Görüş Bildir
Haberler
İç Çamaşırın Kişiliğin Hakkında Bilgi Veriyor!

İç Çamaşırın Kişiliğin Hakkında Bilgi Veriyor!

Aburoski
06.08.2018 - 19:14

Evet, tercih ettiğin iç çamaşırına göre seni anlatıyoruz! Bakalım sen aslında nasıl birisin?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İç çamaşırın hangisi gibi?

Kendinden emin birisin!

Kendinden emin birisin!

İç çamaşırı seçimine göre sen kendinden emin bir insansın. Nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilen ve çevresini fazlaca analiz eden bir yapın var. Ve en önemlisi de insanlar sana kendilerine güvenmedikleri kadar güveniyor. İnsanların güvenini kazanmak çok kolay bir şey olmasa gerek. 

Aynı zamanda da öz eleştiri yapabilen birisin. Her durumda, olayda kendini de çevrendekileri analiz ettiğin gibi ediyorsun. Kendin hakkında ne düşündüğün çok önemli. Geceleri başını yastığa koyduğunda bütün gün ağzından çıkan her kelimenin sonu nereye varıyor bakıyorsun. İnsanların kalbini de kırmaktan aşırı derecede tedirgin oluyorsun.

Kendini çok iyi tanıyorsun!

Kendini çok iyi tanıyorsun!

İç çamaşırı seçimine göre sen kesinlikle kendini çok iyi tanıyan bir insansın. Neyi isteyip istemediğini biliyorsun. E bu da iç çamaşırı seçiminden anlaşılıyor. Ayrıca disiplinli görünmek de senin için dışarıya karşı imajın için çok önemli. Belki de çok sert görünüyorsun fakat işin aslı öyle değil. Sen içerisinde yaraları olan sadece dışarıya karşı güçlü görünmek isteyen birisin. Senin içinde aslında melek yatıyor melek. 

Söylemeden de geçmeyelim. Seni kurallar, kısıtlamalar çok darlandırıyor. Yapmak istediğin herhangi bir şey karşısında engelle karşılaşırsan çıldıracak noktaya geliyorsun. Kendini de çok iyi tanıdığın için tepkilerinden korkuyorsun. Ama sen böyle güzelsin :)

Başarmak seni motive diyor!

Başarmak seni motive diyor!

İç çamaşırı seçimine göre senin öne çıkan kişisel özelliğin başarıya karşı olan tutkun! Kesinlikle başarmak seni motive eden bir şey. Hayallerine ulaşmak, planlarını gerçekleştirmek seni huzura erdiren şeylerden birkaçı. Hayatında önemli bir yeri var başarının. Bu başarıya karşı olan takıntın etrafındaki insanlarını motive ediyor. Hem sen hem onlar birlikte motive oluyorsunuz. Etrafına negatiflikten ziyade pozitif bir enerji saçıyorsun. 

Bu yazdıklarımdan dışa dönük bir yapıda insan olduğun anlaşılıyor fakat sen ne kadar dışa dönük bir insan olursan ol aslında içe dönük bir yapın var. Bu içe dönük yapını bazen belli ediyorsun. Bazen sosyal eğlenceli, şakacı olurken bazen gerçekten buzdolabına dönüşüyorsun.

Basit şeylerle mutlu olursun!

Basit şeylerle mutlu olursun!

İç çamaşırı seçimine göre sen geleneksel bir insansın. Gelenek göreneklere önem veren, değerlerine saygı duyan birisin. Hayatı basit yaşamayı seven ve  normal şeylerle çok fazla mutlu olan birisin. Aynı zamanda senin hayatına girecek insanın dürüst ve ileriye dönük düşüncelerinin olmasını önemsiyorsun. Hayata dair bir planı olmayan, ileriyi düşünmeyen insanların senin hayatında kesinlikle yeri yok. 

Önyargılı ve başkaları hakkında konuşan insanlardan da hiç etmediğin kadar nefret ediyorsun. Bu insanlar senin resmen mideni bulandırıyor. Elbette ki her insan gibi senin de zayıf yönlerin var. Bu zayıflıkların senin hayatını zora sokacak kadar güçlü zayıflıklar değil. Bunların farkında olduğun için müdahale edebiliyorsun ve hiç yokmuş gibi davranabiliyorsun.

Rahat olmayı seviyorsun!

Rahat olmayı seviyorsun!

İç çamaşırı seçimine göre sen rahatlığı seven bir insansın. Bu gerek kıyafet gerekse yaşam tarzı açısından böyle. Seni insanların boğmasına ya da seni engellemesine asla izin vermezsin. Senin hayatında böyle bir şey yok! Hayatına girecek insanların da böyle olmasını istiyorsun ve bekliyorsun. 

Zaman zaman insanların seni beğenmesine seninle ilgili güzel yorumlar yapmasına da ihtiyaç duyuyorsun çünkü bu seni bir süre motive ediyor, rahatlatıyor. Elbette ki kendini bu yorumlara göre şekillendirmiyorsun. Kendini de şöyle bir süzüyorsun. Senin gibi kendisini eleştirebilen insan bulmak artık ne yazık ki zor.

Uyanık bir insansın!

Uyanık bir insansın!

İç çamaşırı seçimine göre sen kesinlikle akıl küpü bir insansın. Akıllı olmanın yanında da uyanıksın! Zekanı her alanda kullanmaktan çekinmiyorsun. Sana insanlar ağızları açık bir şekilde bakıyor. Uyanıklık mevzusuna gelince de bunu kesinlikle kötü anlamda düşünme. Şöyle ki sen etrafında olan her şeye hakim bir insansın ne var ne yok bilmek istiyorsun. Bu nedenle uyanıksın dedik. 

Aynı zamanda çok fazla potansiyeli olan bir insansın ve bu potansiyelini pek kullanmıyorsun çünkü farkında değilsin. Bir an önce bu potansiyelinin farkına varmalı buna göre hayatını şekillendirmelisin. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın.

Göründüğünden farklısın!

Göründüğünden farklısın!

İç çamaşırı seçimine göre sen kesinlikle göründüğün gibi bir insan değilsin. Sen göründüğünden daha fazlası ve çok katmanlı bir insansın. Senin hayatındaki insanlar her geçen gün senin farklı bir yönünü görüyor. Seni öyle 2-3 görüşmeye kesinlikle tanıyamazlar. Her gün farklı bir yönünle karşılaşıyorlar. 

Bir de verdiğin kararlar konusunda sürekli şüpheye düşünüyorsun. Bu şüphe doğru karar verip vermediğin konusunda oluyor. Ama şunu unutma ki sen bu farkına varmadığın potansiyeli ortaya çıkardığında aldığın kararlarda da şüpheye düşmeyeceksin.

İçini kimseye açmıyorsun!

İçini kimseye açmıyorsun!

İç çamaşırı seçimine göre sen eğlenceli, her zaman kendi olmayı başarmış bir insansın. Sen nasılsan her girdiğin ortamda öylesin. Ortamına göre hareket etmez, kendi olan bir insansın. Oyunculuk nedir bilmez, düz bir insansın. Arkadaşların arasında da bu huyun seviliyor. Onlarla eğlenceli saatler geçirmek şu hayatta en zevk aldığın anlardan...

Evet, eğlenceli ve her zaman kendi olan bir insan olabilirsin fakat kendini kolay kolay başkalarına açmıyorsun. Aslında içini doğru düzgün okuyan kimse de yok. Zaten insanlara karşı çok fazla her şeyinle içini açmayı da doğru bulmuyorsun. Hayatını bu şekilde çizmişsin ve senin için iyi de olmuş.

Pratik ve soğukkanlısın!

Pratik ve soğukkanlısın!

İç çamaşırı seçimine göre sen gayet pratik ve zor durumlarda soğukkanlı davranabilen bir insansın. Hemen bu durumu açalım. Hayatında karşılaştığın zor durumlarda sakince düşünüp seni zora sokmayacak şekilde bu zorluğun üstesinden geliyorsun. Senin için bir insanın net olması ve güçlü durması da çok önemli. 

Aynı zamanda da başka insanların düşüncelerini, doğruluğu sana net gelmediği sürece kabul etmiyorsun. Yani karşındaki insanın düşüncelerini kabul etmen için iyi bir delile ihtiyacın var. Aksi halde umurunda olmaz. Aynı zamanda kendi düşüncelerine de elbette çok değer veriyorsun.

Her şeyi oluruna bırakan birisin!

Her şeyi oluruna bırakan birisin!

İç çamaşırı seçimine göre sen hayatı pek fazla ciddiye almayan bir insansın. Genellikle her şeyi akışına bırakmış gibisin. Bu demek değildir ki karşılaştığın zorlukları da ciddiye almıyorsun. Tam tersi bir zorlukla karşılaştığında gayet mantıklı kararlar verip, üstesinden geliyorsun. Çoğu insan da senin gibi olmak istiyor fakat olamıyor. Hayatı çok fazla ciddiye alıyorlar. Fakat sen bunu başarmışsın. Bu şekilde olmaktan mutlusun. 

Aynı zamanda hayatta genel olarak sınırların, yasaklamaların olmasından rahatsızsın. Hayatı biraz daha rahat yaşayan birisin. Tüm bunların yanında herkes tarafından sevilmek ve sayılmak isteyen bir yapın var. Bu karakter özelliğinden zaman zaman da nefret ediyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
339
253
140
86
50
46
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gece Güneş

Sadece bunu yazmak üçün geldim, "NEDEN?". Ne gerek vardı ki.

Asuna Kenpachi

Hepsinden giyiyorum sanırım çoklu kişilik bozukluğum var

solis luna

Kisilik analizi yapmadiginiz bir donumuz kalmisti.Tam oldu.