Görüş Bildir
Haberler
Dudak Şekline Göre Seni Senden Daha İyi Anlatıyoruz!

etiket Dudak Şekline Göre Seni Senden Daha İyi Anlatıyoruz!

Aburoski
30.06.2018 - 13:30

Bakalım dudak şeklin karakterin hakkında bizlere ne söylüyor!

Hadi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dudak şeklin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fedakar - İyi niyetli

Öncelikle temiz kalpli birini olduğunu söylemek isteriz. Sen her ne kadar mütevazı olsan da bu bir gerçek. Her zaman kendinden önce hep başkalarını düşünüyorsun. Her şeye hoşgörü ile yaklaşıyorsun. Başkalarının mutluluğu için büyük çaba harcıyorsun. Çünkü sen bu şekilde mutlu olabiliyorsun. insanlar böyle olduğun için seni zayıf olarak görebilirler, aslında sen zayıf bir insan değilsin. Bir şeylerden feragat etmen, senin ne kadar cesur bir insan olduğunu gösterir. İçinden ne geliyorsa onu yapıyorsun. E tabii aynı zamanda da paylaşımcı birisin. Bu şimdi değil de küçüklükten beri var. Küçüklüğünden itibaren hep bir şeylerini paylaşmışsın. Bir ekmeğin varsa onun yarısını yanındakine vermişsin. Sen bu kadar iyiyken, elbette ki hayatın kötülükleriyle de karşılaştın. Fakat kötülüklerle de kolayca baş edebiliyorsun. Bu senin en sevdiğin huyun.

Yaratıcı - Sorgulayıcı

Yaratıcı - Sorgulayıcı

Diğer insanlardan farklı bir konumda olduğunu sen de çok iyi biliyorsun. Yaratıcı insanların dünyaya bakış açıları çok farklı sen de onlardan birisin. Sürekli bir şeyler düşünüyorsun. Kafanda sürekli bir şeylerle meşgul. Bu senin için çok yorucu fakat bundan vazgeçemiyorsun. E tabii yorucu olduğu kadar eğlenceli. Bu nedenle zaten zevk alıyorsun. İnsan bu kadar yaratıcı ve farklı bir zekaya sahip olunca etrafında olup biten her şeyi de sorguluyor. İçine sinene kadar her şeyi sorguluyorsun. Beynin bu şekilde çalıştığı için de fazla enerjiksin. Masa başı işler sana göre kesinlikle değil! Sana enerjini atabileceğin işler gerekiyor. Yoksa kesinlikle mutlu olamazsın. Ayakta olan ve sürekli koşturmalı bir iş bulursan enerjini de böylelikle atarsın. Bazen zihnini dinlendirmek için yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyorsun. Kimsenin olmadığı, tek bir insan bile görmeyeceğin yerlere gidip kafanı dinlendirip, beynini boşaltmak istiyorsun. Bu sana çok iyi gelen bir terapi... Odaklanma sorunu da yaşamıyorsun kesinlikle. Bir işi yapacağın zaman dünya yansa umrunda değil. O işe kitlenip, bitirene kadar başında duruyorsun. Ve yapacağın her şeyin en iyisini yapmak için çabalıyorsun. Senin eline aldığın hiçbir iş kötü bitmez. Her zaman istenileni karşılıyorsun. Bu nedenle insanlar senden  memnun. Özellikle iş çevren... Ha unutmadan etrafı bu kadar sorguladığını söylemiştik ya insanları, olan biteni sorguladığın kadar kendini de sorguluyorsun. Kendini sorgulaman her zaman sana bir şeyler katıyor. Böyle devam et.

