Görüş Bildir
Haberler
İzmir'in Vazgeçilmezi Alaçatı'da Ödediğiniz Ücrete Değecek 11 Uygun Fiyatlı Mekan!

İzmir'in Vazgeçilmezi Alaçatı'da Ödediğiniz Ücrete Değecek 11 Uygun Fiyatlı Mekan!

İzmir tarihe, mitolojiye, 'Ege'nin zeytinyağlılarına ev sahipliği yapan güzel şehirlerimizden biri. Yaz sezonunu İzmir'de hele bir de Alaçatı'da geçiriyor ve cep yakmayan mekanlar arıyorsanız size yardımcı olabilecek bir içerikle karşınızdayız. İşte Alaçatı'da bulunan uygun fiyatlı 11 mekan!

1. Alaçatı Limoni

1. Alaçatı Limoni

Alaçatı'nın güzel sokaklarında gizlenmiş bir kafe Alaçatı Limoni. Kahveleri, limonataları ve dondurmaları ile nam salmış bu küçük ve samimi kafe aynı zamanda tatilinizin keyifli dinlenme durağı olabilir.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Alaçatının şirin sokaklarında yer alan ,sokaklar gibi şirin bir mekan.sokağa atılmış şirin küçük masalar.çalışanlar ilgili yardımsever.dondurmaları harika.Mandalina,mango,kavun mutlaka denemeniz gerekir.herzaman uğrayacağımız bir mekan.

Adres: 1005 Sok. No:68 Alacatı Mah., Alaçatı, Çeşme 35937 Türkiye

Telefon:+90 505 014 70 54

2. Bodrum Mantı&Cafe

2. Bodrum Mantı&Cafe

Bodrum Mantı&Cafe İstanbul ve Ankara'da da şubesi olan bir mekan. Lezzetli menüsü ile herkesin bir kez gitti mi bir daha gideceği yerlerden biri. Eğer Alaçatı tatilinizde güzel bir mantı yemek, ardından da kağıt helva arası dondurma ikramıyla Alaçatı akşamlarınızın aranan mekanı burası olabilir.   

Ziyaret edenler ne diyor? 

Mantısı gerçekten güzel kalabalık olmasına rağmen tabakları özenli . Mantının yeterli olmayacağını düşünmüştüm ama doyurucu . Alaçatı içinde yemek yiyip doyulabilecek bi kaç mekandan biridir . Tatlı ikramları gayet hoştu . Mantı çok lezzetli

 Adres:Kemalpaşa Cad. No:70 Alaçatı

Çeşme / İZMİR

Telefon: +90 232 716 03 83

3. Da Franco Gelato

3. Da Franco Gelato

Sıcak Alaçatı günlerinde serin bir molayı hak ettiğinizi düşünüyorsanız Da Franco Gelato'nun dondurmaları size çok iyi gelecek.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Michelin yıldızı verseler, 5 yıldızlık yer. Muhteşem insan Franco , damak çatlatan dondurmalar. Franco ülkemizi tercih ettiği için çok şanslıyız. Kendisine ' DR Icecream'

' Dr Dondurma' diyebiliriz.

Resimlere dikkat edin, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır :)

Her dondurmada emek ve çalışma var. Yeni ürettiği , dünyada olmayan çeşitleri var, 1 tanesini deneme şansımız oldu, Bitter ve Nane. Yakında sunulacak, çok hoş bir tatı var. Bitter nane ile hafiflemiş. Ceşme Kavunu, Fıstık, Ananas Yoğurt...çok iyiydi. Rakılı, Viskili, Kahveli..., şansınıza ne çıkarsa günlük süprizler de var :)

 Adres: Alaçatı Mahallesi, 2012. Sokak No.25 Hacımemiş, Alaçatı, Çeşme 35937 Türkiye

Telefon: +90 232 716 96 86

4. Rüzgaraltı Alaçatı Kahvaltı Evi

4. Rüzgaraltı Alaçatı Kahvaltı Evi

Alaçatı'da adını duyurmuş bir yer Rüzgaraltı. Kahvaltısı o kadar lezzetli ki bir giden bir daha gidiyor. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

İzmirden kalkıp Alaçatı'nın çok bilindik kahvaltı yerlerinden birini ziyaret edelim dedik. Alaçatı ağaçlı yol üzerinde dikkatimizi çeken Rüzgaraltı'na hoş bir giriş yaptık. Güler yüzlü karşılanmak bizi memnun etti. Arka bahçe de bulunan teras altı kahvaltı salonu inanılmaz doğal bir bahçenin manzarasıyla bütünleşmiş. Tek merakımız kahvaltı oldu. Siparişler verildi ve o an geldi. Pişisi pankeki simiti kızartması dahilinde gözleme ve çeşitli ekstralarının lezzeti tadı damağımızda bıraktı. Önemli olansa kahvaltının bu denli doğal ve taze olmasıydı. Teşekkürler Rüzgaraltı hayırlı sezonlarınız olsun yine geleceğiz. Tavsiye ederiz

Adres: Alaçatı Mah. 11500 Sok. No: 77, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon: +90 232 716 77 22

5. Gece Yiyen Adam

5. Gece Yiyen Adam

Canınız fast-food çekti ve Alaçatı'da nerede yiyeceğinizi araştırıyorsanız,Gece Yiyen Adam aradığınız mekan olabilir. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

Gece Yiyen Adam Bornova şubesine haftada iki kez gider oldum. Lezzetli menü, siparişlerin hızlı gelmesi ve güler yüzlü çalışanları ile harika bir mekan. Çok doyurucu hamburgerleri ve sosislileri var. Muhakkak denemelisiniz 😊

Adres: Kemalpaşa Cd. No: 140 Alaçatı Mahallesi, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon:+90 232 729 97 29

6. Yusuf Usta Ev Yemekleri

6. Yusuf Usta Ev Yemekleri

Tatillerde bazen o kadar çok hazır yemek yeriz ki ev yemeklerine hasret kalırız. Eğer siz de ev yemeklerine hasret kaldıysanız ve güzel ev yemekleri yapan bir yer arıyorsanız, Yusuf Usta Ev Yemekleri size aradığınız lezzeti verebilir. 

Ziyaret edenler ne diyor? 

Bir Alaçatı klasiğidir Yusuf. Eğer sulu yemek severseniz ve önden bir çorba derseniz hiç kaçırmayın zira Herşey çok lezzetlidir. Ve hatta Ispanak bile. Fiyatlar Alaçatı dır o yüzden sanayi fiyatları beklemeyin.

Adres: Kemalpaşa Cd. No:6, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon: +90 232 716 88 23

7. Salkım Söğüt Alaçatı

7. Salkım Söğüt Alaçatı

Alaçatı'nın kalabalık atmosferinden biraz uzaklaşmak isterseniz Salkım Söğüt aradığınız mekan olabilir. Güzel mezeleri lezzetli ara sıcakları ve iç ısıtan ambiyansı ile Salkım Söğüt Alaçatı'da sizleri bekliyor.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Muhteşem ve şaşırtıcı tatları ile çok mükemmel bir deneyim yaşatan bir mekan, nadiren şaşırtıcı ve farklı tatlar sunabilen mutfaklarımız için bir hazine olduğunu düşünüyorum. İyi ki varlar

Adres: 11043 Sokak No:4, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon: +90 553 883 67 15

8. Mahalle Alaçatı

8. Mahalle Alaçatı

Menüsü geniş, hamburgerleri bir yiyene bir daha yedirtiyor Mahalle Alaçatı'nın. Küçük ama kendi içinde kalabalık bir yer arıyorsanız Mahalle Alaçatı tam size göre!

Ziyaret edenler ne diyor? 

Hamburger konusunda iddialı çok yer gördüm ve burası net olarak o iddialı işletmelerden biri. Hem lezzet olarak hem hizmet olarak. Mutlaka denemelisiniz.

Adres:Yeni Mecidiye Alaçatı Mh. Cumhuriyet Cad. No: 28/A, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon: +90 533 521 11 12

9. Fava Alaçatı

9. Fava Alaçatı

Güzel bi' rakı sofrası, yanınızda sevdiğiniz insanlar ve Alaçatı akşamları... Daha ne istenir bir tatilden? Fava Alaçatı bu güzel ortamı yakalamanız için ideal bir mekan olabilir.

Ziyaret edenler ne diyor? 

Kızım ve eşimle gittik.. sakin , müzikleri güzel , garsonları güler yüzlü bir ortam ..Yusuf bey bizimle oldukça ilgilendi.. keyif aldık ..fiyatları çok uçuk değil ama biraz ortalamanın üzerinde .. Lezzetleri güzel.. sonuçta iki çeşit tatlısı var : leblebi tatlısı ve kabak tatlısı ..denemeye değer..

Adres: Kemalpaşa Caddesi, No:108, Alaçatı, Çeşme 35937 Türkiye

Telefon: +90 232 716 86 88

10. Buzuki Meyhane

10. Buzuki Meyhane

Alaçatı'nın sokaklarından gelen kahkaha sesleri Buzuki Meyhane'den geliyor olabilir. Güzel mezeleri samimi ortamı ile Alaçatı'nın güzel akşamlarını burada geçirebilirsiniz. 

Ziyaret edenler ne diyor?

Arkadaşlarla eğlenmek için gitmiştik. Gerçekten çok güzel ve nezih bir ortam. Yiyecek içeceklerin lezzeti harika. Meyhane seçimlerinizde ilk bu mekanı tercih etmelisiniz.

Adres: Alaçati Mah. Kemalpaşa Cad. No:25 A-1 Erendira Boutique Hotel yani, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon: +90 544 343 01 51

11. Fahri'nin Yeri Restoran

11. Fahri'nin Yeri Restoran

Alaçatı'da tatil yapıyorsanız denize nazır bir yerde dostlarla rakı masaları kurmadan o tatili bitirmek pek olmaz. Eğer deniz kenarında bir meyhane arıyorsanız Fahri'nin Yeri tam da size göre olabilir. Güzel mezeleri, samimi ambiyansı ile Fahri'nin yeri sizleri bekliyor.

 Ziyaret edenler ne diyor? 

Mezeleri çok güzel özellikle isli levrek tavsiye ederim ilgi alaka garsonlar çok hızlı ve güler yüzlü mekan sahibi çok ilgili ve doğru yönlendirme yapılıyor mezeler ve yemek konusunda asla fazladan birşey getirmiyorlar fiyat performansı gayet güzel kesinlikle birdaha gideceğim. Kesinlikle aile mekanı ve sizide çok güzel ağarlıyorlar.

Adres: Alacati Balikci Limani Port Alacati, Alaçatı, Çeşme 35930 Türkiye

Telefon: +90 232 716 76 91

12. BONUS! Dostlar Fırını

12. BONUS! Dostlar Fırını

İzmir'de boyoz yemeden olmaz! Peki İzmir'in en iyi boyozunu nerede yiyelim? Dostlar Fırını İzmir'de boyoz diyince akla ilk gelen yerlerden biri. Alsancak'ta yerini alan Dostlar Fırını'na uğramadan İzmir'den ayrılmayın bizce!

Adres: 1475 Sokak No: 1/A Alsancak, İzmir Türkiye

Telefon: +90 232 421 92 02

İlginizi çekebilir! 👇

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
4
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın