Görüş Bildir
Haberler
Flörtten İleriye Gidememenin Nedenini Söylüyoruz

Flörtten İleriye Gidememenin Nedenini Söylüyoruz

Her ne yaparsak yapalım, bazen ilişkileri devam ettiremeyiz. Belki bizden kaynaklanan sebeplerden belki de karşımızdaki insandan kaynaklanan sebeplerden dolayı... En küçük harekete soğuyanlar, beklediği ilgiyi göremeyenlere kadar pek çok nedeni olan durumlar sonucu ilişkiler, genellikle flörtten ileriye gidemez. Flört etmenin rahatlığı belki de insanlara daha az sorumluluk yüklenmesinden kaynaklanıyordur. İlişki kadar ciddi değil, yalnız hissedecek kadar rahat değil anlayışı ile başlayan flört, bir türlü ilişkiye dönüşemiyor. Peki sen neden flörtten ileriye gidemiyorsun. Testimizin sonunda bu sorunun cevabı var.

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım. Sen ne kadar kıskanç birisin?

4. Peki seni bu özelliklerden hangisi tanımlıyor?

5. Şu an olmak istediğin yeri seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hiç aldatıldın mı?

7. En uzun flört süren ne kadar?

8. Peki eski sevgilin sana dönmek istese, tepkin ne olurdu?

8. Peki eski sevgilin sana dönmek istese, tepkin ne olurdu?

9. Önceki ilişkilerinde yaşadığın problemler neden kaynaklanıyordu?

10. Son olarak unutamayacağın bir aşk yaşadın mı?

10. Son olarak unutamayacağın bir aşk yaşadın mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Özgürlüğüne düşkün olduğun için...

Senin flörtten ileriye gidememenin nedeni özgürlüğüne düşkün olman. Kısıtlanmaktan veya birini kısıtlamaktan hiç hoşlanmıyorsun. Hayatını dolu dolu yaşamak ve yapamadığın şeylerden pişmanlık duymak istemiyorsun. Bu yüzden de aslında oldukça cesaretli birisin. Hayat motton 'Her şeyin sonunda ya yaptıkların ya da yapmadıkların için pişman oluyorsun.' şeklinde. Bu yüzden senin bir şeyden korkman pek mümkün değil. Hayatını seven birisin. Öyle sürekli şikayetçi olup, 'şu da olsaydı, bu da olsaydı' şeklinde söylenmiyorsun. Her anın tadını çıkartmaya özen gösteriyorsun. Çünkü ilerde o günleri hatırladığında yüzün gülsün istiyorsun. Bu nedenle de ilişkilerinde her zaman daha rahat ve umursamaz taraf olmuşsun. Aslında her ilişki de olması gereken, kişilerin özel alanlarına saygı duyulması gerektiğini düşünüyorsun. Sürekli 'neredesin?, kimlesin?' gibi sorulara maruz kaldığın an o ilişki senin için bitmiştir. Kıskanılmanın ve sahiplenilmenin de bir adabı var. Her şey dozunda güzel. İlişki içinde fazla özgürlükçü olman senin bir ilişkiye başlamana engel oluyor.

İnsanlara güvenmediğin için...

İnsanlara güvenmediğin için...

Senin flörtten ileriye gidememenin nedeni, insanlara güvenemediğin için. Şimdiye kadar yaşadığın talihsizlikler sonucu, artık insanlara zor güvenmeye başlamışsın. İlk başlardaki o mutlu ve 'yok canım, neden öyle bir şey yapsın ki' tutumun artık yerini 'insanlardan her şey beklenire' dönüşmüş. Bu nedenle ne çok bağlanacağın ne de sırılsıklam aşık olacağın birini istiyorsun hayatında. Flörtten ileriye gidememenin nedeni sensin yani. Sen istemediğin için hep flört olarak kalıyorsun. İstesen çok güzel ve sağlam bir ilişki kurabilirsin. Ama insanların bir öyle bir böyle tavrı, kısaca dengesizlikleri seni delirtmiş olacak ki her şeyi bırakmışsın. Yani artık eğer seninle bir şey yaşamak isteyen olursa buyursun, gelsin. Ama senden bir adım beklemesin. Sen ilişki için hep daha fazla fedakarlık yapan birisin. Yapın gereği anaç bir karakterin var. Aşırı sahiplenici biri oluyorsun hemen. Onların da sana aynı şekilde yaklaşması, senin güvenmene neden oluyor. Ama senin de dediğin gibi insanlardan her şey beklenir. Birine güvenebilirsin ama önce kendine güvenmeli ve yalnız kaldığında da nasıl ayakta durduğunu göstermelisin.

Sorumluluk almak istemediğin için...

Sorumluluk almak istemediğin için...

Senin flörtten ileriye gidememenin nedeni sorumluluk almak istemediğinden kaynaklanıyor. Zamane ilişkilerinin en büyük problemlerinden biri, ilişkiyi yük olarak görmek. Sen de bunlardan birisin. Sürekli ilgi bekleyen veya planlarınızı sürekli beraber yapmak zorundaymışsınız gibi hissettiğin ilişkilerden uzak duruyorsun. Kendi başınıza da plan yapabildiğiniz ve kendi arkadaşlarınızla da eğlenebildiğiniz bir ilişki istiyorsun. Şu zamanda bunu bulmak da oldukça zor. Rahat ve keyfine düşkün birisin. Senin hayatına girecek kişi, hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştırmalı. En önemlisi seni anlamalı. Düşüncelerinizin ve sevdiğiniz şeylerin ortak olmasına özen gösterirsin. Yani sen her zaman dışarıda plan yapmak değil de bir gün de evde film izlemeyi tercih eden birisin. Olduğun gibi davrandığın ve kasıntı olmadığın yerleri seviyorsun. Her ilişki de tarafların yerine getirmek zorunda olduğu durumlar vardır. Bunlar ilgi göstermekte olabilir veya birbirinizin istemediği şeyleri yapmamakta olabilir. Ama sen bunlara uyacak biri değilsin. Bu nedenle senin ilişkilerin flörtten ileri gidemiyor.

Yeni bir ilişkiden çıktığın için...

Senin flörtten ileriye gidememenin nedeni, yakın zamanda bir ilişkiden çıktığın veya unutamadığın biri olduğu için. Her konuştuğun kişi de onu arıyor ve özlüyorsun. Anılarınız aklına geliyor. Geçtiğin sokaklarda bile 'onunla geçmiştik.' diyorsun. Aklında bu kişi oldukça senin bir ilişkiye şu an başlaman mümkün değil. Her gittiğin yer de ve her gittiğin kişi de onu arıyorsun. Önce eskileri unutman ve bazı şeylerin bittiğini kabullenmen gerekiyor. Kendine zaman tanımalı ve kendinle vakit geçirmelisin. Sürekli birileriyle konuşmakta sana çözüm olamaz. Birini unutmak için başka birine aşık olamazsın. Bu sadece kendini kandırmak olur. Sen alışkanlıklarından zor vazgeçen birisin. Düzeninin bozulmasından ve yeni şeylere alışmaya çalışmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Bu yüzden de eski sevgilini unutamıyorsun. Senin flörtten ileriye gidemeyen ilişkilerinin tek yolu kendine zaman tanımak ve eskiyi tamamen unutmaktan geçiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
22
20
13
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın