Görüş Bildir
Haberler
Bu Teklifi Hep Hatırlasın Diyenlere: Evlenme Teklifi Etmek İçin İzmir'in En Romantik Mekanları

Bu Teklifi Hep Hatırlasın Diyenlere: Evlenme Teklifi Etmek İçin İzmir'in En Romantik Mekanları

Elif Sude Yenidoğan
05.11.2022 - 08:20 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 17:15

Evlilik, hayat arkadaşınızla daha güzel bir birlikteliğe adım attığınız çok özel bir durumdur ve beraberinde evlenme teklifi de bu kapıyı araladığınız için çok hassas ve unutulmaz bir andır. Böyle anların daha da anlamlı, özel ve akılda kalıcı olmasını sağlayacak unsurlardan biri de nerede, nasıl ettiğiniz yani mekan ve konsepttir. Sizler için İzmir'de bu güzel anı yaşayabileceğiniz birbirinden büyüleyici restaurantları derledik, gelin birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. L’aura Kitchen & Bar

1. L’aura Kitchen & Bar

Bu özel gününüzü İzmir'in en şıklarından olan L'aura Kitchen & Bar'da geçirmek güzel bir fikir olabilir. Leziz mutfağı ve ilgili personelleriyle birlikte size oldukça memnun kalacağınız bir hizmet sunacaklardır. 

Adres: Konak, Atatürk Cd. No:19/S D:19, 35250 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Muhteşem Ege mezeleri, balığı ve harika hizmet sunan güler yüzlü çalışanlarıyla gönlümde taht kurmuş restauranttır. Şiddetle tavsiye ederim.

2. North Pier's

2. North Pier's

North Pier's'in etkileyici atmosferi, yenilikçi tavrı, şık dizaynı ve zarifliği sizi oldukça mest edecek. Mekanın yanı sıra mutfak konusunda da başarıya sahip işletmeyi not edin deriz.

Adres: Atatürk Caddesi, Konak Pier Alışveriş Merkezi No: 19/HI-J, 35035 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Deniz üstünde deniz ürünleri yemek ister ve Güzel İzmir seyretmek isterseniz doğru adres. Özellikle mezeleri harika kesinlikle balık ürünlerini tercih etmelisiniz.

3. La Cigale

3. La Cigale

Biliyorsunuz ki şık mekanlardan bahsediyoruz ve İtalyan restaurantları denince de akla hemen şıklık geliyor. La Cigale gerek müzik seçimlerinde gerek lezzetlerinde gerekse de hizmette çokça özenli bir işletme. Bu özel gününüzü La Cigale'de geçirirseniz pişman olmazsınız.

Adres: Kültür Mahallesi Alsancak Mahallesi Fransız Kültür Merkezi Cumhuriyet Bulvarı, D:No:152, 35220 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Ortamı gayet güzel, hizmet nitelikle. Romantik bir yemek için ya da kalabalık arkadaş gruplarıyla gitmek için tercih edilebilir.

4. Litany Ristorante

4. Litany Ristorante

Bir İtalyan restaurantıyla daha karşınızdayız. Litany Ristorente İzmirlilerin tanıyor olacağı İtalyan Şef Nicola Saraceno'nun eşsiz lezzetlerini size sunuyor. Böylesine güzel yemekler eşliğinde sürprizinizi yapmak hoş olabilir.

Adres: Adalet, Anadolu Cd. No 40, 35540 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Gerek manzarası , gerek hizmeti her şeyiyle çok memnun kaldığımız bir restoran.

5. Dalyanköy Balıkçısı

5. Dalyanköy Balıkçısı

Deniz manzarasından vazgeçemeyenlerdenseniz ve aklınızdaki konsept hoş sohbet, güzel manzara ve buna eşlik edecek şık bir mekansa Dalyanköy Balıkçısı  tam size göre olacaktır.

