Görüş Bildir
Haberler
Çay Tiryakileri Buraya! Sana İyi Gelecek Bitki Çayını Söylüyoruz

Çay Tiryakileri Buraya! Sana İyi Gelecek Bitki Çayını Söylüyoruz

Çay tutkunlarını testimize alalım. Her şeyin yanına yakışan çay, bazılarımızda içmeyince baş ağrısı bile yapabiliyor. Kimisi kahve için böyle düşünse de çayın da tiryakisi oldukça fazla. Koyu sohbetleri daha da tatlı hale getiren çayın, yanında bir de çeşitli bitki çaylarımız mevcut. Bunlar ruh hallerimize ve organlarımıza da iyi gelen çaylar. Senin özelliklerine ve ruh haline göre ihtiyacın olan çayı söylüyoruz

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım. Sen sınavlarına genellikle ne zaman çalışmaya başlardın?

3. Söyle bakalım. Sen sınavlarına genellikle ne zaman çalışmaya başlardın?

4. Peki sen çok düşünen birisi misin?

5. Şimdi senin sinir yüzdeni öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki şimdi de bir hobi seç.

7. İstemediğin bir şeyi zorla yaptırılmasına ne tepki verirsin?

8. Sen genellikle kaç saat uyuyorsun?

9. Bir tartışma yaşanırken sen ne yapıyor oluyorsun?

9. Bir tartışma yaşanırken sen ne yapıyor oluyorsun?

10. Son olarak seç birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gül Çayı

Gül Çayı

Senin şu an ihtiyacın olan şey Gül çayı. Stresten uzaklaştıracak ve uykunu da tam almanı saylayacak çay bu. Sen daha çok kontrolcü birisin. Her şeyi kontrol etmeye çalışıyor ve yarı yolda kalmak istemiyorsun. Her şeyi önceden planlayan ve ne olursa olsun yaptığı plana sadık kalan birisin. Çevren üzerinde de kontrol kuruyorsun. Senden biraz çekinen ve dediklerini özenle seçen insanlar etrafında var. Çünkü ağırbaşlı ve aklı başında birisin. Öyle ani kararlar vermek veya verdiğin kararların sonunu düşünmemek sana göre değil. Bu özelliğin çoğu zaman insanların sana rahat yaklaşmasını engellese de durmaları gerektikleri yeri bildikleri için, senin kafanı yormana gerek kalmıyor. Birçok faydası olan Gül çayı hem rengiyle hem de tadıyla senin tercihin olacağını düşünüyoruz.

Papatya Çayı

Papatya Çayı

Sana iyi gelecek çay Papatya çayı. Sen hayatı daha normal ve olması gerektiği gibi yaşıyorsun. Ne bazı şeyler için acele ediyor ne de bazı şeyler için geç kaldığını düşünüyorsun. Her şeyi tam zamanında yaşıyorsun yani. Her şey hakkında bir fikrin ve bilgin var. Araştırmayı seviyorsun ve meraklı birisin. Bu yüzden de biraz senden korkulur desek yeridir. Her şeyi hafızana atıyor ve unutmuyorsun. Seninle tartışmaya girsek yıllar sonra bile 'sen de bana şunu şunu demiştin' diye karşımıza çıkabilirsin. Bu kadar bilgiyi kafanda tutmaktan yorulsan da bazen bir köşeye oturup, kitap eşliğinde Papatya çayı içebilirsin. Bu seni rahatlatır ve daha fazla bilgi depolayabilmeni sağlar. 😂

Melisa Çayı

Melisa Çayı

Sana şu an iyi gelecek çay Melisa çayı. Sinirini biraz olsun dindirebilecek çay olan Melisa birçok faydası ile de senin işine yarayacak. Sen biraz sinirli birisin. Kendini kontrol edemediğin zamanlar olabiliyor. Öyle zamanlarda kendini hemen o ortamdan uzaklaştırıyorsun. Oldukça enerjik birisin. Yerinde duramıyor ve bir anın bir anına uymuyor. Yani seni çok sinirli görürken, bir anda bütün sinirin geçmiş kahkaha atarken görmemiz de mümkün. Hayatında fazla insan tutan biri değilsin. Sadece gerçek dostların yanında ve onlarla samimi bir şekilde vakit geçiriyorsun. Sevmediğin, hoşlanmadığın kişilere karşı kocaman bir duvarın var ve o duvarı aşmak çok zor. Hem seni sakinleştirecek hem de daha naif olmanı sağlayacak çay Melisa çayı.

Mavi Kelebek Çayı

Mavi Kelebek Çayı

Senin şu an içmen gereken çay Mavi çay. Adını yeni duymuş olabilirsin ama faydaları sayılmayacak kadar çok. Stresten uzaklaşmanı sağlayacak ve daha aklı başında düşünmeni sağlayacak çay Mavi Kelebek çayı. Sen çok çabuk sinirlenen birisin. Her şeye karşı bir cevabın var. Haksızlıklara karşı susmak asla sana göre değil. Bu yüzden de insanlar seninle tartışmaması gerektiğini iyi bilir. Çünkü o tartışmadan sağ çıkamazlar. İnatçı kişiliğini burada da görmüş olduk. Senin isteyip de alamadığın, başaramadığın pek bir şey yok. Sadece sonucunda gerçekleşecek şey, yürüdüğün yola değsin yeter. Hayatı olduğu gibi yaşayan ve hiçbir şey için endişelenmeyen birisin. Senin keyfine keyif katacak çay Mavi Kelebek çayı.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
43
17
12
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?