Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Hastası Olduğun Tatlıyı Söyleyelim!

Burcunu Seç, Hastası Olduğun Tatlıyı Söyleyelim!

Burçlarımız birçok özelliğimizi yansıttığı gibi sevip sevmediğimiz şeyleri de yansıtabilir. Doğduğumuz ay, gün hatta saate kadar önemli olup, belirlenen burçlar hayatımızda büyük bir yere sahip. Burçlara göre ortaya çıkan özelliklerimiz, İster istemez aklımızda kalıp, 'acaba mı?' diye düşündürüyor bizi. Peki burçların asla hayır diyemediği tatlı hangisi? Bu testimiz senin burcuna göre hastası olduğun tatlıyı söylüyor.

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Koç - Baklava

Koç - Baklava

Midelerine düşkünlükleri ile bilinen burçların başında tabii ki Koç geliyor. Koç burçlarını öyle hafif tatlılar kesmez. Ağır ve etkisinden hemen kurtulamayacakları tatlıları severler. Çünkü enerjilerine başka nasıl enerji katabilirler ki? Yerinde durmayan hallerini bol şerbetli baklavaya borçlu olabilirler. Koç burçları sevdikleri ve arkasında durdukları şeylere karşı asla vazgeçmezler. Yani ne olursa olsun sevdikleri şeyi savunurlar. İnatçılıkları ile adlarını duyuran Koç burçları, rekabete de düşkün burçlardır. Üstelik bundan hiçbir şeyden almadıkları kadar haz alırlar. Böyle ağır tatlılardan sonra bol su tüketmesi Koç burcunun sağlığı için iyi olacaktır.

Boğa - Çikolatalı pasta

Boğa - Çikolatalı pasta

Boğa burçları için her şey bir yana çikolata bir yanadır. Çikolata için her şeyi yapabilirler. Canları tatlı isteyince elleri hemen çikolatalı olan her şeye gider. Şerbetli veya sütlü tatlılar Boğa burçları için tercih edilecek bir tatlı değildir, çikolatalı pasta dururken. Her gün tatlı yemek için sabırsızlanmazlar. Kendilerini uzun süre sağlıklı beslenmeye ve tatlıdan uzak tutmayı başarırlar. Ama sonunda bu sabırlarının karşılığını tabii ki güzel bir tatlıyla almak isterler. Sadece yemek değil aynı zamanda bu muhteşem çikolatalı pastayı yapmakta da ustalardır. Canları bir şey çektiyse, mutfağa geçer ve uzun uzun o şeyi hazırlarlar. Yani Boğaları mutlu etmek istiyorsanız, kocaman bir çikolatalı pasta ile kapılarını çalın.

İkizler - Pastanın her türlüsü

İkizler - Pastanın her türlüsü

İkizler burcuna tatlı dediniz mi hemen akıllarına pasta gelir. Pastanın her türlüsünü, her çeşidini keyifle yiyen İkizler için pasta çeşitleri arasında karar vermek dünyanın en zor şeyidir. Gerçi İkizler burcu için karar vermek dünyanın en zor şeyidir ama neyse... Etkileyici dış görünüşleri ve fikirleri ile her ortamda farklarını ortaya koyan İkizler burcu, her ne kadar etrafta kötü bir izlenim bırakmış olsalar da olumlu özellikleri bu izlenimi yok edebilir. Akılcı halleri, özgün fikirleri ve maceracı tutumları ile herkesle aynı olmadıkları gösterirler adeta. Değişik tatlara da açık olan İkizler farklı aromalı pastaları da sık tercih ederler.

Yengeç - Sütlaç

Yengeç - Sütlaç

Herkese şefkatle yaklaşmaları ve anaç tavırları ile bilinen Yengeç burçlarının favori tatlısı tabii ki sütlaçtır. Üstelik onu bir fırında bir güzel yakıp, fındık ve fıstık ile süsledikten sonra değmeyin Yengeçlerin keyfine. Herkese yardım etme duygusunu içinde barındırırlar. Kimseye ön yargıyla yaklaşmaz ve onları anlamaya çalışırlar. Yengeç burçları size en mantıklı ve akılcı yolu tavsiye eden burçlardır. En iyi arkadaşlar da zaten hep Yengeç burcundan çıkar. Bilirsiniz sizi asla yarı yolda bırakmayacağını. Tek kusurları fazla hırslı olmalarıdır. Ortada bir yarış varsa, Yengeç burçları rakibinin kim olduğuna bakmaksızın sadece yarışta birinciliğe odaklanır. Böyle zamanlarda eline bir sütlaç tutuşturursanız belki de rahatlamasına yardımcı olursunuz.

Aslan - Cupcake

Aslan - Cupcake

Öyle çok uzun yeme çabalarıyla uğraşmak istemeyen Aslan burcu için ideal tatlı tabii ki cupcake'tir. Mümkünse lokmalık tatlılar tercih eder. Üstelik sadece bol kremalı lezzetine değil aynı zamanda süsleniş biçimini de özen gösterir. Aslan burçları için dış görünüş oldukça önemlidir. Çünkü Aslan burcu da kendine oldukça özen gösterir. Sonuçta her şey ilk önce göze hitap etmeli değil mi? Her türlü ilişkisinde sadık olmaya özen gösterir ve karşı taraftan da onu bekler. Arkadaşlarını kimseyle paylaşmaktan hoşlanmaz ve herkesten kıskanırlar. Herhangi bir kıskançlık söz konusu olduğunda Aslanları sadece Cupcake yatıştırabilir.

Başak - Meyveli bütün tatlılar

Başak - Meyveli bütün tatlılar

Kendisi gibi hayatı da düzenli olan Başak burçları sağlıklarına oldukça dikkat ederler. Küçük kaçamaklar harici genellikle sağlıklı şeyler tercih ederler. Zararlı olan her şeyden kaçınan Başaklar, tatlıda da meyveli olan hafif tatlıları tercih ederler. Becerileri ile bilinen Başak burçları mutfağa girdikten sonra harika şeyler çıkaracağına herkes emin olur. Özellikle sevdiği kişiye bir şeyler hazırlıyorsa, daha bir özenir. Eleştiriye açık olmayan ama acımasızca eleştiren Başaklar, yanlış bir şeye susmazlar. Üstelik iş inada bindiyse doğrusunu kanıtlayana kadar uyku bile uyumazlar. Sakinleşmek için tek ihtiyaçları meyveli tatlılardır.

Terazi - Çilekli tatlılar

Terazi - Çilekli tatlılar

Kararsızlığı ile bilinen Terazi burcunun emin olduğu bir şey varsa o da çilekli tatlılardır. Her şeye hayır diyebilir ama çilekli tatlılara diyemezler. Çekici halleri ile her girdikleri ortamda dikkatleri de üzerlerine çekerler. Asla girdikleri ortamlarda yabancıymış gibi hissetmezler. Çünkü çok cana yakın ve samimi kişilerdir. Herkesle en alakasız konuda bile konuşabilir, insanlara fikirlerini empoze edebilir. En kötü huyları insanlara zorla bir fikri benimsetmeleridir. Kendileri de bu huylarının farkında olup aslında bu durumdan zevk alırlar. Lükse, şatafata düşkünlüğü ile de tanıdığımız Terazilerin şöyle kocaman çilekli tatlıya karşı kayıtsız kalamayacaklarını herkes bilir.

Akrep - Sufle

Akrep - Sufle

Yoğun ve etkisinden uzun süre kurtulamayacak tatlılardan hoşlanan Akrepler için favori tatlı sufledir. Sabırlarıyla dikkat çeken Akrepler enfes sufleyi yapmak için zaman harcamaz ama onu yemek için kilometrelerce yol gidebilir. Gezmeyi bir tutku haline getiren Akrepler için hem sufle yiyip hem de güzel yerle görmek kadar etkileyici ne vardır bilinmez. Yapılan hataları unutma gibi bir niyeti olmayan Akrepler birazda kindarlıklarıyla bilinir. Yıllar geçse de yapılan hiçbir şeyi unutmaz yeri gelirse, herkesin yüzüne dobra bir şekilde söyler. Böyle durumlarda Akrepleri durdurup 'şurası çok iyi sufle yapıyor, yiyelim mi?' demek daha mantıklı, bizden söylemesi.

Yay - Dondurma

Yay - Dondurma

Tatlı canavarı denilince Yaylar aklımıza geldi. Şeker olsun da ne olursa olsun mantığı ile ilerleyen Yayların girdikleri pastane de gözleri döner. Her şeyi yemek, tadına bakmak ve şekeri yükselmiş bir şekilde oradan çıkmak isterler. Bu hayat için fazla iyimser ve dürüst olan Yaylar hep insanlara fazla güvenmekten kaybederler. Herkesi kendi gibi görüp, başına bir şey gelmeyeceğinden emin olduğunda kim ne derse evet der. Sonu tabii yine hüsran... Sonunda ise 'neyse bu da yaşanması gerekiyormuş demek ki' der ve köşesine çekilir. Farklı şeyler denemekten hoşlanırlar. Değişik aromadaki dondurmalar ve değişik soslu kekler tam Yaylara göredir. En sevmediği şey tatlısını paylaşmak olan Yaylar için bu bir teklif bile olamaz.

Oğlak - Hem kestane hem pasta

Oğlak - Hem kestane hem pasta

Azim ve başarı denilince tabii ki aklımıza oğlak geliyor. Sizce bu başarıyı neye borçlular? Tabii kestaneye... Oğlakların kestane ile aralarında güçlü bir bağ vardır. Kışın sokakta közde kestane yemeyi sevdikleri kadar, yazları ise güzel bir kestaneli pasta aradıkları şeydir. Her şeye sadık oldukları gibi kestaneye de sadık kişilerdir. Affetme özelliği yüklenmemiş olan Oğlaklara yanlış yapmak pek akıllıca değildir. Bu hayatta sadece kestaneyi affedebilirler. Çok çabuk umutlarını kaybedebilir ve toparlanmaları zor olabilir. Bir Oğlak burcunu umutsuz gördüğünüz an kestaneli pasta ile karşısına çıkabilirsiniz.

Kova - Künefe

Kova - Künefe

Birbirinden asla tatlı ayırmayan Kovalar için bütün tatlılar bebeğidir. Ama en sevdiği bebeği künefedir. Lezzetleri karıştırmayı seven Kovalar için farklı tatları aynı anda almakta güzel duyguları beraberinde getirir. Hem tuzlu hem tatlı lezzetleri aynı anda yemek gibi bir özellikleri vardır. Açık fikirli olmasının yanında insanların fikirleri de oldukça önem verirler. Gösteriş yapmaya ve aslında daha çok başarıları ile övünmeyi severler. Her şeyi ilk onlar dener ve tadarlar. Sonra da gelip anlatırlar. Dünya mutfağına açık kişilerdir. Her ne kadar dünya mutfağına açık olsalar da, künefeden de kopamazlar.

Balık - Ekler pasta

Balık - Ekler pasta

Yemek yemeyi bir hobi haline getiren Balıkların vazgeçemedikleri tek şey tatlılardır. Her türlü tatlıyı dener, yer ve asla tadını beğenmedim cümlesini kurmazlar. Romantik ve duygusal Balık burçları için en ideal hediye en sevdikleri tatlıdır. Bir kutu ekler ile kapısını çalarsanız artık hayatında önemli bir yere sahip olursunuz. Herkese çok çabuk inanmaları ile sürekli hataya düşen Balık burçları bu durum sonucunda uzun süre kendine gelemez. Acıma hissi yükselir ve kendini hep bitkin, yetersiz olarak görür. Böyle anlarda Balık burcunu ne ayağa kaldırır siz biliyorsunuz. Tabii ki ekler...

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
181
92
42
30
20
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
baki yurteri

alakası yok

Ördekkaç

En sevmediğim tatlı olabilir...