Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Cennetlerinden Biri Olan Marmaris'te Yemek Yiyebileceğiniz Uygun Fiyatlı Restoranlar

Türkiye'nin Cennetlerinden Biri Olan Marmaris'te Yemek Yiyebileceğiniz Uygun Fiyatlı Restoranlar

Eda Özkan
01.08.2022 - 12:33

Türkiye'nin en güzel turistik yerlerinden biri olan Marmaris'i bilmeyen yoktur. Henüz gitmediyseniz bile, günün birinde mutlaka görülmesi gereken tatil yerlerinin başında geliyor. Özellikle denizi ve doğası, insanın içini açarak huzur veriyor. Hal böyleyken bu kadar güzel bir tatil yerinde fiyatlar da oldukça tuzlu olabiliyor. Biz de Onedio olarak sizler için Türkiye'nin cennetlerinden biri olan Marmaris'te yemek yiyebileceğiniz uygun fiyatlı restoranları derledik.

Ege'nin incilerinden Marmaris...

Ege'nin incilerinden Marmaris...

Türkiye'nin en değerli topraklarından ve turistik bölgelerinden bir tanesi olan Marmaris'in güzelliğini anlamamız için bir fotoğraf karesi bile yeterli oluyor bazen. Ancak hal böyle iken zaman zaman bu tatil beldesinde girilen mekanlar cepleri yakabiliyor. İşte Marmaris'te gidebileceğiniz uygun fiyatlı restoranlar👇🏻

1. Nefis Pide/İçmeler

1. Nefis Pide/İçmeler

İçmeler'de oldukça sevilen bu mekanın sadece pideleri değil, diğer yemekleri de aşırı lezzetli!

Nefis Pide'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: İçmeler'e geldiğimiz ilk gün tesadüfen görüp oturduğumuz bu mekanı yemeklerini o kadar çok beğendik ki, üç gün peş peşe geldik. Çalışanları çok güler yüzlü ve çok nazikler. Gerçekten güzel pide ve yemek yemek istiyorsanız mutlaka buraya uğramalısınız. Mekan temiz ve fiyatlar gayet uygun.

Adres: İçmeler, 75. Yıl Cd. no:21, 48700 Marmaris/Muğla

2. Çorba Evi-Yahya'nın Yeri/Çetibeli

2. Çorba Evi-Yahya'nın Yeri/Çetibeli

Bu restoranın çorbalarından ziyade yemekleri de damağınızda ayrı bir tat bırakıyor!

Yahya'nın Yeri'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş:  Ailenizle rahat edebileceğiniz samimi bir işletme. Yemekler hem lezzetli hem de fiyatları uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. Marmaris de alışılmışın dışında gayet ekonomik. Bu fiyatlara İzmir'de bile yiyemiyoruz...

Adres: Çetibeli, Karaveli mevkiyi no 5, 48700 Marmaris/Muğla

3. Hacı'nın Yeri/Çamdibi

3. Hacı'nın Yeri/Çamdibi

Uygun fiyatları ve lezzeti ile adını Marmaris'ten aşıp neredeyse tüm Türkiye'ye duyurmuş restoranlardan biri Hacı'nın Yeri.

Hacı'nın Yeri'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş:  Gerçekten Marmaris'e yerleşmek için bir sebebim hacı ustanın yeri olabilir 😃 piyasaya göre çok çok ucuz ve o kadar lezzetli yemekleri var ki gidip kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Porsiyonlar dolu dolu gayet doyurucu oluyor. Marmaris gibi bir yerde karnınızı doyurmak ve ucuz ama kaliteli bir mekan istiyorsanız kesinlikle burası.

Adres: Çamdibi Mh., Ulusal Egemenlik Cd. 12:00AM No:53, 48700 Marmaris/Muğla

4. Rota Barış Usta/Sarıana

4. Rota Barış Usta/Sarıana

Döner sever biriyseniz uygun fiyata elde edilen bu lezzeti kaçırmamanızı öneririz!

Rota Barış Usta'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Muğla bölgesinin en en en iyi döner restoranı olabilir. Her zaman kalabalık. İğne atsan yere düşmez :) Et çok lezzetli ve fiyatlar gayet uygun.

Adres: Sarıana, 48700 Marmaris/Muğla

5. Nehirde Mola/Hisarönü

5. Nehirde Mola/Hisarönü

Eğer kahvaltı etmeden güne başlayamayan kahvaltı aşığı biriyseniz Nehirde Mola tam sizlik!

Nehirde Mola'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş:  Marmaris'te yemek yiyebileceğiniz hizmet alabilirsiniz en iyi restoranlardan bir tanesi burada yemek yemek bir keyif. 

Adres: Hisarönü, Marmaris Datça Yolu 16. Km, 48700 Marmaris/Muğla

6. Meryemana Ev Yemekleri Mantı Evi

6. Meryemana Ev Yemekleri Mantı Evi

Meryemana Ev Yemekleri dışarıda sağlıksız yemeklerden pek haz etmeyenler için güzel bir kaçamak oluyor!

Meryemana Ev Yemekleri Mantı Evi'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Marmaris çarşı içinde yıllardan beri hizmet veren bu ev yemekleri mekanı uğrak yerimiz. Yemekleri çok güzel fiyatları makul. Tavsiye ederim güzel ve lezzetli yemekler var

Adres: Tepe, 48700 Marmaris/Muğla

7. Memed Ocakbaşı/Sarıana

7. Memed Ocakbaşı/Sarıana

Ocakbaşı kültürünü bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Özellikle sevdikleriniz ile çıktığınız Marmaris tatilinde uygun fiyatlı bir yer arıyorsanız bura tam sizlik!

Memed Ocakbaşı'nda yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Marmaris'e her geldiğimde uğradığım bir mekan, kebapları lahmacunu vs. hepsi çok güzel mezeleri lezzetli ikramlıkları iyi servis hızlı alkollü içecekler mevcut eti ve kalitesini yıllardır bozmadı fiyatları Marmaris'e göre normal.

Adres: Sarıana Mah, 20. Sk. No: 2 D:4, 48700 Marmaris/Muğla

8. Greasy Spoon Restaurant/Armutalan

8. Greasy Spoon Restaurant/Armutalan

Birçok yere göre uygun olan fiyatları ile bilinen Greasy Spoon Restaurant, lezzetleri ile Marmaris tatilinizi daha mutlu kılabilir!

Greasy Spoon Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Burayı keşfettikten sonra artık başka yerde başka bir şey yemedim yiyemedim. o kadar lezzetli ki bütün yemekleri sosları aperatifleri tek kelimeyle muhteşem. lezzetine ve doyuruculuğuna göre fiyatları da gayet iyi diyebilirim mutlaka deneyin.

Adres: Armutalan, 138. Sk. No:1 D:No:1, 48706 Marmaris/Muğla

9. Ege Vera/Tepe

9. Ege Vera/Tepe

Birçok ziyaretçinin öve öve bitiremediği Ege Vera restoran, bizce tatilinizde değerlendirmeniz gereken noktalardan biri!

Ege Vera'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Marmaris'te lezzet konusunda tek geçebileceğim yerlerden bir tanesi diyebilirim. İlk kez gittik ve çok memnun kaldık. Garsonlar ilgili yemekler lezzetli ve fiyatlar bence turistik bir yere göre gayet makul. Bundan sonraki Marmaris ziyaretlerimde uğrayacağım yerler arasındaki listeme ekledim.😉

Adres: Tepe, Kubilay Alpugan Sk. No:5, 48700 Marmaris/Muğla

10. Nil Balık Restaurant/Tepe

10. Nil Balık Restaurant/Tepe

Balık Restoranı arayışı içerisindeyseniz, Nil Balık'ta lezzet şölenine hazırlıklı olun deriz!

Nil Balık Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Aslında başka bir restorana gidecektik, ama orayı sevmediğimiz için buraya geldik. Fikrimizi değiştirdiğimiz için çok mutluyuz. Buradaki personelin hepsi çok cana yakın ve çok nazik. Fiyatlar tamamen makul. İçeride meze tabakları tercih edebilirsiniz. Ana yemek olarak Fileto Izgara ve Karides Soslu Balık yedik. Her iki yemek de inanılmaz lezzetliydi.

Adres: Tepe, tepe mahallesi yat limanı, Barbaros Cd. No:103, 48700 Marmaris/Muğla

11. Smiley's Restaurant

11. Smiley's Restaurant

Smiley's Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi şöyle demiş: İnsanlar harikaydı. Atmosfer eğlenceliydi ve yemek harikaydı.

Adres: Çıldır Kemal Engin Cad./170. Sok Kaya Sitesi, D:2, 48700 Marmaris/Muğla

12. Dede Restaurant/Tepe

12. Dede Restaurant/Tepe

Ne yesek diye düşünenler için geniş yemek seçenekleri, lezzeti ve makul fiyatları ile Dede Restaurant tercih edebilir bir seçenek. 

Dede Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Arkadaşlar tek kelimeyle harikaydı. Sizinle devamlı ilgilenen personel çok yardımsever ve güler yüzlü. Yemekler muhteşem Fiyatlar uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Marmaris'te on gün içinde yediğimiz en güzel yemekti.

Adres: Tepe Mah. Barbaros Cad. No:15 Yat Limanı, 48700 Marmaris/Muğla

13. La Kebap Restaurant/Armutalan

13. La Kebap Restaurant/Armutalan

Tatilde kebap yemek zaman zaman çok pahalıya mal olabiliyorken La Kebap Resataurant'ta uygun fiyatlara lezzetli etler bulmanız mümkün!

La Kebap Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: 5 yıldızı tam anlamıyla hak ediyor lezzet 10 üzerinden 10 fiyatlar oldukça makul. Çalışanlar hızlı ve güler yüzlü. İşletmeye teşekkürler.

Adres: Armutalan, Adnan Menderes Cd. No:110, 48706 Marmaris/Muğla

14. Kırçiçeği Restoran/Tepe

14. Kırçiçeği Restoran/Tepe

Bu restoran bol çeşitli, oldukça lezzetli ve uygun fiyatlı bir yemek kaçamağı arayanların gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir yer. 

Kırçiçeği Restoran'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Marmaris'teki güzel mekanlardan biri, çeşit bol, fiyatları makul, personel çok güler yüzlü ve ilgili, denemenizi tavsiye ederim

Adres: Tepe, Kubilay Alpugan Sk. No:8 D:A, 48700 Marmaris/Muğla

15. Marmaris Kirtil Ev Yemekleri Döner Kebap Salonu/Tepe

15. Marmaris Kirtil Ev Yemekleri Döner Kebap Salonu/Tepe

Tatil boyu fast food yemekten bıkanlar için Kirtil Ev Yemekleri adeta bir kurtuluş oluyor. Burası, lezzetli bir ev yemeği arayışında olanlar için aynı zamanda uygun fiyatlı da bir mekan.

Marmaris Kirtil Ev Yemekleri Döner Kebap Salonu'nda yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: İstanbul'dan geldik Marmaris'te ne yesek diye bakınırken kebapçı ile burası arasında kaldık. İyiki burayı seçmişiz personeller çok saygılı sıcak samimi ortam 10/10 fiyatlar bu enflasyona göre ideal

Adres: Tepe, 36. Sk. No:69, 48700 Marmaris/Muğla

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
4
4
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın