Görüş Bildir
Haberler
İşten Eve, Evden İşe Döngüsünden Sıkılanlar! İşte Evden Para Kazanabilmenin Bazı Yolları

İşten Eve, Evden İşe Döngüsünden Sıkılanlar! İşte Evden Para Kazanabilmenin Bazı Yolları

Penny
14.07.2017 - 18:12

Herkesin hayalidir sıcacık yatağından çıkmadan para kazanabilmek. Günümüzde bu çok zor bir ihtimal değil. İnternet size oturduğunuz yerden para kazanmanın birçok yolunu sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Blog Yazarlığı

1. Blog Yazarlığı

Yurt dışında bu işten büyük bir ek gelir elde ediliyor. Bizim ülkemizde de blog yazarlığına ilgi büyük olsa da yeterince verim alınamıyor.

Blog yazarlığına bir hevesle başlanıp bırakılıyor. Fakat bilgili olduğunuz bir konuda, düzenli periyotlarla sıkılmadan bu işe devam ederseniz güzel paralar kazanabilirsiniz.

2. İnternetten Satış Yapmak

Artık oldukça kolay bir iş bu. İster 2. el ürün satış sitelerinden ister instagram üzerinden , gerekli izinler alarak ya da satış ortaklığı yaparak rahatlıkla satış yapabilirsiniz.

3. Anket Doldurmak

Bu iş için ufak bir araştırma yaptığınızda oldukça fazla ilan olduğunu göeceksiniz. Gerekli başvuruyu yaptığınızda yalnızca mailinize gelen anketleri size verilen sürede doldurmanız yeterli olacaktır.

4. Pişirip Satmak

Bu da son dönem oldukça yaygın olan bir iş. Tasarım kurabiyeler ya da ev yemekleri yaparak internet üzerinden satış gerçekleştirebilirsiniz. Tabii el lezzetiniz ve bu konuda yeteneğiniz varsa :)

5. Makale - İçerik Yazmak

Makale ya da içerik yazarlığı için de internette birçok ilan bulabilirsiniz. Yazım ve imla kurallarını iyi bilmeniz ve dili etkili kullanabilmeniz gerekiyor tabii.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayvan Bakıcılığı

Özellikle yazın, evcil hayvanlarla yolculuk ve konaklama imkanının çok  zor hatta imkansız olması sebebiyle insanlar bir hayvan bakıcısına çok fazla ihtiyaç duyuyor. Hatta sadece her gün yemini ve suyunu değiştirmesi için bile ücret ödüyorlar.

7. Çocuk Bakıcılığı

Okulların kapalı olduğu şu dönemlerde çalışan anne babaların en büyük problemi çocuklarını emanet edecek kimselerinin olmamasıı. Bu iş de son zamanlarda oldukça revaçta. Tabii bunun için önce insanlara güven verebilmeniz gerekiyor.

8. İnstagram Fenomeni Olmak

Tabii ki kolay değil ama bunun bir çok yolu var. İster kitap, ister film, ister yemek ister doğa temalı bir instagram hesabı açarak büyük takipçi kitlelerine ulaşbilirsiniz. Sonrası reklamlar :)

9. Ders Vermek - Ödevlere Yardım Etmek

9. Ders Vermek - Ödevlere Yardım Etmek

Özel ders vermek her zaman üniversite öğrencilerinin gelir kaynağı olmuştur. Artık bunu internet üzerinden yapabilirsiniz.

10. Çeviri Yapmak

10. Çeviri Yapmak

Makale yazarlığı, anket doldurma gibi bu iş için de bir çok ilan görebilirsiniz. Eğer yabancı diliniz varsa evinizden ufak ufak çeviriler yaparak güzel paralar kazanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Organik Bitki Yetiştiriciliği

11. Organik Bitki Yetiştiriciliği

Artık insanlar tamamen organik gıdaya yöneldi. Az az da olsa balkonunuzda ya da terasınızda yetiştirebileceğiniz  sebze ve meyveleri internet üzerinden satabilirsiniz.

12. El becerilerinizi kullanmak

Evde basit malzemelerle yapacağınız süs eşyaları oldukça popüler. Bunları internet üzerinden satmak da çok kolay.

13. Giysi onarmak - Ütü yapmak

Terzilerin terzi olmadan önceki adımı yani. Bunun için internetten gerekli yerlerde ilan vermeniz yeterli olacaktır. Yoğun çalışanlar ve öğrenciler için bulunmaz nimet çünkü :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
54
39
38
38
37
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

1,2 ve 5 maddelerine dair tecrübe, 3 ve 8 maddelerine dair bilgi sahibiyim. Kısaca özetleyeyim; 1) Blog yazmak uzun emekler gerektirir. Her şeyden önce sağla... Devamını Gör

Destan Yazan

3) Anket doldurma başına ücret ödeyen sistemler, hesabınızda biriken parayı size göndermek için belli bir limit koyar. Örneğin anket başına 20 kuruş denilir ... Devamını Gör

Abidin Özmen

Çok saol editör kardeş. Hemen gidip instagram fenomeni olup paranın anasını ağlatıcam . Blog anket falan diyo ya . Yapmayın artık şu saçma içerikleri .

Mina

Hiç biri doğru düzgün para getirmez görün bakın