Görüş Bildir
Haberler
Seçimlerine Göre Sen Nasıl Bir Anne Olacaksın?

Seçimlerine Göre Sen Nasıl Bir Anne Olacaksın?

Söylenenlere göre bebek doğduğunda direkt olarak annelik vasıfları kadınlara yükleniyormuş😂. Bunun biz de doğru olduğunu düşünüyoruz. Bebeğimiz yokken hiçbir fikrimizin olmadığı çocuk bakmak hakkında, bir anda bütün bilgilere sahip olmuş oluyoruz. Onları her şeyden korumaya ve kendi bildiğimiz doğruları öğretmeye çalışıyoruz. Bu tezimizden ablaları ayrı tutuyoruz çünkü onlar zaten kardeşleri sayesinde her şeyi öğrenmiş oluyorlar. Senin seçimlerine göre nasıl bir anne olacağını söylüyoruz.

Hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce yaşını seç.

2. İlk sorumuzla başlayalım. Sen daha çok nasıl makyajları tercih edersin?

2. İlk sorumuzla başlayalım. Sen daha çok nasıl makyajları tercih edersin?

3. Peki sen çocuğun olunca da çalışmaya devam eder misin?

3. Peki sen çocuğun olunca da çalışmaya devam eder misin?

4. Son dönemlerde duyduğumuz, bazı mekanlara çocukların alınmaması hakkında ne düşünüyorsun?

5. Şimdi de kendine bir tatil arkadaşı seç bakalım.

5. Şimdi de kendine bir tatil arkadaşı seç bakalım.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin kaç kardeşin var?

7. Sen bu özelliklerden hangisine sahipsin?

8. Şimdi de bize bir anne çocuk fotoğrafı seç bakalım.

9. Peki senin annen bu özelliklerden hangisine sahip?

10. Son olarak annenin sana en çok söylediği cümle ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen acemi bir anne olacaksın.

Sen acemi bir anne olacaksın.

Sen annelik hakkında çok bir şey bilmesen de hamileyken bu vasıflar sana yüklenmeye başlayacak. Her şeyi hata yaparak öğrenen sen, anneliği de birçok hata yaparak öğreneceksin. İtiraf et çok bir bilgin yok, aslında senin annelik hakkında bir fikrin ve pek bir isteğin de yok. Yani sen daha çok kariyer odaklı ve hayalleri peşinde koşan birisin. Bu nedenle senin çocuğun olursa, hiç beklemediğin ve kendini hiç hazır hissetmediğin bir anda olacak. Şu an taşıdığın özelliklerin yerini anne olunca başka özellikler alacak. Şu an senin tahammül seviyen oldukça düşük ve her şeye çok çabuk parlayabiliyorsun. Ama bu duygunun yerini anne olduğunda sabır ve sakinlik alacak. Korkma yani yapamam diye. Bebeğin dünyaya geldiğinde onun için neler yapabildiğini gördüğünde, sen de kendine hayret edeceksin. Bambaşka bir senle tanışacaksın. Yani annelik bir kitabı alıp okuyabileceğin veya kursuna gideceğin bir yerden çok, bebeğin için yapabileceğin her şeyden geçiyor. Evin küçük prensesliğinden bir kahramana dönüşme hikayeni bizde merakla bekliyoruz. Eeee evlilik düşünüyor musun?

Sen çocuğunla beraber büyüyeceksin.

Sen de acemi annelerden biri olacaksın. Çocuğunla beraber büyüyecek ve her şeyi beraber öğreneceksiniz. Yani ilk aylarda bebeğine pasta yedirmemen gerektiğini öğreneceksin mesela... Onun her şeyi olabilecek birisin. Yeri gelince senin fazla tartışıp, yeri gelince sığınacağı tek liman da sen olacaksın. Her ne kadar onu anlamadığını düşünse de zaman geçtikçe, her konuda ne kadar haklı olduğunu yine sana söyleyecek. İlk aşk acısını da ilk iş deneyimini de koşarak sana anlatacak. Belki bir işe ikiniz başvuracaksınız😂. Şanslı kişilerden birisin yani. Çocuğunla beraber büyüyen, yanlışı da doğruyu da beraber öğrenen biri olacaksın. Yeri gelecek o senin annen olacak. Anladığımız kadarıyla sen daha çok duygularınla hareket eden birisin. Bu da seni hata yapmaya müsait biri olduğunu gösteriyor. Arkanı çocuğunun toplayacağını biz anladık açıkçası. Sen bir anneden daha fazlası olacaksın. Herkesin imrendiği o genç, güzel anne sen olacaksın. Bu zorlu yolda sana başarılar diliyoruz.

Sen hem anne hem arkadaş olacaksın.

Sen hem arkadaş hem de anne olacaksın. Yıllar geçse de bitip tükenmeyen enerjin ve neşen ile senden otoriter veya disiplinli bir anne olmanı beklemiyorduk zaten. Hiçbir problemi büyütmeyen, her şeye olabilir gözüyle bakan birisin. Bu yüzden senin, çocuğunun yaptığı hatalara karşı ona kızman veya cezalandırman olası şey değil. Her şeyi konuşarak halletmeyi hedefleyen ve doğrusunun da bu olduğunu düşünen birisin. Bir şeyi engellemek veya yasaklar koymak, o şeyi daha cazibeli kılıp aslında ona ulaşmaya çalışmamıza neden olur. Bunu en iyi sen bildiğin için, sen çocuğuna yasaklı bir yol değil her şeyi seninle paylaşabileceği bir yol sunacaksın. İlk aşk acısını çekerken ağladığında dalga geçecek bir anne olacaksın. Çocuğun seninle vakit geçirmekten fazla zevk alıp, arkadaşa ihtiyaç bile duymayacak. Her ne kadar her şeyi oluruna bıraksan da bir yandan da elin hep onun üzerinde olacak. Uzaktan kontrolü sağlayacaksın. Hem eğlenebileceğin hem de iyi ki böyle bir anne olmuşum diyeceğin bir hayatın olacak. İmrendik doğrusu...

Sen anne gibi anne olacaksın.

Sen anne gibi anne olacaksın. Sen zaten anne olmak için doğmuşsun. Her zaman bu günü arzulamış ve sabırsızlıkla beklemiş birisin. Yani sen anne olmaya çok hazır birisin. Ne zaman ne yapılacağını bilen, yol gösteren ve hata yapma olasılığı düşük birisin. Bebeğin için her şeyi yapabilir ve onun asla üzülmesine dayanamazsın. Sürekli çocuklarını kontrol eden ve ne yapsalar haberi olan bir anne olacaksın. Sana yalan söylemeleri mümkün değil. Çünkü bir bakışınla o yalanı anlayabilecek güçtesin. Bu nedenle biraz otoriter bir anne olacaksın. Nasıl büyüdüysen çocuklarını da öyle büyüteceksin. Saygıya hayatında ne kadar önem veriyorsan, çocuklarının da ayı şekilde sana saygı göstermesini bekliyorsun. Sevgi üzerine kurduğun anne çocuk ilişkin sayesinde çocuğunla aranızda değişik bir bağ olacak. Bu bağ sayesinde de ne kadar tartışsanız da asla küs kalamayacaksınız. Sen annelik vasıflarını taşıyan birisin. Dünden hazır olduğun anneliğe bir an önce kavuşmak istiyorsun. Hayallerini süsleyen bu yolda bebeğin ve sana güzellikler diliyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
126
39
38
12
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın