Görüş Bildir
Haberler
Damak Tadına Göre Hangi Ülkenin İnsanıyla Sevgili Olmalısın?

Damak Tadına Göre Hangi Ülkenin İnsanıyla Sevgili Olmalısın?

Eee güzellik ve yakışıklılık da bir yere kadar. İtiraf edelim yemek bizim içim çok önemli. Bütün planlarımızı yemek üzerine yaparken, sevmediğimiz veya yemek zevklerimizin uyuşmadığı biriyle ne yapalım ki? Bazı ülkelerin erkek ve kadınları aşırı yakışıklı/güzel olabilir. Peki ya yemekleri? Senin damak zevkine göre hangi ülke insanıyla sevgili olman gerektiğini söylüyoruz. Eğer gerçekleri duymaya hazırsan; seni testimize alalım.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu yemeklerden birini seç.

4. Şimdi de bu yemeklerden birini seç bakalım.

5. Peki bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi bu tatlılardan birini seç.

7. Bunlardan da seç birini.

8. Son olarak bu kahvelerden birini seç.

Arjantin

Arjantin

Senin damak tadına göre Arjantinli biri ile sevgili olman gerekiyor. Boğazına düşkün biri olduğunu anladık. Yani sen öyle 'yok ben pek aç değilim.' diyen kişilerle sevgili olmazsın. Sevgilin senin hem gözünü hem de mideni doyurmalı. Senin dış görünüşe biraz fazla önem verdiğini düşünürsek, en ideal sevgili Arjantinlilerden çıkar. Sen dış görünüşe önem verdiğin kadar, karşındaki kişinin doğal olmasına da oldukça önem veriyorsun. Sana ve etrafındaki insanlara nasıl davranması gerektiğini sürekli gözlemliyor ve buna göre ilişkine devam ediyorsun. Asla kabalığa ve saygısızlığa tahammülün yok. Karşındaki insana gösterdiğin değerden çok daha fazlasını görmek istiyorsun. İlişkilerinde el üstünde tutulmak ve gerçekten önemli olduğunu hissetmek istiyorsun. Hem yemek zevklerin hem de istediğin ilgiyi bulacağın ülke Arjantin.

Fransa

Fransa

Senin damak tadına göre sevgili olman gereken ülke insanı Fransa'dan geliyor. Sen romantik birisin ve her anını sanki bir kamera seni çekiyormuş gibi yaşıyorsun. O yüzden asla çizgini bozmaz ve her kelimene her hareketine dikkat edersin. Karşındaki insanın da senin gibi olmasına yani düşünmeden konuşmasına ve hareket etmesine tahammül edemezsin. Bu yüzden bir bakanı bir daha baktıran ve hem dış görünüşü hem de uzun süre etkisinden çıkamayacağımız parfüm ile kokusuna hayran kalacağın sevgili Fransa'da. Saygı ilişkilerinin temel parçası olsa da ondan da önemli olan şey gerçekten uyumlu bir çift olmanız. Her türlü şeyde uyumu yakalamak senin için önemli. Bu bir yemek seçimi de olabilir, bir renk seçimi veya bir şarkı seçimi de. Bu tür şeyler de zıtlık değil bir bütünlük arıyorsun. Romantikliği doruklarda hissedeceğin ve hem aşkı hem yemeği tek bir yerde bulacağın ülke Fransa.

Hollanda

Hollanda

Sen, damak tadına göre Hollandalı biri ile sevgili olmalısın. Yemek seçimlerine göre her türlü memnun kalacağın ülke Hollanda. Sen ilişkilerinde daha çok eğlence odaklı birisin. Eğlence denilince de aklımıza hemen Hollanda milleti geliyor. İlişkilerinde ciddi tavırlar sergilemek yerine o anın tadını çıkarabileceğin şeyler istiyorsun. Bir ciddilik görünce de anında oradan uzaklaşıyorsun. Çünkü geleceğe yönelik planlar yapmak sana vakit kaybı gibi geliyor. Şu anı yaşamak varken, sürekli ilerisi için çalışmayı saçmalık olarak görüyorsun. Bir yere kadar kendini sağlama alman gerektiğini düşünüyorsun ama o sağlamlık için şu anından vazgeçmek istemiyorsun. Hem düşüncelerin hem yemek zevklerin bir Hollandalı ile uyuşuyor. Bu nedenle sen her anlamdaki mutluluğu Hollanda'da bulacaksın.

İtalya

İtalya

Senin damak tadına göre sevgili olman gereken ülke insanı İtalya'dan geliyor. Senin kadar yemeğe düşkün birini daha görmedik. Sadece tadı değil görünüşüne de oldukça önem verdiğin yemekleri özenle seçiyorsun. İtalya'nın makarnanın başkenti olduğunu düşünürsek, sen de makarnaya oldukça düşkün birisin. Farklı soslarla her gün başka bir makarna çeşidi deneyebilirsin. Farklı tatlara oldukça açık birisin. Hem insanlarının güzel hem de yiyeceklerinin güzel olduğu İtalya'da senin mutsuz olman için hiçbir sebep göremiyoruz. İlişkilerinde de daha sahiplenici birini arıyorsun. Hem fiziksel hem de kimyasal uyuma inanıyorsun. Yani size bir bakan bir daha bakmalı. Kendi dış görünüşüne önem verdiğin kadar, karşındaki insanında dış görünüşüne önem veriyorsun. Sen ne kadar bakımlıysan o da o kadar bakımlı olmalı. İtalyan sevgilinde hem sınırsız yemeği hem de bakımı bulabilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
53
40
28
10
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CONALL

İtalya. Hiç bana ters gelebilecek bir mutfak olmadığı için bir sıkıntı yok.

cansu ersan

İtalya