aranızı bozabilecek bir sorun olamaz. Siz bunları zaten zamanında aşmışsınız. Artık bir ilişkiden daha çok birbirinizin her şeyi olmuşsunuz. En yakın arkadaşı, sırdaşı ve ailesi... En güzel ilişki kendini onun yanındayken evde gibi hissettiğin ilişkidir. İşte siz birbirinizin evi olmuşsunuz. Canın sıkıldığında, üzücü bir haber aldığında veya mutlu bir haber aldığında hemen sevgiline haber vermek istiyorsun. Çünkü onunda senin yanında olduğunu ve çözüm bulacağını biliyorsun. Şu ana gelene kadar başınızdan bir sürü olay geçmiş. Belki ayrılacak noktaya kadar bile gelmişsiniz ama bu yaşananlar sizin ilişkinizi güçlü kılmış. Yaşanan olaylar karşısında gayet mantıklı ve olması gerektiği gibi hareket etmişsiniz. İlk günkü gibi aşkınızı ve sevginizi koruyorsunuz. Siz küs kalmaya bile dayanamayan bir çiftsiniz. Bu nedenle senin ilişkin en sağlam ilişki.

Senin ilişkin büyük problemlere dayanamayabilir.

Senin ilişkin şu an güzel devam etse de yaşanacak büyük bir probleme dayanamayabilir. Henüz tam anlamıyla birbirinizi tanımadığınız ve her şeyinizi bilmediğiniz bir ilişki yaşıyorsun. Zamanla her şeyi öğreneceksin. Henüz öyle büyük bir problemden de atlatmamışsınız. Küçük kıskançlıklar sizin ilişkinizi tabii ki yıkamaz. Bu nedenle ilişkinizi sağlam hale getirmek sizin elinizde. Daha fazla anılar paylaştığınız, daha uzun vakitler geçirdiğiniz bir ilişkiye dönüştürmelisin. Belki bir tatile çıkmalısınız. Katı kuralların ve sınırların var. Hemen herkese öyle kendini açamıyor ve her şeyini anlatamıyorsun. Aranızdaki mesafe bundan kaynaklanıyor olabilir. Zamanla insanlara alışıyor ve ısınıyorsun. Zaten alışınca da seni tutabilene aşk olsun. O zaman da her şeyi anlatmaya başlıyorsun. Anladığımız kadarıyla senin bir ortan yok. Sevgiyle bağlı olduğunuz ilişki zamanla daha da sağlam hale gelecek. Yapman gereken fevri çıkışlardan uzak durup, kendini rahat hissetmen.

Senin ilişkin her an bitebilir.

Üzgünüz senin ilişkin her an bitebilir. Sen biraz tahammülsüz ve fevri birisin. Her şeye çok çabuk parlıyorsun. Bu nedenle senin yanında hata yapmak pek mümkün değil. İstemediğin veya olumsuz sonuçlanacak bir şey olduğunda ağzından çıkanı pek duymuyorsun. Bu ilişkinizin yıpranmasına neden olabilir. Her tartışmada kırıcı sözler sarf etmek zamanla birbirinize olan saygınızı yitirmenize neden olabilir. Bu da bir ilişkinin bitmesi için büyük bir neden. Tartışmalarınız sonucunda birbirinize küsüp, uzun süre konuşmadığınız bile oluyor. Ama sevince her ne olursa olsun yine de affediyorsun. Bir ilişkiyi yürütmek için sadece sevgi yeterli değildir. Birbirinize olan saygınızı yitirmemelisiniz. Sürekli hata yapıp, daha sonra barışmak her ne kadar sevsen de daha büyük hatalar yapılmasına neden olur. Birbirinize değer verdiğiniz ve diğer insanları aranıza sokmadığınız bir ilişki yaşamalısın. İlişkinizi kurtarmak sizin elinizde. Hiçbir şey için geç değil.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
22
22
20
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Birgün gerçekten bir sevgili yapıp çözeceğim bu testleri

Amine Özgan

Siz "bir ilişki nasıl olur" gösterecek kadar sağlamsınız.

Gizem Yenikler

Senin ilişkin her an bitebilir.