Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Sinirlerinizi Bozup Sizi Gerim Gerim Gerecek 17 Rahatsız Edici Film

İzlerken Sinirlerinizi Bozup Sizi Gerim Gerim Gerecek 17 Rahatsız Edici Film

22.12.2020 - 14:54 Son Güncelleme: 23.12.2020 - 12:06

Sağlam psikolojiyle başlayıp izlerken psikolojinizi bozacak, birbirinden rahatsız edici filmleri merak ediyorsanız buyurun içeriğimize:

Dikkat: Bazı görseller +18 ve rahatsız edici olabilir.

Açıklamalar için: kaynak, kaynak2

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Funny Games

1. Funny Games

IMDb: 7,6

Anna, George ve oğulları Georgie, tatil için göl kenarındaki evlerine gelirler. Burada tanıştıkları iki garip gencin evlerine habersiz bir şekilde gelmesiyle birlikte, ailenin iyi başlayan tatili berbat bir kabusa dönüşür.

2. Battle Royale

2. Battle Royale

IMDb: 7,6

Beyazperdede şiddet kullanımı açısından Japon sinemasının tartışmasız bir ağırlığı var. Ölüm Oyunu ise Japonların bu alışkanlıklarını nereye götürebileceğini gözler önüne seriyor. Özellikle gençlerin kontrolündeki şiddettin arttığı Japon toplumunda, gençlere göz dağı vermek için korkunç bir oyun tasarlanır. Dokuzuncu sınıfa giden 42 öğrenci, zorla bir adaya sürülür ve birbirlerini yok etmeleri sağlanır. Sadece biri geri dönecek ve bu oyunu ibret olması için çağına anlatacaktır.

3. Dogtooth

3. Dogtooth

IMDb: 7,3

Film, üç genç kardeşin anne babalarıyla, sanki paralel bir evrende, farkında olmadıkları bir tutsaklıkta yaşadığı evde geçiyor. Evlerinden hiç çıkmayan, dış dünyayla ilgili hiçbir şey bilmeyen, adeta çocuk gibi kalmış kardeşler, köpek dişleri düşüp evden çıkmalarına izin verilecek günü bekleyerek yaşamlarını sürdürmektedir.

4. Antichrist

4. Antichrist

IMDb: 6,6

Katıldığı bir ödül töreninde Nazi döneminin mimari anlayışına hayran olduğunu açıklayarak geniş kitleleri şok eden Lars von Trier, korku gerilim filmi projesi Antichrist ile beyaz perde'yi de sarsmayı başardı. Senaryosunu Trier’le beraber Anders Thomas Jensen’ın yazdığı film, çocuklarını kaybettikten sonra, bir orman kulübesinde olayı unutmaya çalışan bir çiftin yaşadıkları travmayı, epik bir görsel şölen eşliğinde sinemaseverlere aktarıyor. Willem Dafoe'nun bu filmdeki performansı konusunda destan yazdığını söylemek abartılı olmayacaktır. Özellikle Charlotte Gainsbourg'un da sayrıl kadın karakter rolündeki başarısı kusursuz ve filmin etkisini en üst düzeye çıkartıyor.

5. Martyrs

5. Martyrs

IMDb: 7,1

1970’lerin başında, Fransa’dayız. Birkaç ay önce kaybolan 10 yaşındaki küçük kız Lucie yolda başıboş dolaşırken bulunuyor. Vücuduna şiddet uygulanmış fakat hiçbir cinsel taciz izi yok ve kaçırılma nedenleri bir türlü açıklanamıyor. Şokta, kelimelerini kaybetmiş Lucie, bir hastaneye kaldırılıyor ve orada kendi yaşında Anna adında bir kızla arkadaş oluyor. 15 sene sonra… Sıradan bir ailenin kapısı çalar. Evin babası kapıyı açar ve elinde av tüfeğiyle bekleyen Lucie’yi karşısında bulur. İşkencecisini bulduğuna ikna olan Lucie tetiği çeker.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Raw

6. Raw

IMDb: 7,0

Jutine 16 yaşında genç ve normal bir kadındır. Tüm ailesi veteriner olan Justine de onların yolundan gitmek ister. Başarılı bir öğrenci olarak 16 yaşında veterinerlik fakültesine girmeyi başarır. Ancak burada onu üst sınıfların sınamaları ve okulun büyüsü ile gelen acımasız, cezbedici ve sallantılı bir dünya beklemektedir. Sırf akranlarına uyum sağlayabilmek adına kurallara boyun eğen Justine ailesinin prensiplerini yıkarak hayatında ilk kez çiğ et yer. Ancak bu kendi içinde yatan tehlikeli bir yanı keşfetmesinin sadece başlangıcı olacaktır.

7. The Exorcist

7. The Exorcist

IMDb: 8,0

Chris MacNeil , 12 yaşındaki kızı Regan ile Georgetown’daki evlerinde yaşamaktadır. Kocasından ayrılmış olan Chris , kızı Regan’ın doğum günü için bir parti planlar. Chris , Regan’ın doğum günü sırasında dengesiz davranışlar sergilemesi üzerine kızının bir hastalığa yakalanmış olabileceğini düşünür. Regan , bir çok doktora gösterilir ve bir çok kez tedavi edilmeye çalışılır. Ama zaten kesin bir teşhis koyamayan doktorlar Regan’ı tedavi edemezler. Bu zamanda küçük kızın şeytanca hareketleri günden güne artmaktadır. Regan’ı tedavi edemeyen doktorlar son çare olarak Chris’e şeytan çıkarma işlemini uygulayabilecek bir rahip bulmalarını tavsiye ederler.

Chris , dindar olmamasına rağmen , arkadaşı Burke Dennings’in boynu kırılarak kızının odasının camından atılması üzerine korkuları artar ve peder Damien Karras’tan yardım ister.

8. Threads

8. Threads

IMDb: 8,0

Filmde nükleer bir katliamın İngiltere'nin işçi sınıfı şehri Sheffield üzerindeki etkileri konu alınıyor.

9. Natural Born Killers

9. Natural Born Killers

IMDb: 7,3

Mickey ve Mallory birbirine aşık bir çifttir. Ancak onları diğer çiftlerden ayıran, oldukça garip ve ürkütücü bir ayrıcalıkları vardır. Bu da onların birer katil ruha sahip olmalıdır. Route 666 otobanına çıkarlar ve tamamen amaçsızca etraflarına korkunç bir dehşet saçarlar. Artık onlar işledikleri cinayetle sadece birer korku ikonu değil; medyatik canavarlardır. Polis kadar basın da onların peşinde, onlardan bir şeyler öğrenmenin hedefindedir.

10. Requiem For A Dream

10. Requiem For A Dream

IMDb: 8,3

Bir Rüya İçin Ağıt, Hubert Selby’nin romanından uyarlanmıştır. Uyuşturucu bağımlısı bir genç, televizyon bağımlısı annesi ve aralarında günden güne yükselen bir uçurum... Uyuşturucu batağı içerisindeki Harry’nin hayattaki tek amacı daha fazla uyuşturucuyken; umutsuz annesini hayata bağlayan tek şey en sevdiği yarışma programıdır. Bir gün bu yarışmaya katılmaya hak kazandığında tek derdi, ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek olacaktır. Yaşlı ve mutsuz kadın zayıflama hapları kullanmaya başlar... Bu trajik hikaye, ‘Black Swan’, ‘The Wrestler’, ‘Pi’ ve The Fountain gibi kült filmlere imza atmış Darren Aronofsky tarafından yönetilmiş; özellikle de Clint Mansell tarafından yapılan müzikleriyle hafızalara kazınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Taxidermia

11. Taxidermia

IMDb: 6,9

Bir aileden üç kuşak erkek üyenin gizli yaşamlarına odaklanıyoruz. Her birinin bedensel ve ruhsal zaafları vardır. Hıçkırık’la tanınan ünlü yönetmenin, başta Cannes olmak üzere pek çok festivalde hayranlık ve şaşkınlıkla karşılanan ve bol ödül toplayan çalışması.

12. Irréversible

12. Irréversible

IMDb: 7,4

Alex ve Marcus, Fransa'da yaşayan mutlu bir çifttir. Ancak günün birinde Alex, yolda yürürken saldırıya uğrar ve bir adam tarafından ona tecavüz edilir. Marcus tecavüzcüden intikam almak için hemen harekete geçer ve arkadaşı Pierre ile birlikte onu aramaya koyulur.

13. The Woman

13. The Woman

IMDb: 6,0

Vahşi bir kabilenin geride kalan son üyesi bir kadın, Kuzeydoğu sahilinin yıllardır dolaşmaktadır. Kabilesinin son üyesi polis tarafından öldürülmüştür. Bu kadın, bir şekilde, ülkede başarılı bir avukat olarak isim yapmış olan bir kişiyi ele geçirir yani ona çok yaklaşır. Avukatımız, bu şahsı ortadan kaldırmak değil de uygar hale getirmek üzere bir eğilimde bulunduğunda ciddi bir risk alır. Aldığı bu riskle kendi ailesini, tüm bireyleri ile birlikte ciddi boyutta bir tehlike altına sokmuş olacaktır.

14. The Human Centipede

14. The Human Centipede

IMDb: 4,4

Amerikalı iki genç kız Avrupa tatiline çıkarlar. Almanya'da yaptıkları bir gezi esnasında arabaları bozulur, hava kararmıştır ve yardıma ihtiyaçları vardır. Bir ormanın ortasında mahsur kalan genç kızların karşılarına bir villa çıkar. Sabah olduğunda kendilerini eski bir mahzende bulan genç kızlar, hiç tanımadıkları bir Japon turistle karşılaşırlar. Kıstırılmış oldukları mahzende onlara ev sahipliği yapacak olan kişi, eski bir cerrah olan Dr. Hieter'dir. Zamanında siyam ikizlerini ayırma konusundaki başarısı ile tanınan doktor, kendi hastalıklı düşlerini üç tutsağın üstünde denemeye kalkacaktır.

15. The Girl Next Door

15. The Girl Next Door

IMDb: 6,7

Jack Ketchum’un aynı adlı romanından uyarlanan filmde, teyzesi tarafından sahiplenilen bir genç kızın başından geçen kelimelerle anlatılamayacak kadar korkunç işkence ve zulüm konu ediniliyor.  Bu olaya tanık olan bir oğlan, suçu şikâyet etmede başarısız olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Srpski Film

16. Srpski Film

IMDb: 5,1

Emekli bir porno film yıldızı olan Milos, ailesiyle 'normal' bir hayat sürdürürken, eski iş arkadaşlarından Lejla bir gün bir teklifle çıkagelir. Milos'un yer almasını istediği 'sanat filmi projesi'nde reddedemeyeceği kadar büyük bir para vardır; fakat öte yandan bu işin arka yüzü ve detayları sır gibi saklanmaktadır...

17. The Unthinkable

17. The Unthinkable

IMDb: 6,2

Kıyamet, büyük bir kaosun ortasında gençlik aşkı ile yeniden bir araya gelmeye çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike altındadır. Kaos, yıkım ve ölümün hüküm sürdüğü dünyada insanların tek amacı hayatta kalmayı başarmaktır. Genç bir adam olan Alex, tam da bu kargaşa içerisinde geçmişinden gelen bir hayaletle karşılaşır. Alex, henüz 12 yaşındayken babasının baskısı ile ayrılmak zorunda kaldığı ve o günden beri kalbinden söküp atamadığı gençlik aşkı Anna ile karşı karşıyadır. Hayatının aşkını bir kez daha kaybetmek istemeyen Alex, hayatını kaybetmek pahasına zorlu bir mücadeleye girişir. Genç adam, geçmişteki pişmanlıklarını telafi edip Anna ile yeniden bir araya gelebilecek midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
17
6
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yien

The Human Centipede, Raw ve A Serbian film sizi germez; sadece midenizi bulandırır. Ayriyetten The Girl Next Door ile benzeyen An American Crime'ı da öneririn.

Grzgds Groza

Funny Games orjinali olan 1997 yapımını izlemenizi tavsiye ederim gerçekten ilginçti

Halil Değerli

Saw.... Teksas Katliamı.... Katil Doğanlar.... Ölülerin Şafağı.... Hayvan Mezarlığı.... ....