Görüş Bildir
Haberler
Kadınlar Dikkat! Sütyen Tercihiniz Kişiliğinizi Ele Veriyor!

Kadınlar Dikkat! Sütyen Tercihiniz Kişiliğinizi Ele Veriyor!

Aburoski
29.08.2018 - 20:01 Son Güncelleme: 29.08.2018 - 20:02

Yanlış okumadın sütyen tercihin kesinlikle kişiliğin hakkında bilgilerle dolu. Bakalım sen aslında nasıl birisin?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sütyen tercihiniz hangisi?

Yeteneklerinin farkına bir an önce varmalısın!

Sütyen seçimine göre sen kesinlikle potansiyeli olan, yetenekleri olan birisin fakat bu zamana kadar bu yeteneklerinin pek farkına varmamışsın. Bir an önce içindeki o güzel potansiyeli dışarı çıkarmalısın. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın. 

Ayrıca sen kendinden emin bir insansın. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilen ve çevresini fazlaca analiz eden bir yapın var. Ve en önemlisi de insanlar sana kendilerine güvenmedikleri kadar güveniyor. İnsanların güvenini kazanmak çok kolay bir şey olmasa gerek.

Kendinle ilgili bilgi vermekten çekiniyorsun!

Sütyen seçimine göre sen kesinlikle kapalı kutu gibi bir insansın. Kendinle ilgili bilgi vermekten çekinip, kendini insanlara karşı kapatıyorsun. Bu durum bazen etrafındaki insanların canını sıksa da böyle davranmaktan vazgeçmiyorsun.  kendini başkalarına açmak sana uygun gelmiyor. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorsun. Bazı zamanlar da dışa dönük, sosyal eğlenceliyken, bazı zamanlarda da içe dönük, soğuk olan bir insansın. Bu durum elbette ki kötü değil. İnsan ruh haline göre şekillenebilir. Seni arkadaşların zaten bu şekilde seviyor. Bazın çok aşırı olmasa da değişiklikler, farkılılıklar tercih edebiliyorsun. Tabii ki de bu farklılıklar, değişiklikler senin hayatını zora sokacak şeyler değil. 

Aynı zamanda kontrolcü ve bir o kadar da disiplinli bir yapın var. Dışarıdan soğuk gözüken bir insan olsan da aslında sen çok hassas bir insansın fakat insanlar bunu pek göremiyor ve bu durum senin canını sıkıyor.

Zayıf yönlerinin farkındasın!

Sütyen seçimine göre sen kesinlikle kendisini çok iyi tanıyan ve nerede nasıl hamle geliştireceğini bilen bir insansın. Zayıf yönlerini farkında olman çok güzel bir özellik. Bunu bilerek hayatına yön vermen hata yapma oranını azaltıyor. Kendini o kadar çok iyi biliyorsun ki eksi yönlerini artı yönlerinle kapatmayı çok iyi beceriyorsun. Ayrıca disiplinli görünmek de senin için dışarıya karşı imajın için çok önemli. Belki de çok sert görünüyorsun fakat işin aslı öyle değil. Sen içerisinde yaraları olan sadece dışarıya karşı güçlü görünmek isteyen birisin. Senin içinde aslında melek yatıyor melek. 

Ayrıca etrafındaki insanların düşünceleri sana kanıtlı olarak sunulmazsa sen kesinlikle bunları kabul etmiyorsun. Yani karşındaki insanın düşüncelerini kabul etmen için iyi bir delile ihtiyacın var. Aksi halde umurunda olmaz.

Gelenekçi bir insansın!

Sütyen seçimine göre gelenek göreneklere önem veren, değerlerine saygı duyan birisin. Hayatını basit, standart yaşamayı seven bir insansın. Basit şeylerle mutlu olmayı küçük yaşlarda öğrenmiş bir insansın. Karşındaki insandan senin için büyük gereksiz şeyler yapmasını istemiyorsun. Seni bir çikolata bile mutlu edebiliyor. Her zaman her duruma olumlu yaklaşan ve kötü düşünceleri aklında bulundurmayan bir insansın. 

Aynı zamanda dürüstlük senin için çok çok önemli. Hayatındaki insanlardan birinin dürüst olmayıp yapmacık tavırlar sergilediğini hissettiğin anda direkt hayatından çıkarıyorsun. O kişi bir daha kesinlikle senin hayatının yakınında bile olamaz. Çünkü dürüstlük, bu hayatta değer verdiğin en önemli şeylerden biri. Dürüstlüğün olmadığı yerde her şey olur düşüncesindesin.

Göründüğünden fazlasısın!

Sütyen seçimine göre sen göründüğün gibi bir insan değilsin. Sen göründüğünden daha fazlası ve çok katmanlı bir insansın. Senin hayatındaki insanlar her geçen gün senin farklı bir yönünü görüyor. Seni öyle 2-3 görüşmeye kesinlikle tanıyamazlar. Her gün farklı bir yönünle karşılaşıyorlar. 

Aynı zamanda öz eleştiri kültürünü kendisinde geliştiren birisin. Başkalarının söylediklerine de önem veriyorsun elbette ama başkalarından ziyade senin kendinle ilgili yaptığın eleştirilerin daha önemli. Kendini kolay kolay başkalarına açmıyorsun. Aslında içini doğru düzgün okuyan kimse de yok. Zaten insanlara karşı çok fazla her şeyinle içini açmayı da doğru bulmuyorsun. Hayatını bu şekilde çizmişsin ve senin için iyi de olmuş.

Soğukkanlı ve iş bitiricisin!

Sütyen seçimine göre sen kesinlikle soğukkanlı bir insansın. Her ne yaşarsan yaşa soğukkanlı olmayı becerebilen birisin. Biliyorsun ki soğukkanlı olmak herkesin becerebildiği bir şey değil. Hayatında karşılaştığın zor durumlarda sakince düşünüp seni zora sokmayacak şekilde bu zorluğun üstesinden geliyorsun. Senin için bir insanın net olması ve güçlü durması da çok önemli. 

Aynı zamanda da iş bitiricisin, pratiksin. İşleri zora sokmayı hiç sevmiyorsun. Zora sokan insanlardan da nefret ettiğini söyleyelim. Bir de verdiğin kararlar konusunda sürekli şüpheye düşünüyorsun. Bu şüphe doğru karar verip vermediğin konusunda oluyor.

Oluruna bırakmışsın!

Sütyen tercihine göre sen hayatı pek fazla ciddiye almayan bir insansın. Genellikle her şeyi akışına bırakmış gibisin. Bu demek değildir ki karşılaştığın zorlukları da ciddiye almıyorsun. Tam tersi bir zorlukla karşılaştığında gayet mantıklı kararlar verip, üstesinden geliyorsun. Çoğu insan da senin gibi olmak istiyor fakat olamıyor. Hayatı çok fazla ciddiye alıyorlar. Fakat sen bunu başarmışsın. Bu şekilde olmaktan mutlusun. 

Aynı zamanda hayatta genel olarak sınırların, yasaklamaların olmasından rahatsızsın. Hayatı biraz daha rahat yaşayan birisin. Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var. Bu karakter özelliğinden zaman zaman da nefret ediyorsun.

Biraz uyanık mıyız?

Sütyen tercihine göre sen kesinlikle akıl küpü bir insansın. Akıllı olmanın yanında da uyanıksın! Zekanı her alanda kullanmaktan çekinmiyorsun. Sana insanlar ağızları açık bir şekilde bakıyor. Uyanıklık mevzusuna gelince de bunu kesinlikle kötü anlamda düşünme. Şöyle ki sen etrafında olan her şeye hakim bir insansın ne var ne yok bilmek istiyorsun. Bu nedenle uyanıksın dedik. 

Aynı zamanda çok fazla potansiyeli olan bir insansın ve bu potansiyelini pek kullanmıyorsun çünkü farkında değilsin. Bir an önce bu potansiyelinin farkına varmalı buna göre hayatını şekillendirmelisin. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
278
103
73
50
25
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Sütyen tercihi göğüs büyüklüğü ve şekliyle alakalıdır yahu :S

Uykusuzpanda

sütyen tercihinden kişilik analizi mi aman yarabbi

adoracchi

"En son yediğin yemeğin renginin alttonu, gelecekte evleneceğin kişinin en büyük korkusunun küçüklüğündeki hangi travmadan kaynaklandığını söylüyor!" testini... Devamını Gör