Görüş Bildir
Haberler
İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı Açıklaması: 'İçi Kötülüklerle Dolu Bir Süreç'

İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı Açıklaması: 'İçi Kötülüklerle Dolu Bir Süreç'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, pistleri yıkılacağı için yine gündeme gelen Atatürk Havlimanı hakkında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, 'İstanbul’un haberi yok, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın haberi yok, hiç kimsenin haberi yok. Tümden sınıfta kalmış, kötü yönetilmiş, içi kötülükle dolu bir süreç' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nun davetiyle Van'da CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan İmamoğlu yıkılmak istenen Atatürk Havalimanı'nda yarın yapılacak 'Millet Bahçesi Fidan Dikme Töreni' ile ilgili konuştu.

Pistleri yılıkılan havalimanı için İmamoğlu şöyle konuştu:

Pistleri yılıkılan havalimanı için İmamoğlu şöyle konuştu:
  • Açıkçası Türkiye’nin gerçek gündemini kaydırmak adına çok kötü ve kalıcı hasarları olan süreçler yönetiliyor iktidar tarafından. Bu da onlardan bir tanesi. 

  • Düşünün ki ihale yapılıyor, ihaleden kimsenin haberi yok. Davet usulü birkaç firma, bilindik bir süreç, dönem; eşitsizliğin olduğu, kayırmacılığın olduğu… İhalenin doğru düzgün projesi yok, ne olduğu, tarifi hiçbir açıklaması yok. 

  • Daha kötüsü ihale sonuçlanmadan firma oraya giriyor çalışma yapıyor daha sonra ihalenin sonucu imzalanıyor.

  • Bütün bu süreçle ilgili hukuki arayışlarımız olacak. Kalkıyorsunuz Fetih Günü’ne iki gün kala paldır küldür bir bölü yüz binlik bir plan değişikliği yapıyorsunuz 

  • Ankara’da, bakanlıkta, yine 16 milyonluk İstanbul’un haberi yok, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nın haberi yok, hiç kimsenin haberi yok.

'Sınıfta kalmış bir süreç'

'Sınıfta kalmış bir süreç'
  • Tümden sınıfta kalmış, kötü yönetilmiş, içi kötülükle dolu bir süreç.

  • Allah aşkına bunun fetih ile ne alakası var? Fatih Sultan Mehmet bu milletin, ecdadın en parlak, en vizyoner, en çağdaş önderlerinden birisi. Fatih Sultan Mehmet bugün yaşasa 21'inci yüzyılda bu yapılanları üzülerek izler ve onlara gülerdi. 

  • Tabiri caizse insanın içi acıyor iki sebepten bir; bir analiz var bütün hava ulaşımcıları tarafından ve buranın çalışmasına dönük, büyük yatırım var orada çöpe gidiyor, milyarlarca euroluk. 

  • Daha kötüsü ikincisi; koca İstanbul’un göbeğinde 11 milyon metrekarelik bir alanda ‘Ben yapıyorum sizde kabul edeceksiniz’ hırsıyla, inadıyla hareket eden bir iktidar anlayışı var, bir avuç insan anlayışı var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
18
14
14
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.....

Kanal İstanbul ne oldu? Döviz fırlayınca unutuldu, bunlar mirasyedi, fabrikalari sattılar , Arsaları sattılar ormanları sattılar satılabilecek ne varsa heps... Devamını Gör

Sero Hanım

inş ülkeyi satarken bizide satmamışlardır

paranoid

inşallah satmışlardır yoksa bizi alan da olmaz.

Süleyman Uzunali

Adamin istanbul büyük sehir belediyesiyle hiç alakası yok boş teneke gibi ses cikartiyor istan bul hizmet bekliyor baskan sagda solda dolasma

Selçuk Özkan

No Noldu maaşınmı kesildi, haram yiyemiyormusun artık. Sen sabah erken kalkta sıraya gir. Kışlık kömürle makarna veriyor belediyeler