Görüş Bildir
Haberler
İzlemeye Başladığınız Andan İtibaren Vücut Isınızın Tavan Yapacağı Erotizm Dozu Yüksek Filmler

etiket İzlemeye Başladığınız Andan İtibaren Vücut Isınızın Tavan Yapacağı Erotizm Dozu Yüksek Filmler

Aburoski
19.02.2021 - 12:36

Severek izlenen film türlerinden biri olan erotik filmlerden bazılarını sizler için derledik. Bakalım bunlar nelermiş? Sizin favoriniz varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. :)

Film konuları beyazperde.com ve sinemalar.com sitelerinden alınmıştır. 

Anatomy of Hell (2004)

Anatomy of Hell (2004)

IMDb 4,5

Karakteristik olarak kararlı bakışı ve cesaretiyle Catherine Breillat, cinsellik keşfini, arzuyu ve kadın ile erkek arasındaki sınırı ele alıyor. Sex ve vücut üzerine saf, ressamvari ve çokça da gerçeküstü bir çalışma.

Showgirls (1995)

Showgirls (1995)

IMDb 4,9

Nomi Malone ünlü bir şov kızı olma hayalleri kuran genç ve alımlı bir kızdır. Bu hayalini gerçekleştirmek için Las Vegas'a gitmeye karar veren Nomi bu yolculuğu otostop çekerek tamamlayacaktır. Ancak bu bu hayale giden yol her zaman olduğu gibi türlü tehlikeler ve zorluklarla doludur. Nomi'nin Las Vegas'ın ışıltılı dünyasında striptizci olarak başladığı kariyerinde tanıştığı insanlar ve karşılaştığı durumlar hayal ettiği şov kızına dönüşebilmesini sağlayabilecek midir?

X: Night of Vengeance (2011)

X: Night of Vengeance (2011)

IMDb 5,5

X, Avustralya’lı yönetmen Jon Hewitt tarafından yönetilen erotizm soslu bir gerilim filmi. Holly Rowe artık emekli olmak isteyen bir hayat kadınıdır. Son bir iş teklifiyle karşılaşan Rowe tesadüf eseri genç bir kaçak olan Shay Ryan ile tanışır. Birlikte buluşma yerine giden iki kadını hayatlarını sonsuza kadar değiştirecek, tuzaklarla dolu bir gece beklemektedir. Dünyanın en eski mesleği olan fahişeliğe dramatik ve gerilim yüklü farklı bir bakış açısı getiren bir yapım.

Battle in Heaven (2005)

Battle in Heaven (2005)

IMDb 5,6

Reygadas bu kışkırtıcı ikinci filminde Meksika´nın sınıfsal ve sosyal yapısı içinde bireyin çıkmazını işaret ediyor. Mexico City´de geçen öykümüzde, bir generalin şoförü olan orta yaşlı bir adam ve karısı kısa yoldan para kazanmak için kaçırdıkları bebeğin ölümünden sorumlu. Şoför bu korkunç sırrıyla yaşarken, her gün arabasını sürdüğü generalin güzel kızıyla aralarında cinsel bir yakınlaşma başlıyor. Açılış ve kapanışındaki iddialı sevişme sahneleri, zaman zaman klasik anlatım kalıplarının dışına çıktığı sinema diliyle eleştirmenleri ikiye bölen film, 2005´in en çok tartışılan ve övgü toplayan yapımlarından oldu.

Dancing at the Blue Iguana (2000)

Dancing at the Blue Iguana (2000)

IMDb 5,7

Bu çetin drama, San Fernando Valley'deki bir striptiz kulübünde çalışan beş dansçının kişisel yaşamlarını inceliyor. Her kadın istismar, kabullenme, özlem ve ensest gibi kendi zorlu durumları ve duyguları ile başa çıkmaktadır.

One to Another (2006)

One to Another (2006)

IMDb 5,8

Arkadaşlar (Lizzie Brocheré, Arthur Dupont, Guillaume Baché) kaygısız günlerin ve bolca seksin tadını çıkarır.

The Center of the World (2001)

The Center of the World (2001)

IMDb 5,8

Film Las Vegas’ta ışıltılı bir dünyada bir milyonerin bir kulüpte tanışacağı striptizci kadına para karşılığında beraber yaşamayı teklif etmesiyle başlar. Adam 10 bin dolar ile kızı kendi fantezileri için koşullandırır, artık erotik oyunlar başlar, fakat bir yerden sonra bu iki insan duygusal ilişki içine girmekten kendilerini alı koyamayacaklardır. Acaba oyun kurallara göre mi oynanacak yoksa kural dışı mı gelişecek ?

Double Lover (2017)

Double Lover (2017)

IMDb 6,2

Bunalımlı günler geçirmekte olan genç Chloé (Marine Vacth), terapi gördüğü psikiyatr Paul'a (Jérémie Renier) sırılsıklam aşık olur. Aşkı karşılık da bulunca ikili birlikte yaşamaya başlarlar. Ancak Paul'ün geçmişiyle ilgili anlatmadığı şeyler vardır ve bu gerçekler, ikili arasında gerilimli bir kovalamacanın başlamasına neden olur.

Lolita (1997)

Lolita (1997)

IMDb 6,9

Üniversitede ders vermek için Amerika’ya yerleşen İngiliz Profesör Humbert Humbert 13 yaşında kızı Dolores’le birlikte yaşayan dul Charlotte’un yanında bir oda kiralar. Humbert, Lolita adını takacağı Dolores’e açıklanamaz bir tutku duymaya başlar. Yasak aşkına daha yakın olabilmek için, hiç sevmediği halde Charlotte’la evlenecek kadar ileri gider. Carlotte inanılmaz gerçeği keşfetmesinin ardından kaza sonucu ölünce, Lolita’ya hiç bir şey söylemeyen Humbert onu da yanına alarak arabayla yollara düşer. Humbert’in giderek daha da tehlikeli sularda yüzerken aklıselimi de yitirmeye başlayacaktır.

CashBack (2006)

CashBack (2006)

IMDb 7,2

Acı veren bir ayrılığın değiştirdiği keyifli bir hayat hikayesi... Yaşadığı aşk acısı nedeni ile sıkıntılı günler geçiren Ben Willis, Güzel Sanatlar’da okuyan bir resim öğrencisidir. Sıkıntılı günler engel olamadığı bir alışkanlığa tutulmasına neden olur: bir türlü uyuyamamaktadır.

Bir süre sonra bu soruna bir çare bulabilmek ve zamanını faydalı bir şekilde geçirebilmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. İlk başlarda sıkıcı görünen sekiz saatlik bu mesai, çalışma arkadaşlarını tanımaya başladıkça ilginç ve keyifli bir maceraya dönüşür.

Her biri dışarıdan bakıldığında son derece sıkıcı görünen bu işi, zaman kavramını unutarak eğlenceye çevirmiştir. Kimisi koridorlarda kaykayla kayarak eğlenir, kimi dövüş sanatlarındaki maharetini sergiler... Ben de, zaman kavramını unutarak çevresindeki insanları ve güzellikleri tanımaya başlayacaktır. En çok ilgisini çekense güzel ve sessiz kasiyer Sharon’dır.

The Unbearable Lightness of Being (1988)

The Unbearable Lightness of Being (1988)

IMDb 7,3

1968 yılında Prag’dayız. Bir beyin cerrahı olan Thomas, o yıllarda ülkede esmekte olan özgürlük rüzgarlarının da etkisiyle hareketli bir cinsel hayata sahiptir. Çalıştığı hastanedeki hemşireler de hastalar da, adeta onu mutlu etmek için sıraya girmiş gibidir. Oysa Thomas’ın gözdesi kendisi gibi hayatı, cinselliği ve ilişkileri hafife alan Sabina’dır.

Yakışıklı doktorun hayatına genç ve tuhaf bir cazibesi olan taşralı Tereza girdiğinde işler değişir. Tutku dolu genç kadınla evlenmeyi kabul da etse Thomas hastanedeki çapkınlıklarına devam eder ve Sabina’yı görmeyi sürdürür. Apolitik bir adam olan kahramanımız her ne kadar görmek istemiyor olsa da, ülkedeki özgürlük havası, Sovyetler Birliği’nin demir yumruklu müdahalesi ile yerini şiddete bırakmak üzeredir. Prag baharı sona ererken hepsinin hayatları derinden sarsılacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
498
268
114
102
87
76
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

vücut ısımız nasıl yükselecek. Birbirimize mi kerkineceğiz? Ne yapacağız?

tontikke

Yakın p... önerileride gelir