Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Aynı Zamanda En Yakın Arkadaşın mı?

Sevgilin Aynı Zamanda En Yakın Arkadaşın mı?

Sevgilin aslında en yakın arkadaşın mı? Birlikte eğlendiğin, üzüldüğün, problemlerine çare bulduğun kişi en yakınımızdır. Tabii arkadaş ve sevgili çok ayrı kavramlar. Herkesin yeri farklı. Ama uzun bir ilişkinin sırrı da her şeyimizi paylaştığımız sevgiliden çok arkadaş olduğumuz, onun yanındayken kendimizi huzurlu hissettiğimiz bir birliktelikten geçiyor. Bu teste göre sevgilin aslında en yakın arkadaşın mı onu söylüyoruz. 

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, alışverişe en çok kiminle çıkarsın?

3. Söyle bakalım, alışverişe en çok kiminle çıkarsın?

4. Peki sevgilinle en çok kimin dedikodusunu yapıyorsun?

4. Peki sevgilinle en çok kimin dedikodusunu yapıyorsun?

5. Favoriniz olan yemeği seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çok gitmek istediğin bir ülkeye iki biletin var. Yanına kimi alırsın?

6. Peki çok gitmek istediğin bir ülkeye iki biletin var. Yanına kimi alırsın?

7. Sevgilinle ne sıklıkla tartışıyorsun?

8. İlişkinizi bu görsellerden biri ile tanımla.

9. Peki sevgilinle en çok hangi aktiviteleri yapıyorsun?

10. Son olarak sence ilişkide arkadaşlık ne kadar önemli?

10. Son olarak sence ilişkide arkadaşlık ne kadar önemli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen sevgilinle pek arkadaş gibi değilsin.

Sen sevgilinle pek arkadaş gibi değilsin. Daha çok romantiklik ve aşk üzerine kurulu ilişkinizin sizin arkadaş olmanıza son derece engel. Çünkü ilişkinizde tutku var. Senin için arkadaşın yeri farklı, sevgilinin yeri farklı. Herkesle konuşacak şeyler de aynı değil. Sevgilinle her şeyi konuşamamak veya arkadaşlarına sevgilinin dedikodusunu yapmak sana daha tatlı geliyor olabilir. Senin ilişkin, eski aşklara benzemeli. Yani birbirinizin yanında utanmalı ve çekinmelisiniz. Bir süre sonra bu durumları aşsanız da birbirinizi gördüğünüzde, o ilk heyecanınız hiç bitmemeli. Sen son derece romantik birisin ve karşındaki insanında aynı şekilde romantik olmasını istiyorsun. Sana olan sevgisini hissettirmeli ve göstermeli. İlişkiniz arkadaşlık boyutuna ilerleyince bu durum azalıyor. Yani senin bazı şeylere kırılabileceğin karşı tarafın aklına gelmiyor. Hiçbir şeye alınmayacağını düşünerek sana istediği gibi davranıyor. Bu da bazı ilişkilerin sonu olabiliyor. Bu nedenle sen ilişkilerinde sevgililiğin ağır basmasını tercih ediyorsun.

Sen sevgilinle abartmadan arkadaşsın.

Sen sevgilinle fazla abartmadan arkadaşlık kurabilirsin. Çünkü aşırı rahatlıktan hoşlanmıyorsun. Tabii sevgilinin yanında rahat olmayacaksın da kimin yanında rahat olacaksın? Ama bu rahatlık o rahatlık değil. Her şeyin boş verildiği, artık kendine bakmadığın veya karşı tarafın bakmadığı, buluşmaya giderken hazırlanmadığın bir rahatlık... Böyle şeylerden sen hiç hoşlanmıyorsun. Senin için bir insana değer vermek onun için nasıl hazırlandığından geçer. Önemsediğini böyle belli edersin. Belki konuştuğunuz bir konuyu aklında tutman daha sonra hiç beklemediği bir anda söylemen bile hoşuna gidebilir. Sevgilinle arkadaşlık boyutuna ilerleyince, artık dinlenmediğin ve önemsenmediğin bir ilişkiye sahip oluyorsun. Fazla arkadaşlık olgusunu kurmadan sevgilinle arkadaş olabilirsin. Zaten arkadaşın varken neden bir de sevgilin arkadaşın olsun ki? Her şeyi tadında seven sen için sevgililik de arkadaşlık da farklı boyuttalar.

Sen sevgilinle aynı zamanda en yakın arkadaşsın.

Sen sevgilinle aynı zamanda en yakın arkadaşsın. Şanslı azınlıktansın desek yeridir. Hem arkadaşlığı hem aşkı aynı kişide bulmuşsun. Sonsuz eğlenceli ilişkinizde herkesi imrendirecek güçtesin. En güzel aşklar zaten arkadaşlıktan doğan aşklardır. Her şeyini bildiğin ve her hareketiyle ne demek istediğini anladığın bir ilişki türü sizinkisi. Sen samimiyetten hoşlanan birisin. Birinin yanında kasıntı bir şekilde oturduğunda veya o ortamdan rahatsız olduğunda direkt uzaklaşırsın. Kendini rahat ve güvende hissettiğin yerlerde daha çok bulunuyorsun. Tabii ki hem en yakın arkadaşın hem de sevgilinin yanındayken hissettiğin rahatlıktan bahsediyoruz. Birlikte bol bol dedikodu yaptığınız, eğlenmeye gittiğiniz, abur cubur partileri düzenlediğiniz bir ilişki kim istemez ki? Seni en iyi anlayan, ne istediğini bilen ve onun yanındayken asla cümlelerine dikkat etmene gerek kalmadığı bir ilişki senin için büyük bir şans olmuş. Hem arkadaşlığı hem de aşkı bulduğun ilişkinin bir ömür süreceğine biz eminiz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
18
14
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın