Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Köpeklere Göre Şu Anki Ruh Halini Söylüyoruz

Seçtiğin Köpeklere Göre Şu Anki Ruh Halini Söylüyoruz

Gün içinde birden fazla duyguları yaşarız. Bir an mutsuzken bir an mutlu olabiliriz. Hayır ikizler burcu değiliz.😂 Ama keyifli başladığımız günü sonu berbat veya mutsuz uyandığımız günün sonu hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanabilir. Bu testte seçeceğin köpek fotoğrafları senin şu anki ruh halini söylüyor.

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu köpeklerden birini seç.

4. Bunlardan da seç.

5. Sıra bunlarda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan da birini seç.

7. Seç birini.

8. Son olarak bunlardan da birini seç.

Sen şu an muhteşem hissediyorsun.

Senin bugün keyfine değecek yok. Keyifli mi keyifli, huzurlu mu huzurlu bir gün yaşıyorsun. Zaten senin böyle bir gün yaşaman için ekstra bir şeye ihtiyacın yok. Her şeyden memnun olan birisin. Öyle kolay kolay seni üzemezler. Seni üzecek kıracak tek şey, telafisi olmayan şeyler. Bir şeyin gitmesi, bitmesi seni gerçekten üzebilir. Çünkü o şeyi bir daha görememek veya yaşayamamak, yani kısacası bir şeyin sonsuza kadar bitme ihtimali seni kahredebilir. Sen bir problem karşısında asla ne olacağını düşünmezsin. Çünkü bildiğin bir şey varsa o da nasıl olsa, bir şekilde o problemin ortadan kalkacağıdır. Karşındaki insandan tek beklentin küçük bir ilgi. Küçük şeylerden mutlu olabilen seni mutsuz etmek gerçekten büyük emek ister. Seni düşünmeleri, ne sevip sevmediğini bilmeleri bile senin için çok kıymetli. Yani sen bu hayatta her şey için memnun olan birisin. O yüzden moodun sürekli çok yüksek.

Senin ruh halin olması gerektiği gibi.

Sen bugün aslında her günkü gibisin. Ne sevineceğin ne de üzüleceğin bir şey var. Hayatından genel olarak memnunsun. Çok bir beklentin ve isteğin yok. Her şey sana yetiyor gibi geliyor. Ama bazı zamanlarda yetmediğini anlıyorsun. Çünkü bazen çok sıradan geliyor her şey. Üzüldüğün veya sevindiğin şeyler sana yetmiyor. Bu da senin aslında moodunu düşüren en büyük şey. Hayata her zaman pozitif bakman gerektiğini biliyorsun. Etrafındaki insanlara fazla güvenememenden de kaynaklanan problemlerin var. Bu senin sıkıntılarını sürekli içinde yaşamana neden oluyor. Bugünkü ruh halin oldukça standart. Ama hayatında her zaman ne olacağını bilerek yaşarsan artık umutlanacağın bir şeyin kalmaz. Farklı bir şeyler yapmayı denemelisin.

Sen bugün biraz buruksun.

Sen bugün biraz buruksun. Sen çok çabuk modu düşen birisin. Bu nedenle seninle konuşurken iki kez düşünmek gerekir. Her nerede olursan ol, eğer mutsuz olduğun veya seni huzursuz eden bir şey varsa o gün senin için bitmiştir. Sadece senin için değil, yanındaki insanlar için de bitmiştir. Çünkü genelde arkadaş gruplarında sen daha neşeli ve ortamı ısıtan birisin. Bu nedenle senin mutsuz olman herkesin mutsuz olacağı anlamına geliyor. Çok çabuk kırılıyorsun. Çünkü insanların düşünmeden konuşmalarına çok sinirleniyorsun. Karşındaki insanın duyguları olduğunu unutan insanlar senin yanında barınamazlar bile. Bugün modun düşük olsa da seni seven insanlar, senin neşeni nasıl yerine getireceklerini biliyorlar.

Sen uzun süredir mutsuz hissediyorsun.

Senin uzun süredir modun düşük. Ruh haline baktığımızda hep bir mutsuzluk hep bir üzüntü... Sen üzülünce zor toparlanan birisin. Uzun süre yataktan çıkmak istemeyen ve bir sürü film izlemeye başlayan birine dönüşüyorsun. Sadece gerçekten yakının olan insanlar seni o yataktan çıkarabilir. Seni mutsuzluğa itecek en büyük nedenler, insanların bencil davranışları ve hayatındaki sıradanlıklar olabilir. Bir değişiklik istiyor ve arıyorsun. Sürekli aynı insanlarla görüşmek bile seni sıkıyor olabilir. Yeni insanlarla tanışmak ve yeni hayatlar keşfetmek istiyorsun. Bu mutsuzluğunu bir an önce üzerinden atmalı, hazırlanıp dışarı çıkmalısın. Belli mi olur, belki hiç ummadığın şeyler yaşarsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
71
33
31
18
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Magnum

SIFIR enerji ve suratsızlıkla, öylesine çözdüğüm testte "Sen şu an muhteşem hissediyorsun." sonucu aldım. Aaa hayatımın özeti.

Gizem Yenikler

Senin ruh halin olması gerektiği gibi.

ergec

muhteşem hissediyorum çıktı, anlık olarak doğru çünkü az önce kimyasal hadım haberini okudum :D