Adres: Dalyan, 4218. Sk. No:29/A, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Deniz kenarında, hızlı hizmeti ve nazik personeli, lezzetli mezesi ve balığıyla çok güzel bir mekan. Tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Murano's Kitchen

6. Murano's Kitchen

Görselden de görüyor olduğunuz üzere şık restaurant deyince akla gelenlerden biri de Murano's Kitchen. İzmir'i enlerinden olan mekan şüphesiz size en iyi şekilde eşlik edeceklerden biri.

Adres: Kültür Mahallesi Ümran Baradan Sokak The Alsancak Apt, D:No:7 A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok keyifli ve kaliteli bir İtalyan restoranı. Lezzetler şahane. Ambiyans güzel. Şarap menüsü çok geniş. Servis çok hızlı.

7. Urla Vino Locale

7. Urla Vino Locale

Urla'ya gelenlerin uğramadan asla dönmedikleri gözde şef restaurantı Urla Vino Locale yalnızca evlilik teklifi için değil her daim müptelası haline geleceğiniz güzellikte. Her ay değişen menüsüyle müşterilerine yeni tatlar sunan mekanı anlatmaya kelimeler yetmez.

Adres: Kuşçular, 8037. Sk. No:3, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Ortam, servis, lezzetler, sunum, ilgi alaka ve bilgilendirmeler. Kesinlikle dört dörtlük ve geçirdiğiniz zamanın her anından keyif almanızı sağlayan bir ortam.

8. Perdix Wines

8. Perdix Wines

Gerek konseptine gerek dizaynına bayılacağınız bir öneri ile karşınızdayız. Perdix Wines Urla'da bulunan inanılmaz büyüleyici bir atmosfere sahip olan şarap evi. Böylesine bir günde yediğiniz içtiğiniz her şey en iyisi olmalı ki gününüzü bozacak bir husus olmasın.

Adres: Birgi, İzmir Çeşme Yolu No 14, 35430 Urla/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Çok şık bir mekan, personel kibar ve şaraplarla ilgili size bilgi verebiliyorlar. Denemiş olduğumuz şarap ve yemekler de oldukça lezzetliydi.

9. Swissotel Equinox Restaurant

9. Swissotel Equinox Restaurant

Yıldönümü, kutlama ve tabii konumuz olan evlilik teklifi için sıkça tercih edilen ve herkesi memnun eden Swissotel'e ait Equinox Restaurant sizin de aklınızda olması gerekenlerden. 

Adres: Alsancak, Gazi Osman Paşa Blv. No:1, 35210 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Özel günlerinizi taçlandırabileceğiniz elit bir a la carte restoran.

10. Hane Alaçatı

10. Hane Alaçatı

Restaurantlara kısa bir ara vererek bir yeni nesil meyhane önerisi yapalım. Bizce meyhaneler de böyle günlerde tercih edilebileceklerden. Gerek teklif anına uyumlu olacak atmosferiyle gerekse de güzel müzikleri ve eğlenceli ortamıyla adeta teklifi kutlayacağınız bir gece için Hane Alaçatı'yı tercih edebilirsiniz.

Adres: Alaçatı, Kemalpaşa Cd. No: 118, 35450 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Alaçatı içinde lezzetli ve uygun fiyatlı bir keyif gecesi yaşamak istiyorsanız doğru adres burası. Alışık olduğunuz standart mezeler dışında yöresel kaliteli ürünlerin kullanıldığı lezzetli mezeler, ilgili alakalı çalışanlar, sohbet etmenize imkan veren güzel müzikler ve uygun fiyat için önerilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Veranda Alaçatı

11. Veranda Alaçatı

Eğer İzmirliyseniz bizce Veranda Alaçatı'yı biliyorsunuzdur, eğer değilseniz de film sahnelerinde mutlaka denizin hemen yanında yer alan meyhaneleri görmüş ve özenmişsinizdir. İşte Veranda Alaçatı tam öyle bir yer. Böyle bir atmosferde evlilik teklifi yapmak kesinlikle harika olacaktır.

