Görüş Bildir
Haberler
Hem Güzellikleriyle Hem de Fiyatlarıyla Dudağınızı Uçuklatacak Dünya'nın En Pahalı 16 Adası

Hem Güzellikleriyle Hem de Fiyatlarıyla Dudağınızı Uçuklatacak Dünya'nın En Pahalı 16 Adası

İlayda
01.06.2021 - 07:45

Biz bu dünyaya izlemeye gelmişiz 😢

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tayland'da Rang Yai Adası

16. Tayland'da Rang Yai Adası

Huzur ve macera dolu aktiviteleriyle ünlü olan Rang Yai Adası, Tayland'da ziyaret edilebilecek en lüks adalardan biridir. Denemeniz gereken birçok aktivite olduğu için Rang Yai Adası'ndaki tatiliniz büyüleyici olacaktır.

Airgun Atış Poligonunu ziyaret edebilir ve kendinizi şımartabileceğiniz her türlü doğa yürüyüşü ve dağ aktivitesi yapabilirsiniz.

15. Hawaii'deki Lanai Adası

15. Hawaii'deki Lanai Adası

Lanai Adası, Hawaii'nin altıncı büyük adası olduğu için tüm dünyada oldukça popülerdir. Lanai Adası, dünyanın en pahalı adasıdır.vBu adada neler yapabileceğinizi düşünüyorsanız, o zaman birçok şeyin olduğunu bilmek sizi mutlu edecektir.

Ünlü butiklerden alışveriş yapabilir ya da Hulopoe Koyu'nu ziyaret ederek deniz yaşamına tanık olabilirsiniz. Lanai Adası güzelliği, açık hava etkinlikleri, deniz yaşamı ve kaliteli yemek deneyimleri ile ünlüdür.

14. Ekvador'a bağlı Galapagos Adaları

14. Ekvador'a bağlı Galapagos Adaları

Galapagos Adaları, doğa severler için gerçekten keyifli bir duraktır. Bu büyüleyici harikalar diyarı, Charles Darwin'in bile incelemekten bıkmadığı sayısız kuş, iguana, dev kaplumbağa, penguene ve daha birçok türe ev sahipliği yapmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manzaralarıyla ve hayvanlarıyla doğanın herhangi bir yönüne ilgi duyanlar için adeta bir cennet. Kuşkusuz, dünyanın en ihtişamlı lüks adalarından biridir.

13. Kıbrıs

13. Kıbrıs

Kıbrıs, bal rengi kumsalları, antik kalıntıları, ormanlık doğası ve bir tatili en egzotik kılan her şeyi içerdiği için enfes güzelliği ile tanınır. Bu çarpıcı Akdeniz adası, Türk ve Yunan insanlara gelenlere ev sahipliği yapıyor. Birçok kültürün birleşim noktası olan bu ada, onu dünyada ziyaret etmek isteyenler için cazip bir yer haline geliyor.

Kıbrıs, 'Akdeniz'in Mücevheri' ve efsanevi aşk ve güzellik tanrıçası Afrodit'in doğum yeri olarak da bilinir.

12. Meksika'daki Cerralvo Adası

12. Meksika'daki Cerralvo Adası

Hala en pahalı ada tatilini mi arıyorsunuz? Meksika'da bulunan ve manzaralarının güzelliği ile meşhur olmuş Cerralvo Adası, zengin deniz yaşamıyla da bilinir ve en iyi balıkçılık deneyimini sunar.

Bu adaya gidebilir ve ona 35 milyon dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yine Fransız Polinezyası'nda Bulunan Moorea Adası

11. Yine Fransız Polinezyası'nda Bulunan Moorea Adası

Dünyanın en güzel adası olarak anılan Moorea, pürüzlü volkanik dağları ve kumlu plajlarıyla tanınır. Köpüklü su ve parlak mavi lagün, burayı fantastik bir nokta ve dünyanın en lüks adalarından biri yapıyor.

Fransız Polinezyası bölgesindeki bu ada, dünyanın diğer en pahalı adaları kadar maliyetli olmasa da geceliği 510 Dolar ila 33.095 Hindistan Rupisi değerindir.

10. Maldivler'deki Kakao Adası

10. Maldivler'deki Kakao Adası

Maldivler'deki birçok etkileyici ada ve plajlar arasında Cocoa Adası, ziyaret edebileceğiniz en pahalı adalardan biridir. Büyüleyici güzelliği ve harika plajlarını görmek istiyorsanız bir gece için yaklaşık 750 Dolar vermeniz gerekiyor.

Bu ada, Maldivler'in en egzotik plajlarından çoğuna ev sahipliği yapmaktadır. Bir balayında ziyaret edebileceğiniz en romantik yerlerden biri olarak görülüyor.

9. Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası

9. Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası

Dünya'daki cennet olarak kabul edilen Bora Bora, en pahalı adalar listesinde yer almasına rağmen gezginler için rüya gibi bir tatil yeri olmaya devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Su üzerindeki bungalovları, tüplü dalış ve şnorkelli yüzme gibi heyecan verici su sporları ile Bora Bora Adası, ünlüler arasında özel ada tatili için popüler bir yer haline gelmiştir. Geceliği 400 Dolar ila 1200 Dolar arasında olan bu ada kesinlikle görmeye değer.

8. Bahamalar'daki Musha Cay Adası

8. Bahamalar'daki Musha Cay Adası

Musha Cay Adası, dünyadaki tatil için en tenha ve seçkin noktalardan biridir. Olağanüstü doğa manzaralarının keyfini çıkarmak ve macera dolu su sporlarının keyfini çıkarmak için dünyanın en pahalı adalarından biridir.

Bu ihtişamlı adanın geceliği 1.295 Dolar olarak biliniyor.

7. Kanada'daki Fogo Adası

7. Kanada'daki Fogo Adası

Grönland ve Kuzey Kutup Dairesi'nin güneyinde konumlanmış küçük bir kasaba olan Fogo Adası, eşsiz konumu ve kusursuz güzelliği ile oldukça popülerleşmiş ve en pahalı adalar listesinde yerini edinmiştir.

Bu adanın en pahalı kısmı, bir gecesi yaklaşık 3.100 Dolara mal olan 'Flat Earth Süit' olarak bilinir. Burada kalmak Kanada'da yapılacak en harika şeylerden biri olarak nitelendiriliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seyşeller'deki Fregate Adası

6. Seyşeller'deki Fregate Adası

Fregate Adası, yalnızca dünyanın ziyaret etmesi en pahalı adalarından biri değil. Bu ada ayrıca özel lüks tatil köyleri, yedi güzel plajı ve Hint Okyanusu'na bakan havuzlu lüks villalarıyla ünlüdür.

Bu harika adada hayatı deneyimlemek istiyorsanız bir günü için yaklaşık 3,422 Dolar ile 4,985 Dolar arası parayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

5. Batı Hint Adaları'ndaki Mustique Adası

5. Batı Hint Adaları'ndaki Mustique Adası

Batı Hint Adaları'ndaki bu özel ada, dünyanın en sıcak turizm merkezlerinden biri haline geldi ve şüphesiz dünyanın en lüks adalarından biri. Etrafında nefes kesen su manzaraları ve sizi kendine aşık edecek özel lüks villalar var.

Ayrıca beyaz kumlu plajlarıyla da bilinir - Macaroni Plajı, Pasture Körfezi Plajı ve Endeavour Körfezi Plajı. Siz de tıpkı krallar gibi tatil yapmak istiyorsanız geceliği 26.450 dolar olan bu ada sizin için ideal bir seçenek.

4. Belize'de Cayo Espanto Adası

4. Belize'de Cayo Espanto Adası

Dünyadaki tüm lüks adalar arasında nadir bulunan bir mücevher olan Cayo Espanto Adası ziyaret edilecek en pahalı adalardan biridir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geceliği 37.500 Dolar olan bu ada eşiniz veya ailenizle kesinlikle görülmeye değer.

Bu dört dönümlük küçük ada, kendi villanız, kişisel bir aşçı, dalış ustası ve uşak ile size ciddi anlamda bir şımartılma imkanı sunuyor.

3. İngiliz Virgin Adaları'ndaki Necker Adası

3. İngiliz Virgin Adaları'ndaki Necker Adası

Bu 74 dönümlük ada, Sir Richard Branson'ın İngiliz Virgin Adaları'ndaki özel evidir. En mavi suların ortasında yer alır, mercan resifleri ve güzel beyaz kumlu plajlarla çevrilidir.

Gündelik hayatın monotonluğundan uzaklaşmak isteyenler için cennet gibi gelecektir. Dünyanın bu en pahalı adaların birinde 100 kişilik bir konuksever ekibi ile tatili boyunca parmağını kıpırdatmak istemeyenler için geceliği yaklaşık 50.000 Euro olan bir konaklama maliyeti bulunuyor.

2. Fiji'deki Laucala Adası

2. Fiji'deki Laucala Adası

Laucala Adası, Fiji'de bulunan lüks özel adalardan sadece biri değil, aynı zamanda ziyaret etmek için en çok arzu edilen yerlerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizi nefessiz bırakacak özel ada tatil köylerine, içeri girdiğiniz anda ayaklarınızı yerden kesecek kadar güzel manzaralara sahiptir.

Ancak bir gece geçirmek için 62.000 dolar harcamayı düşünmelisiniz.

1. Grenada'daki Calivigny Adası

1. Grenada'daki Calivigny Adası

Dünya'nın en pahalı tatil beldesinde birinci sınıf lüks yaşamı deneyimlemek istiyorsanız Calivigny Adası tam size göre!

Aynı anda 50'den fazla misafiri ağırlayabilen ve yine de alan sıkıntısı çekmeyen devasa bir araziye sahiptir.

Atlantik ve Karayip okyanuslarının panoramik manzarasına sahip kumlu plajlar, iki yatak odalı bir kır evi için yaklaşık 19.000 Euro ve hem konaklar hem de 50 kişilik üç kır evi için 90.000 Euro vermeniz gerekiyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tontikke

Ben belki satın almak istiyorum fiyatları neden yok başlığa yazmışsınız