Esprili - Düşünceli

Esprili ve konuşmayı bilen birisin. Özünde böylesin fakat insanlara bunu pek gösteremiyorsun. bunun nedeni kolay kolay iletişim kuramaman. Fakat seni çok iyi tanıyan arkadaşların bu özelliğini bildiği için yanında çok eğleniyorlar. Yeni tanıştığın insanlara karşı direkt sıcaklık gösteremiyorsun belki de bu nedenle seni soğuk görüyor olabilirler. İletişim kurduğunda insanlar seni yanlış tanıdıkları için pişman oluyor. E tabii komik olduğun için zekisin bunu kimse yadsıyamaz asla! Karşındaki insanları da bu özelliğin çok etkiliyor. Karşı tarafı cezbediyorsun. Doğalsın, evde nasılsan arkadaşlarınla ve iş yerinde de öylesin. Görünüşünle pek ilgilenmiyorsun. Seni seven böyle sevsin değil mi? Belki bazı insanlara bu huyların yapmacık gelebilir fakat kesinlikle öyle bir insan değilsin. İnsanlar senin doğal olduğunu pek kavrayamıyor. Hayatında da hep kendine güvenmişsin. Kendine güvenmediğinde bir hiç gibi hissediyorsun. Tek bir seni sıkan özelliğin var. O da her şeyi kafana takman. Küçük olayları kafanda çok büyük yerlere getirip canını sıkıyorsun. Bana neden öyle baktı gibi gereksiz yere taktığın şeyler senin gününü kesinlikle mahvediyor. O günün çok kötü geçiyor ve bir daha kolay kolay toparlanamıyorsun. İnsanlarla da dargınlıkların oluyor elbette fakat bu dargınlıklar çok uzun sürmüyor. Sevmiyorsun küslükleri. İlk adımı haklı da haksız da olsan sen atıyorsun. Çünkü hassas noktan bu!

Bağışlayıcı - Hassas

Kötülüklere karşı bile pozitifsin. Her zaman başına gelen olumsuz durumlara karşı daha da kötüsü olmadığı için şükrettin. Arkadaşlarının senin için ne kadar önemli olduğunu söylememize gerek bile yok. Senin için aileden sonra arkadaşların geliyor. Sevgilin de değil. Onları kaybetmek şu hayatta en son başına gelmesini isteyeceğin şey. Arkadaşlarının yaptığı hataları da kolayca affediyorsun. Bağışlayıcı bir yapın var. Elbette ki sana yapılan kötülükleri affetmen gurursuz olduğun anlamına gelmiyor. İnsanlar öyle zannedebilir fakat öyle değil! Senin kafan onlardan çok farklı çalışıyor. Kimseyi üzmeyen, üzmekten korkan birisin. Sen bu kadar hassas olsan da başkaları elbette ki seni üzecek. Onlara karşı umursamamazlık zırhını çıkar!

Cesur - Tutkulu

Senin belli başlı değerlerin var ve bu değerler uğruna her şeyi göze alacak cesarete sahipsin. Öyle boş bir cesaretten bahsetmiyoruz. Sen tutarlı ve ne yaptığını bilen birisin. Bu cesaretine rağmen asla düşünmeden hareket etmiyorsun. Hamlelerin hep tam isabetle sonuçlanıyor. Karşına çıkan zorluklar senin başarıya olan inancının karşısında kaybolup gidiyorlar. Çevrendekilere güven veren karakterinle sen harika bir detaysın!

Garantici - Planlı

Sen her zaman garantici hareket edersin. Hayatında hiçbir şey rastgele olmaz. Planlarını daima önceden belirler, ona göre hareket edersin. Çünkü bazı şeylerin senin planlamadığın gibi gelişmesinden hiç hoşlanmazsın. O yüzden her gün için planın bellidir. Ve daima o planları uygularsın. Eğer farklı bir durum olduysa  da mutlaka onu halledip kendi planlarını uygularsın. Senin de karakterin böyle. Seviyorsun böyle yaşamayı. Garantici bir insan olmayı. Bu yüzden etrafındaki insanların sana olan güveni sonsuzdur. Rahatça sana bir konu hakkında danışabilir, fikirlerine önem verirler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
445
161
89
84
38
26
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Yaratıcı - Sorgulayıcı

Aymira Ay

Bağışlayıcı - Hassas Kötülüklere karşı bile pozitifsin. Her zaman başına gelen olumsuz durumlara karşı daha da kötüsü olmadığı için şükrettin. Arkadaşlarını... Devamını Gör