Görüş Bildir
Haberler
Sana En Çok Ne İçin İltifat Edildiğini Söylüyoruz

Sana En Çok Ne İçin İltifat Edildiğini Söylüyoruz

Hayatta yaptığımız şeyler karşısında, hep bir övgü ile karşılaşırız. Bazen bunlar bize doğuştan gelse de bazıları için büyük çaba sarf ederiz. Etrafımızdaki ve yeni tanıştığımız insanlara kendimizden bahsederken, yüzlerinde ifadeleri izlemek ve sonunda da bize hayranlık duyacak cümleler kurmaları kimin hoşuna gitmez ki? Her insanın içinde bir yerlerde bulunan ego bazılarında dışa çok yansısa da, bazılarımızın içinde gizli bir yerde bulunur. Etrafımızın bizi övmesi ve iltifat etmesi ile daha da büyüyen egomuz, yanında öz güvenimizi de büyütür. Bu test sana en çok neden iltifat edildiğini söyleyecek.

Hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Kendinde en önem verdiğin yerini söyle bakalım.

4. Peki sen insanlarda en çok neye dikkat edersin?

5. Senin için bunlardan hangisi daha çok önemli?

5. Senin için bunlardan hangisi daha çok önemli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bize bir hayalini söyle bakalım.

6. Peki bize bir hayalini söyle bakalım.

7. Senin yakın arkadaşının, eski sevgilisi seninle görüşmek istese ne tepki verirsin?

7. Senin yakın arkadaşının, eski sevgilisi seninle görüşmek istese ne tepki verirsin?

8. Peki senin yemekle aran nasıl?

9. Senin öğrencilik hayatın nasıldı?

9. Senin öğrencilik hayatın nasıldı?

10. Son olarak şu an bize nerede olmak istediğini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen en çok karakterine iltifat alıyorsun.

Senin en çok düzgün karakterine iltifat geliyor. Doğruya doğru, yanlışa yanlışı savunan sen, asla birini kırmamak için sözünden dönmezsin. Her zaman kendi doğruların vardır. İnsanların yüzüne başka, arkalarından başka konuşmazsın. Etrafında zaten bu özelliğin sayesinde çok seviliyorsun. Şu zamanda senin gibi düzgün karakterli birini bulmak çok zor. Hayatı çok ciddiye almayan bir halin var. Her şeyin bir şekilde yola gireceğinin düşünüyorsun. Yani yarın önemsemeyeceğin şeyler için kendini yormak istemiyorsun. Bu nedenle de aşktan da uzaklaşmışsın. Çünkü en baştan kendini anlatmak, birini sevmek, onun seni sevmesi kısacası her ilişkide olan bütün anları tekrar tekrar yaşamak istemiyorsun. Hiçbir zaman karşılaştığın arkadaş çevrelerinden etkilenip, kendini değiştirmemişsin. Kendi doğruların ile yaşıyor ve doğru bildiklerine göre insanlara davranıyorsun. Bu yüzden de en son çok karakterine iltifat alıyorsun.

Sen en çok becerine iltifat alıyorsun.

Sana en çok becerikli olmandan dolayı iltifat ediyorlar. Her işe elin çok yatkın. Bir şeyi yapamam demiyorsun. Her şeyi deniyor ve sonunda başarıyorsun. Yaptığın yemeklerden, yaptığın işlere kadar her konuda çok becerikli ve çabuksun. Yavaş hareket eden, bir işi uzun sürelerde bitiremeyen insanlardan hiç haz etmiyorsun. Senin için pratiklik çok önemli. Bunun bir zeka göstergesi olduğunu düşünüyorsun. Hayatın boyunca hep girişken ve samimi biri olmuşsun. Bu girişkenliğin bütün işlerinde göstersen de, duygularını gösterirken içe kapanık biri oluyorsun. İşine, kariyerine odaklı biri olduğun için birine karşı hissettiğin duyguları her zaman görmezden gelmiş ve yok saymışsın. Hırslı birisin. Kendini her zaman bir yarış içinde görüyorsun. Tek gördüğün bu yarışın galibinin sen olman gerektiği. İşinin ehli olduğun ve bunun için çok çabaladığın hayatında, biraz mola verip artık duygularınla hareket etmenin vakti geldi.

Sen en çok gülüşüne iltifat alıyorsun.

Evet sen en çok gülüşüne iltifat alıyorsun. İçinde bir umut, sevinç barındıran görenlerinde gülmeden durmadığı bir gülüşün var. İçten, samimi ve insanların içini sıcacık yapan gülüşün sayesinde, tanıştığın herkesten iltifat almak kaçınılmaz oluyor. Çok düşünceli birisin. Her zaman bir şey yapmadan önce karşındaki insanı düşünüyorsun. Bu nedenle empati duygun oldukça gelişmiş. İnsanların kalbini kırmak veya üzülmelerine neden olmak hiç istemezsin. Çünkü sen de böyle bir duruma düşmekten hiç hoşnut olmuyorsun. Biri yüzünden kafana taktığın bir problem istemiyorsun. O yüzden etrafındaki insanlarda seninle nasıl konuşmaları gerektiğine dikkat ediyorlar. Alıngan özelliğin ağır bastığı için en küçük şeye bile alınabilir ve hemen suratın düşer. Suratın düşünce de o iltifat edilen gülüşün biraz zor bulunur. Hemen demoralize olan birisin ve toparlanmanda uzun zaman alıyor. Etrafındaki insanların yapması gereken tek şey seni güldürmeleri.

Sen en çok dış görünüşüne iltifat alıyorsun.

Sen en çok dış görünüşüne iltifat alıyorsun. Ne giyse yakışan birisin. Bir bakanı bir daha baktırıyorsun ve iddialı giyinmeyi seviyorsun. Herkesin aldığını değil, sen üzerinde küçük bir detayı olan bir şeyi alırsın. Sıradan olmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Bu her konuda böyle. Senin karakterin bile sıradan değil. Herkes gibi çabuk alınmaz, trip atmaz ve kolay kolayda sinirlenmezsin. Her şeyle dalga geçebilen bir yanın var. Yaşadığın şeyleri umursamaz ve seni üzecek kadar değerli bile bulmazsın. Bu kadar dertsiz yaşadığına göre senin uzun bir ömrün olacağını söyleyebiliriz. Hiçbir çaba gerektirmeden, doğuştan sahip olduğun görünüşün ile her zaman okul hayatında da dikkatleri üzerine çekmişsin. Okulun popüleriymişsin desek yanılmış olmayız herhalde. Hem görünüşün hem de neşeli hallerin ile hayatında kaybedeceğin savaş yok gibi.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
70
36
30
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın