Görüş Bildir
Haberler
Rüyanda Sık Gördüğün Şeylere Göre Seni Anlatıyoruz

Rüyanda Sık Gördüğün Şeylere Göre Seni Anlatıyoruz

Rüyanda en çok ne görüyorsun? Düştüğünü, ağladığını veya para bulduğunu... Her gün olmasa da bazı günler gördüğümüz rüyaların çıktığı bir gerçek. Güzel bir rüyanın ardından koşarak rüya tabirlerine bakıp, olmasını umduğumuzda bir gerçek. Sık tekrarlayan sembol ve anlar bizi anlatıyor. Art arda aynı rüyayı bile görmüşlüğümüz vardır. O anki ruh haliniz, hissettikleriniz kısacası bilinçaltınız rüyalarımızı büyük oranda etkiliyor. Bu testimiz ile rüyanda en çok gördüğün şeylere göre seni anlatıyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Rüyanda en çok kendini nasıl görüyorsun?

4. Peki bunlardan hangisini daha fazla görüyorsun?

4. Peki bunlardan hangisini daha fazla görüyorsun?

5. Bunlardan hangisi?

5. Bunlardan hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bunlardan seç.

7. Bunlardan da seç.

8. Sıra bunlarda. Seç birini.

8. Sıra bunlarda. Seç birini.

9. Şimdi bize rüyanda en çok gördüğün rengi seç.

10. Son olarak rüyanda gördüğün bu hayvanlardan birini de seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hem hayalperest hem de sabırlı birisin.

Sen hayal gücü oldukça yüksek birisin. Hatta senin için hayallerine tutunuyor desek yanlış olmaz. Çünkü hayal kurmak ve o kurduğun hayallerin bir gün gerçekleşecek olduğunu bilmek, sana çok ayrı bir mutluluk veriyor. Şu an bazı şeyler için fazla çaba gösteriyor ve zorlanıyorsun. Ama bu zorlukların üstesinden gelecek ve iyi ki o yollardan geçmişim, iyi ki o gözyaşlarını dökmüşüm diyeceksin. Bu zorluklara rağmen önüne çıkan seçenekler her ne olursa olsun seni huzurlu ve mutlu olduğun yerde olmanı sağlayacak. Sen zor karar verebilen birisin. Kararını versen ve net olsan aslında daha rahat ve mutlu bir hayata kavuşacaksın. Kendi işini kendin zorlaştırıyorsun yani. Keyfine düşkün birisin. Eğer sonunda değecek ve gerçekten mutlu olacağın bir şey yoksa asla kendini yoracak şeylere yönelmezsin. Samimi hallerin ile bir ortama çok çabuk ayak uydurabilir ve herkesi kaynaştırabilirsin. Kurduğun hayalleri gerçekleştirmek ve daha rahta edebileceğin, daha mutlu olacağın anlara kavuşmak için her şeyi yapabilirsin.

Sen insanlara çok çabuk güveniyorsun.

Sen insanlara çok çabuk güveniyorsun. Böyle olunca da yarı yolda kalman çok muhtemel bir durum. Herkesi kendin gibi sanıp, 'neden böyle bir şey yapsın ki?' diye düşünüyorsun. Ama insanlar her geçen gün seni şaşırtıyor. Önce her şey mükemmel başlayıp daha sonra kıskançlık giriyor araya. Senin rüyalarından anladığımız kadarıyla çok düşmanın var. Sana bir şey yapamazlar ama yine de en yakınındalar. Her ne kadar önüne engel koysalar da başarıya ulaşacak birisin. Çünkü insanlara fazla güvensen de istediklerin için yapamayacağın şey yok. Başarı senin için başka bir şey. Takdir görmek, diğer insanlardan ayrılmak seni motive ediyor ve daha iyisini yapmanı sağlıyor. Hayal kurmak veya olmayacak şeyleri düşünmek sana göre değil. Daha gerçekçi şeylerin peşindesin. Yani senin mutluluğun öyle kurduğun hayallerle olacak şey değil. Çok evcimen birisin ve ailene düşkünsün. Bu yüzden de gelecekte güzel bir yuva kurmak, mutlu bir aileye sahip olmak istiyorsun. Hayatında biraz daha temkinli adımlar atıp, insanlara körü körüne güvenmemen gerekiyor.

Sen inatçı birisin.

Sen oldukça inatçı birisin. Rüyalarından anladığımız kadarıyla tuttuğunu koparan birisin. Yani bir işe başlayıp, yarım bırakmak sana göre değil. Aksine o işi nasıl daha iyi hale getirebilirim diye düşünüyorsun. Hayatının her alanında inatçı birisin. Bu yüzden de seninle anlaşmak biraz zor. Denileni yapmak yerine, kendi dediğini yaparsın. Canın ne isterse öyle yaşarsın. Bunlar sonucunda başına gelen şeylere aldırmıyorsun. Çünkü senin tercihlerin doğrultusunda bir sonuca katlanmak kabul edilebilir bir şey. Ama başkasının istekleri doğrultusunda kötü bir sonuca katlanmak senlik bir şey değil. İlişkilerinde hep zorlu yollardan geçmiş birisin. Bu biraz da senin zor biri olmandan kaynaklanıyor. Ama sonunda ilişkinde olması gerekeni ve istediğin kişiyi bulacaksın. Etrafında seni çekemeyen ve kıskanan gözler var. Bunlar senin hiç umurunda değil. Kıskanan seni uzaktan izleyebilir. İnsanların düşüncelerinden çok kendi düşüncelerine önem veriyorsun. İnatçılığını biraz törpülersen belki hayat senin için daha kolay olabilir.

Sen duygularını yoğun yaşayan birisin.

Sen duygularını yoğun yaşıyorsun. Birinin yanında ağlamak senin için asla problem değil. Çünkü derdin, paylaştıkça azaldığına inanıyorsun. Duygularını gizlemek veya anlamasınlar diye saklamak sana göre değil. Aksine o an içinden ne geliyorsa ne yapmak istiyorsan gidip onu yapıyorsun. İnsanlarla temas kurmayı seven birisin. Sevdiğin kişilere sürekli sarılmak ve öpmek istiyorsun. Bunları içinden geldiği için yapıyorsun. İstediğin şeylere ulaşmak için oldukça zorlu yolardan geçecek ve sonunda değdiğini göreceksin. Biraz dobra birisin. Kalbinden ne geçiyorsa o an onu söylüyorsun. Bazen insanlar kırılsa da yine de gönüllerini almayı biliyorsun. Sen arkadaş ortamlarında grubun küçük çocuğu gibisin. Bazen mızmızlanan bazen güldüren neşeli bir halin var. Bu nedenle sen ne yaparsan yap sana asla kızamıyorlar. Her zaman zor anlarında nereye gitmen gerektiğini biliyorsun. Duyguları dışa vurarak yaşamak seni sen yapan en güzel özelliklerinden biri.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
58
40
27
17
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kaneki_tokyo.ghoul

Ben hem hayalperest hem de sabırlı biriymişim

cansu ersan

Sen duygularını yoğun yaşayan birisin evet gerçekten de öyleyim

Gizem Yenikler

Sen duygularını yoğun yaşayan birisin.