Adres: Alaçatı, Çark Plajı, Liman Mevkii, 18010 Sokak No:11, İz, Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mekan plajın üzerine kurulmuş. Masaya oturunca ayakkabıları çıkartıp serin kumlara basıyorsunuz. Mezeler çok lezzetli. İnanılmaz keyifli ve eğlenceli bir mekan. Mutlaka gidilmesini tavsiye ederim.

12. Dem Alaçatı Meyhane

12. Dem Alaçatı Meyhane

Yine filmlerden bir sahne ile karşınızdayız. Tatil yerlerinin ara sokaklarına gizlenmiş kaldırım kenarı meyhaneler...  Bu romantik anınızı belki de yeryüzünün en sevimli, salaş ve sakin mekanı olabilecek Dem Alaçatı'da yaşamalısınız.

Adres: Alaçatı, 11039. Sk No:5/A, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mezeleri, balığı, ortamı mükemmel.çarşının kalabalığından ve gürültüsünden uzak ara sokakta küçük bir mekan. Kafanızı dinleyip keyfinizi süreceğiniz kesinlikle tavsiye edeceğim bir meyhane...

13. Fava Alaçatı

13. Fava Alaçatı

Bitkilerle ve ağaçlarla dolu bir diğer önerimiz ise Fava Alaçatı. Mezeleri, ara sıcakları, ana yemekleri her şeyiyle çok leziz ve özenli bir mekan. Ege ruhu eşliğinde bir teklif için Fava Alaçatı'yı tercih edebilirsiniz.

Adres: Alaçatı, Kemalpaşa Cd. No:108, 35930, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Özel bir akşam yemeği için tercih edilebilecek en güzel yerlerden biri. Atmosfer, çalınan müzikler, personelin kibarlığı, dekorasyonu, en önemlisi yemeklerin lezzeti muazzamdı. Önceden rezervasyon yaptırmakta fayda var.

14. Salkım Söğüt Alaçatı

14. Salkım Söğüt Alaçatı

Güler yüz, kaliteli müzik, tam anlamıyla salkım söğütlerin arasında romantik bir yemeğin ilk adresi! Teklifinizi etmek için nezih bir meyhane tercih edecekseniz Salkım Söğüt Alaçatı olmalı.

Adres: Alaçatı, 11043 Sk No:4, 35930 Çeşme/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Öncelikle ortam çok güzel, ağaçlarla dolu otantik bir avlunun içerisinde yemek yemek rakı içmek zevkliydi. Garson arkadaş iyiydi, servis hızlıydı.

15. Gümüldür Mavi Deniz Otel

15. Gümüldür Mavi Deniz Otel

İster konaklayın ister restaurantını tercih edin, orası size kalmış ancak bize Gümüldür Mavi Deniz Otel'in samimi ve etkileyici bir atmosferi olduğunu söylemek düşer. Birçok kişinin çeşitli kutlamalar için tercih ettiği ve memnun ayrıldığı otel aradığınız yer olabilir.

Adres: Gümüldür Fevzi Çakmak, Deniz Cd. No:28, 35480 Menderes/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Huzurlu, temiz ve mütevazi bir otel. Personeli inanılmaz cana yakın ve güler yüzlü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Vira Fedora Restaurant

16. Vira Fedora Restaurant

Denize nazır öneriler yapmaya doyamadık, manzarası en güzellerden biri de Vira Fedora Restaurant. Şıklık istiyorsanız şıklık, ilgili çalışanlar olsun istiyorsanız ilgili çalışanlar, başarılı bir mutfak istiyorsanız başarılı bir mutfak yani anlayacağınız aradığınız her koşul Fedora'da mevcut.

Adres: Mustafa Kemal Atatürk, Barbaros Cd. No:462, 35687 Foça/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Sıcak samimi bir yer tavsiye ederim. Müşteri memnuniyeti ticari kazançtan önemli olan bir işletme.

17. La Pierto Pub & Restaurant

17. La Pierto Pub & Restaurant

Konak Pier'de bulunan nezih pub La Pierto Pub & Restaurant da bayılacağınız türden. Oldukça güzel kokteyllere sahip mekanda bazı günler canlı müzik performansları oluyor, seviyorsanız öneririz. Bununla birlikte atmosferini de beğeneceğiniz mekan özel günlerde severek tercih edilenlerden.

Adres: Akdeniz, Konak Pier AVM, Atatürk Cd. No:19, 35360 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Mekan çok nezih, ilgi alaka harika. Çok kibar ve nazik insanlar. Dj cok iyi müzikler keyifli. Ortam şahane.

18. Skyfire Restaurant & Bar

18. Skyfire Restaurant & Bar

Adının hakkını veriyor dediğimiz mekanlardan Skyfire Restaurant & Bar hizmet verdiği terasta size eşsiz bir manzara ile birlikte leziz yemeklerini sunuyor. Evlilik teklifi gibi unutulmaz bir günde Skyfire Restaurant & Bar'ı tercih ederseniz mutlu anımsayacağınıza eminiz.

Adres: Akdeniz, Alsancak Mahallesi, Gazi Osman Paşa Blv. No:16, 35210 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Manzara güzel, personel güler yüzlü, kibar ve çok ilgili özellikle.

19. Kaplan Dağ Restoran

19. Kaplan Dağ Restoran

İzmir'in Tire ilçesinde yer alan Kaplan Dağ Restoran Tire manzarasını tepeden izlemenin keyfiyle birlikte güler yüzlü hizmeti ve samimi bir ortam sunuşuyla sizi böyle heyecanlanmaya müsait bir günde adeta ev rahatlığını hissettirecek. 

Adres: Kaplan Ah., Karşıyaka Sokak No:14, 35900 Tire/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Harika bir manzaraya, tadı damağınızda kalacak lezzetlerde eklenince, artık o yer vazgeçilmeziniz oluyor...

20. Bill's Food & Drink

20. Bill's Food & Drink

İzmirlilerin zaten biliyor olduğu Bill's Food & Drink, şarap ve yemek konseptini nezih dizaynıyla birleştirerek atmosfere güzellik katanlardan. Her türlü organizasyonunuzda size yardımcı olacaklarına emin olabilirsiniz.

Adres: Evka 3, Cengiz Han Cd No:13, 35050 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Dolu dolu muhteşem ve farklı damaklara hitap edecek bir menü ve çok hoş sunumlarla, sakin bir ambiyansta güzel bir akşam yemeği yedik 👌 İlgi alaka gayet yerinde ve kibar. Servis hızı süper.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Careme Restaurant

21. Careme Restaurant

Özel günlerin bir diğer yıldızı ise Careme Restaurant. Piyano eşliğinde romantik bir yemek kimi etkilemezdi ki? Manzara, leziz yemek, piyano, güler yüzlü işletme... Daha ne isteriz, Careme Restaurant gönül rahatlığıyla tercih edebileceklerinizden. 

Adres: İnciraltı, Wyndham Grand İzmir Özdilek, İnciraltı Cd. No.67, 35330 Balçova

Ziyaretçi Yorumu: Özel günlerinizde harika bir akşam yemeği için mükemmel bir seçim. Cennet hanımın ilgi ve alakası harikaydı. Piyano ortamı inanılmaz zenginleştirdi. Özenle hazırlanmış masa. Her şey çok güzeldi.

22. Yüzde Yüz Food & Drink & Grill

22. Yüzde Yüz Food & Drink & Grill

Görselde de görüyor olduğunuz üzere etkileyici dizaynıyla Yüzde Yüz Food & Drink & Grill de güzel önerilerimizden. Güzel detaylar, ilgili personel ve nicesi... Loş bir müzik de eklenince tam evlilik teklifi havası esecektir.

Adres: Konak Mahallesi Atatürk Cad. Konak Pier Alışveriş Merkezi D:No:19, D:4, 35250 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Geçen yıl İzmir'e geldiğimizde steak yemiştik çok memnun kalmıştık. Bu yıl da geldiğimizde yedik. Steak'i muhafaza ederek menüyü genişletmişler. Menüde herkese hitap eden bir yiyecek bulunuyor.

23. Adabeyi Balık Restoran

23. Adabeyi Balık Restoran

İzmirlilerin enlerinden olan Adabeyi Balık Restoran eminiz ki sizi de fazlasıyla tatmin edecek. Evet evlilik teklifi edeceğim ancak her şey dört dörtlük olsun, öncelikle leziz bir yemek yiyelim diyorsanız Adabeyi Balık Restoran aradığınız yer diyebiliriz.

Adres: Konak Atatürk Cad. Konak Pier Alışveriş Merkezi No:19, 35250 Konak

Ziyaretçi Yorumu: Tüm mezeler lezzetliydi, ara sıcakları kesinlikle denemelisiniz, biz sıcak otluyu çok seviyoruz. Garsonların ilgisi de yeterince iyiydi. Bizce Pier'de gidilecek en şık restoran.

24. Boğaziçi Restaurant Üçkuyular

24. Boğaziçi Restaurant Üçkuyular

Dateinden doğum gününe, doğum gününden yıldönümüne kadar her özel kutlama için tercih edilen Boğaziçi Restaurant Üçkuyular, evlilik teklifi için de oldukça uygun olacaktır. Zaten her türlü kutlamaya alışkın ve hazır olan işletme bu özel gününüzde çokça yardımcı olacak ve güzel bir ev sahipliği yapacaktır.

Adres: Bahçelerarası, Mahallesi, Haydar Aliyev Blv. No:2/A, 35290 Balçova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Eşimin ve kızımın doğum gününü kutlamak için gittiğimiz harika bir mekandı. Yediğimiz en güzel etti diyebilirim. Mezeleri çok güzel ve lezzetliydi.

Bonus: Mekandan ziyade her şeyi kendinizin yaptığı özel bir konsept olsun istiyorsanız sizler için de en sakin ve güzel koyları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekmeksiz Koyu

Ekmeksiz Koyu

2020 yılında halkın ziyaretine yeniden açılan koy topraklık bir yoldan 10 dakika yürüdükten sonra karşınızda olacak. İster denizin hemen yanına isterseniz de ormanın denize yakın köşelerinde eşsiz manzara eşliğinde bu özel gününüzü yaşayabilirsiniz.

Dolungaz Koyu

Dolungaz Koyu

Karaburun sınırları içerisinde yer alan Dolungaz Koyu, doğa ile iç içe ve sessiz oluşuyla sizi büyüleyecek. Böylesine özel bir günde ister yakın arkadaşlarınız eşliğinde ister de baş başa burada olmak çokça keyif verecektir.

Pissa Plajı

Pissa Plajı

Biraz dar ama epey uzun bir kumsala sahip olan Pissa Plajı da sakinlik ve huzur denince aklınıza geleceklerden olmalı.

Olcabük Plajı

Olcabük Plajı

Yolu biraz bozuk olduğu içi pek tercih edilmeyen Olcabük Plajı da İzmir'in sakin koylarından. Masalarınızı ya da örtülerinizi kurup teklif için geri sayıma başlayabilirsiniz.

Mersinaki Koyu

Mersinaki Koyu

Foça'da yer alan Mersinaki Koyu genelde kamp yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir bölge. Ancak kampçıların olmadığı zamanlarda oluyor. Bu işin takibi ve organizasyonu sizin göreviniz!

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın