Görüş Bildir

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, eski belediye başkanı ve iş ortaklarını hedef aldı. Ömer Ay, Nevşehir eski belediye başkanlarından Hasan Ünver’i yolsuzluk yapmakla suçlarken 'Hasan Ünver'in iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömer Ay gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Hasan Ünverin iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar. Genelde sekreterlerini aldılar. Artı il özel idare başkanımız dördüncü veya beşinci hanımını aldı. Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partililerle karşı karşıyayız" dedi.

Ömer Ay gerçekleştirdiği basın toplantısında,  "Hasan Ünverin iş ortaklarının dördü de hanımlarını değiştirdiler. Dördü de eski hanımlarını boşadılar. Yeni hanımlar aldılar. Genelde sekreterlerini aldılar. Artı il özel idare başkanımız dördüncü veya beşinci hanımını aldı. Adeta hanım koleksiyonu yapıyor. Brezilya dizisine çok uygun bir partililerle karşı karşıyayız" dedi.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
9
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ardens

Parayı bulan bosamiş 😂

Aleda

Ya gerçekten bu nedir artık bizi mecliste temsil eden insanların üslubuna bakar mısınız? Bunlar mahalle esnafı mı ya bu ne? Rezalet!

Pasif Kullanıcı

seviyenizi sikiyim