Görüş Bildir
Haberler
Sürekli Düşündüğün Kişi de Seni Düşünüyor mu?

Sürekli Düşündüğün Kişi de Seni Düşünüyor mu?

Sürekli düşündüğümüz, ne yaparsak aklımızdan çıkmayan kişiler vardır. Herkes itiraf etsin! Hepimiz o kişiyi neden düşündüğümüzü bilemeyiz ama sürekli de düşünürüz. Bir işle meşgulken, yemek yerken, müzik dinlerken, film izlerken, yani günlük işlerimizi gerçekleştirirken aklımızda sürekli aynı kişinin olması ve ne yaparsak yapalım bir türlü aklımızdan çıkmamasının sebebi, aynı şekilde onun da bizi düşünmesi olabilir mi? Sizin bu kadar yoğun hissettiğiniz bu duyguda, onun hiçbir şey düşünmemesi mümkün mü? Bu soruların cevapları testimizin sonunda.

Eğer hazırsan

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, sen gece yattığında aklına kim geliyor?

4. Peki sen o kişiyi neden düşünüyorsun?

4. Peki sen o kişiyi neden düşünüyorsun?

5. O zaman düşündüğün kişiyi bir renk ile özdeşleştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize ruh halini seç bakalım.

7. Peki sen bir hatayı en az kaç kere yaparsın?

8. Şimdi de bize bir fotoğraf seç bakalım.

9. Peki sen genelde çok düşünen birisi misin?

9. Peki sen genelde çok düşünen birisi misin?

10. Son olarak burcunu seç de sonucu görelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düşündüğün kişide seni düşünüyor.

Sen şanslı kişilerden birisin. Çünkü düşündüğün kişide seni düşünüyor. Ne yaparsan yap aklından çıkmayan, geceleri seni uyutmayan ve birlikte hayaller kurduğun kişi de seni düşünüyor. Zaten bu duyguyu, bu kadar yoğun hissetmenin nedeni de onun da seni düşünmesi. Birbirinize, karşı konulamaz bir enerjiniz ve çekimizin var. Yani sizin birlikte olmanızdan başka çareniz yok. Sen duyguları tarafından yönlendirilen ve aslında duygularına, hislerine çok önem veren birisin. Sen bir şey hissediyorsan o şeyin altı boş değildir. Görür görmez içinde bir şeylerin olduğu ve bir anda sıcak bastığı zamanlar sadece senin hissettiği şeyler değil, karşı tarafta aynı duyguları hissetmiş oluyor. Bu güzel ve tatlı anların ölümsüz olmasını ve her zaman o kişiye karşı içinde aynı heyecanı taşımak istiyorsun. Hislerinin seni hiçbir zaman yanıltmamasından dolayı da, etrafındaki insanlar da bir karar almadan önce sana soruyorlar. Yani artık kafa karışıklığına bir son verebilirsin. Duygularınız ve hisleriniz karşılıklı. Bu kadar birbirinizi düşünmenizin sonucunda yollarınız birleşecek.

Düşündüğün kişinin aklına ara ara geliyorsun.

Sen düşündüğün kişinin aklına ara ara geliyorsun. Bunun nedeni senin duygularından pek emin olmamandan kaynaklanıyor. Yani bir gün her şey güzel giderken, diğer gün bir anda sen soğumuş oluyorsun. Düşündüğün kişi de bu durumda ne yapması gerektiğine karar veremeyince bir adım geri de duruyor. Aslında uyumunuz ve çekimizin çok kuvvetli ama nedense bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsun. Bazı şeyler içine sinmiyor. Kendi mutluluğunu ve isteklerini ön planda tutarken, karşındaki insanın ne hissettiğini düşünmeyince biraz bencilleşebiliyorsun. Bu kararsızlığın seni yanlış ve zor yollara sokuyor. Tekrar tekrar aynı hatayı yapıp, farklı sonuçlar almayı umut ediyorsun ama sonuç her zaman seni hayal kırıklığına uğratıyor. Düşündüğün kişinin sana güven vermemesinden dolayı, sen de duygularından emin olamıyorsun. Bir sonuca bağlanmayıp, havada kalan bu durum için artık umudun kalmamış. Aslında her şeyi oluruna bıraktığında bir şeyler harekete geçer. Düşünmeyi bırakıp, gerçekten kendinden ve ondan eminsen, onun bir şey yapmasını beklemeden sen bir şeyler yapmalısın.

Düşündüğün kişi seni düşünmüyor.

Düşündüğün kişi maalesef seni düşünmüyor. Aranızda geçen onca şeye rağmen seni düşünmüyor. Sen ise onu düşünmeden yapamıyorsun. Yaşadığınız güzel anılar, zamanlar peşini bırakmıyor. Nereye otursan, hangi sokağa girsen o geliyor aklına. Duygularına bu kadar değer verirken, onun bencilce seni yok saymasını yediremiyorsun. Birbirinize karşı çekimizin yüksek olmasına rağmen, aslında iki zıt karaktersiniz. Ne o ne de sen bir ilişki için uygun kişilersiniz. Yaşadığın ve yaşattığın şeyler azımsanacak türden değil. Düşündüğün kişiyle yaşadıklarını sineye çekerek, tekrar baştan başlamak seni kötü etkileyebilir. Sen aslında aşırı evcimen ve uyumlu birisin. Ama sana karşı zıt gelindiğin başka biri oluyorsun. Seni anlamak ve dinlemek yerine fikirlerinle inatlaşan insanlarla uyumlu kalmak pek mümkün olmuyor. Biraz da gözü kara birisin. Duygularından eminsen yapmayacağın şey yok. Geri çevrildiğin kapıya tekrar tekrar gelir ve ne kaybederim diye düşünürsün. Artık kendine gelmeli ve seni düşünmeyen biri için kendini heba etmemelisin.

Sen düşünmüyorsun ama seni düşünen çok.

Sen kimseyi düşünmüyorsun. Senin hayatında olanlar, yaşadıkların, yaşattıkların, hiçbir şey umurunda değil. İnsanlara çabuk güvenmez ve onlara bel bağlamazsın. Çünkü her zaman eminsindir bir gün hepsinin gideceğine. O yüzden de hayata atıldığın andan itibaren hep kendi ayakları üzerinde durmuş ve kimseye sırtını yaslamamışsın. İnsanları, sen de yaralar açacak kadar hayatına sokmuyorsun. Bu nedenle de onlar gittikten sonra, onları düşünmüyor ve önemsemiyorsun. Ama onlar senden sonra biraz zor toparlanıyorlar. Etkileyici ve insanların hayatlarında iz bırakan birisin. Dış görünüşün, fikirlerin ve düşüncelerin, hayat amaçların insanların sen de farklı bir şey olduğunu anlamalarını sağlıyor. Herkes gibi değil de diğerlerinden farklı olduğunu anlıyorlar. Sen hayatlarından çıkınca da senin gibi birini bir daha bulamayacaklarını düşündükleri için pişman oluyorlar. Her zaman planlı ve programlı birisin. Yarınını düşünmeden hareket etmezsin. Yani sen insanları değil de gelecek planlarını ve hayallerini düşünen birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
204
70
63
41
26
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın