Görüş Bildir
Haberler
İstiklal'deki Saldırıda Yaralanan Küçük Asya Hâlâ Uyutuluyor...

İstiklal'deki Saldırıda Yaralanan Küçük Asya Hâlâ Uyutuluyor...

ATKN
21.03.2016 - 14:12 Son Güncelleme: 21.03.2016 - 15:33

İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırında yaralananlar arasında bulunan 2 buçuk yaşındaki Asya Başaran'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Ameliyattan sonra uyutulan Asya'nın uyandırılıp uyandırılmayacağına tomografi sonuçlarına göre karar verileceği belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yaralananlar arasında Adana'dan İstanbul'a yakınlarının yanına ve gezmeye gelen Başaran ailesi de bulunuyordu.

4 kişinin ölümü, 37 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan canlı bomba saldırısında ailesi ile birlikte yaralanan küçük Asya, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

Beyin ameliyatı geçiren Asya'nın bu sabah saatlerinde tomografisi çekildi. Ameliyattan sonra uyutulan Asya'nın uyandırılıp uyandırılmayacağına gün boyu yapılacak tetkikler sonucunda karar verileceği belirtildi.

Olay yerinde görüntülenen bebek arabasının Asya'ya ait olduğu ortaya çıkmıştı...

Olay yerinde görüntülenen bebek arabasının Asya'ya ait olduğu ortaya çıkmıştı...

Asya'nın annesi Çilem Başaran'ın ise sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımdaki tedavisinin ardından normal servise alınacağı söylendi.

Asya'nın 7 yaşındaki ablası Elçin ise dün taburcu edilmişti.

Anne ve kızının sağlık durumu ile ilgili ilerleyen saatlerde hastaneden yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
carnation

İyileşeceksin Asya bunun için dua ediyoruz. Senin ve sen gibi masumların canına kastedenlerin, buna fırsat verenlerin de kahrolması için dua ediyoruz.

Narki

OOOOOFFF OF!!!! İçimdeki öfkenin, sinirin hattı hesabı yok resmen!!!

Pasif Kullanıcı

"Kapıları çalan benim kapıları birer birer. Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım,... Devamını Gör

Narki

Kız Çocuğu (1956) - Nazım Hikmet