Görüş Bildir
Haberler
Güneş Seçimine Göre Kişiliğinin Gizli Yönlerini Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Güneş Seçimine Göre Kişiliğinin Gizli Yönlerini Ortaya Çıkarıyoruz!

Aburoski
23.07.2018 - 16:33 Son Güncelleme: 24.07.2018 - 17:59

Güneş, birçok din ve kültürlerde önemli bir yere sahiptir. Güneş bazen bilinmeyenleri de ortaya çıkarır. Biz de bundan yola çıkarak seçtiğin güneş şekline göre senin nasıl bir insan olduğunu söyleyeceğiz. Hakkında bilinmeyenleri duymaya hazırsan hemen teste başlamalısın! 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

En beğendiğin güneş şeklini seçer misin?

Doğru kararlar veremiyorsun!

Doğru kararlar veremiyorsun!

Seçtiğin güneş şekline göre sen doğru kararlar alamayan bir insansın. Her ne kadar bunu kabul etmek istemesen de bu zamana kadar aldığın kararları tekrardan bir düşün. Ya etrafındaki insanlar seni yanlış yönlendiriyor ya da bir şeyler ters gidiyor. İnsanların seni yönlendirmelerine ihtiyaç duyuyorsan lütfen bu yönlendiren insanları doğru düzgün seç. Seç ki artık doğru kararlar al. Verdiğin bu yanlış kararlar nedeniyle sıkıntılar yaşıyorsun fakat bir türlü bu sıkıntının aldığın kararlar olduğunu anlayamıyorsun. 

Herkese güveniyorsun ve kim ne derse onu yapıyorsun. Kesinlikle böyle olmaz. Bu senin hayatın, hayatına yön verecek karalarda elbette ki dikkatli olmalısın. Kimse senin kötü şeyler yaşamanı istemez.

Doğuştan lider ruhlusun!

Doğuştan lider ruhlusun!

Doğuştan lider bir ruha sahipsin fakat bunu bir türlü göremedin. Başkalarına rehberlik etmeli ve onları yönlendirmelisin. Senin fikirlerine güvenip, onlara değer verirler. Bu yönünü bir an önce ortaya çıkarmalısın çünkü sen aslında böyle birisin! Çoğu zaman insanlara fikir vermekten çekindin fakat insanların senin o sınır tanımayan bilgilerine ihtiyacı var. İnsanlara bir şeyler söylemekten korkma. 

Etrafta çok fazla konuştuğunu zannedip aslında hiçbir şey söylemeyen insan var ki onlar bile bu cesareti gösterebilmişken sen neden susuyorsun ki? Bilgiye, yeni şeylere çok meraklısın. Her gün yeni şeyler öğrenmek senin ruhuna ilaç gibi geliyor. Lider ruhunu da kullandığında bak o zaman daha güzel olacak.

İnsanlara karşı yaptığın şiddet!

İnsanlara karşı yaptığın şiddet!

Seçtiğin güneş şekline göre senin gizli kişisel özelliğin insanlara karşı yaptığın şiddet. Elbete ki fiziksel şiddetten bahsetmiyoruz. Bu tamamen duygusal şiddet. İnsanlara karşı farkında olmadan baskı kuruyorsun. Bunun belki de farkında değilsin ama durumun bu şekilde. Bu durumundan dolayı çevrenden tepki aldın mı bilmiyoruz fakat kendine itiraf edemediğin özelliğin bu! Etrafındakiler seni çözmüş. Artık sen de bu durumu kabullensen daha iyi olur. İnsanları tabii ki de yönlendirebilirsin fakat bu baskı kurarak olmamalı. 

Bunun haricinde etrafına neşe saçan, gület yüzlü iyi niyetli ve çalışkan bir insansın. İnsanlar senin baskıcı biri olduğunu bilse de seni sevdikleri için bunu pek problem etmiyorlar. Bu huyunu biraz törpülersen çok daha güzel olacak. :)

Bu ne kıskançlık!

Bu ne kıskançlık!

Seçtiğin bu güneş şekline göre aşırı derecede kıskanç bir insansın fakat bunu kesinlikle belli etmiyorsun. Bu kıskançlığın ailede, iş yerinde, arkadaş ortamında, okulunda her yerde. Bir insanı kıskanman için o insanı sevmene de gerek yok. Ama o kadar iyisin ki kimse senin kıskanç biri olduğunu düşünmüyor; ki bunu düşünsünler ya da bilsinler istemezsin. Çünkü bu seni zayıf gösterecek. Bunu öğrenmelerinden aşırı derecede korkuyorsun.

Ama kimseye zararın, kötülüğün yok elbette. Ama iyi, insanlara yardım etmeyi seven, saygının ne olduğunu bilen bir insansın. Çevresi tarafından da sevilen bir insansın. Olaylara bakış açın çok farklı ve insanları yönlendirme gücün de var.

Aslında çok huzursuzsun!

Aslında çok huzursuzsun!

Sanki sen sonsuz huzursuzlukla dolu biri gibisin. Bunu pek görmesen de biz gördük. Her zaman sorunlarınla yüzleşmeli ve kendini bu huzursuzluk durumundan çıkarmalısın. Hayata daha güzel bağlanacaksın ve yaşadığın zamanın tadını çıkaracaksın. Huzurunu kimsenin kaçırmasına izin verme. Belki de bu kadar huzursuz hissetmenin nedeni etrafındaki insanlardır. Bu nedenle hayatına reset atabilirsin. Hayatının değerli olduğunu unutma.

Herhangi bir şeyden rahatsız olduğunda bunu kesinlikle içine atma. Bu zamana kadar böyle yaptığın için artık sürekli huzursuz hissediyorsun. Ve şunu da ekleyelim; artık en ufak şeyleri kafana takmaktan vazgeç. Bak o zaman nasıl bir rahatlama gelecek. Kendini kuş gibi hissedeceksin.

Sıcakkanlı bir insansın fakat çevrene soğuksun!

Sıcakkanlı bir insansın fakat çevrene soğuksun!

Evet, başlıktan da anlaşılacağı üzere aslında sen özünde sıcakkanlı ve iyi niyetli bir insansın fakat etrafındaki insanlar seni anlatırken ne kadar soğuk bir insan olduğunu anlatmakla söze başlıyor. Neden böyle görünmek zorunda hissediyorsun kendini? Acaba daha güçlü ve umursamaz gösterdiği için mi? Hayır hayır yanlışın var eğer böyle düşünüyorsan bu düşünceleri bir an önce kafandan atmalısın. İnsanlara güçlü olduğunu göstermek zorunda değilsin. Kendine şu soruyu sormalısın; 'Ben gerçekten güçlü bir insan mıyım?' Eğer cevabın hayır ise özüne dönmeli ve insanlara pamuk yüzünü göstermelisin. 

Sevdiklerine çok fazla değer versen de bunu insanlara hissettirmiyorsun. Çevrenin senden güzel şeyler duymaya ihtiyacı var. Bu dediklerimizi oturup bir düşün. Sen gerçekte kimsin ve nasıl birisin?

Aşırı derecede takıntılısın!

Aşırı derecede takıntılısın!

Seçtiğin güneş şekline göre senin gizli kişilik özelliğin takıntılı biri olman! Bu özelliğin gizli çünkü sen bunu etrafına hissettirmemeye çalışıyorsun. Birilerine karşı kurduğun aşırı bağlılık ya da bir şeylere olan takıntılığının o güçlü insan imajını bozacağından korkuyorsun. Böyle bir takıntılık hali ne kadar doğru bilmiyoruz fakat sana zarar verdiği kesin. Çevrene karşı güçlü görünmek zorunda değilsin. Öncelikle bu düşüncelerden arınman gerekiyor. 

Bu takıntılık, bağlılık sadece bir insana karşı değil, bir eşyaya karşı da olabiliyor. Çok fazla yeni şeylere açık değilsin. Arkadaşlarınla yeni bir mekana gidip yemek yediğiniz de o ortama ayak uydurmak adına her şeyi yapıyorsun ama tek başına kaldığında resmen çıldırıyorsun. Bilmediğin yerde yemek yemek bile seni çıldırtıyor. Biraz rahatlamalısın bizden demesi yoksa erken yaşlanacaksın.

İçe dönük birisin!

İçe dönük birisin!

Senin için söyleyebileceğimiz iki yönün var. Öncelikle sen arkadaşlarına, ailene değer veren ve saygı duyan bir insansın. Etrafındaki insanlardan da bunu bekliyorsun. Dışa dönük ya da iletişimi kuvvetli bir insan gibi gözüksen de aslında içine dönük bir insansın. Bunu belki fark etmedin belki de yüzleşmek istemedin ama rahatlıkla söyleyebiliriz ki sen aslında içine kapanık bir insansın. İnsanlardan uzak olmadığında halde nedense sen her zaman bir köşede duruyor gibisin. 

Dürüstlük, nezaket, saygı gibi basit değerlere fazlasıyla önem veriyorsun. Birazcık yönlendirilmeye, kullanılmaya müsait bir insansın. Özellikle değer verdiğin arkadaşların tarafından kullanılabilsin. Bu nedenle etrafında olacak insanlara dikkat etmelisin. Ve en önemlisi 6. hissine güvenmelisin. İçindeki ses yapma, gitme, etme diyorsa onu dinlemelisin. İçimizdeki ses pek fazla yanılmaz sanki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
560
258
122
82
63
52
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damla Sarı

Arkadaşlar neden test sonucunuzu yorumlara copy-paste yapıyosunuz salak mısınız

Domalt Trump

Doğuştan lider ruhlusun! Yeahh! :D

Pasif Kullanıcı

E boşuna Domalt Trump değilmiş =)

assistant

doğru karar veremiyorsun çıktı.beğenmedim bir daha yaptım.aşırı takıntılısın çıktı..sustum oynamıyorum:)