Görüş Bildir
Haberler
Kadın Cinayeti: Erkek Kardeşi Öldürdü

Kadın Cinayeti: Erkek Kardeşi Öldürdü

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayan Şahin Şaşırmaz isimli erkek, 23 yaşındaki kız kardeşi Songül Şaşırmaz'ı bıçaklayarak katletti. Şahin Şaşırmaz, polis tarafından gözaltına alındı. Geçtiğimiz Nisan ayında erkekler tarafından 21 kadın cinayeti işlendi. 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

Şizofreni hastası olduğu iddia edilen Şahin Şaşırmaz, kardeşi Songül ve Abbas Şaşırmaz'ı çıkan kavgada bıçakladı. Songül Şaşırmaz, olay yerinde yaşamını yitirirken, Abbas Şaşırmaz ise ağır yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Abbas Şaşırmaz, hastaneye kaldırılırken, Songül Şaşırmaz'ın cansız bedeni morga götürüldü. Şahin Şaşırmaz, olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Nisan ayında erkekler tarafından 21 kadın cinayeti işlendi.

Nisan ayında erkekler tarafından 21 kadın cinayeti işlendi.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, kadın cinayetleri verilerinin yer aldığı 2023 Nisan Ayı Raporu’nu yayınladı.

Rapora göre, Nisan ayında erkekler tarafından 21 kadın cinayeti işlendi. 23 kadın ise şüpheli şekilde ölü bulundu.

Rapora göre, öldürülen 21 kadından 5'i boşanmayı istemek, barışmayı, evlenmeyi, ilişkiyi reddetmek gibi kendi hayatına dair karar almak istediği için 2'si ekonomik gerekçelerle, 1'i gürültüden kaynaklı kavga bahanesiyle, 1'i arazi anlaşmazlığı öne sürülerek katledildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
20
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tugay a

Artık bu sorunun sadece cezaları arttırarak çözülmeyeceğini anlamak lazım. Bu tip erkeklerin neden şiddeti kullandığı araştırılıp çözüm önerilerine gidilmeli... Devamını Gör

Muhammed Göktaş

Sorun neymiş ?

Metin Yılmaz

Sorun kadın cinayeti

svrslvt

Allah belasını versin.