Görüş Bildir
Haberler
Rastgele Yemek Tercihlerinize Göre Nereye Tatile Gitmeniz Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Rastgele Yemek Tercihlerinize Göre Nereye Tatile Gitmeniz Gerektiğini Söylüyoruz!

Bu yemeklerden hoşuna gidenleri seç nereye tatile gitmen gerektiğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yunan Adaları!

Yunan Adaları!

Sen bu yaz kesinlikle Yunan Adalarına gitmelisin. Senin tatil anlayışın, tamamen canın o an ne istiyorsa onu yapmak. 'Bir gece sabaha kadar dans ederim, ertesi gün bir müze gezerim size ne kardeşim.' diyorsun. Tam da senin bu çılgın ruhuna uygun Yunan Adaları emrine amade! Eğlence, parti, muhteşem plajlar, mağaralar, deniz, güneş aradığın her şey orada. Mykonos, Sakız, Kos birbirinden güzel cennet gibi adalar seni bekliyor. Bütçe olarak biraz tuzlu olsa da ben tatil yaptım mı hakkını veririm diyenlerdensin. Hadi hemen pasaportunu, vizeni hazırla. Muhteşem bir yaz seni bekliyor :)

Alaçatı!

Alaçatı!

Sen tatilde sadece gezmek, görmek, eğlenmekle yetinmiyorsun. Gittiğin yerde bambaşka bir atmosfer yakalamak, bambaşka bir dünyayı keşfetmek istiyorsun. Bırak kendini Alaçatı’nın ünlü dar sokaklarına ve kaybol. Yunan ve Rumlardan kalma rengarenk pencere ve kapıların süslediği cumbalı taş evleri, begonvillerin ve sardunyaların sarmaladığı Arnavut kaldırımlı sokakları, lavanta kokulu hediyelik eşya dükkanları ve kafelerin huzuru ruhunu sarsın. Orada mis gibi bir Türk kahvesi içerken kulaklarımızı çınlatırsın artık. Ayrıca deniz ve rüzgarın dans ettiği yer Alaçatı, sörf tutkunların buluşma noktası. Bu yaz neden denemeyesin ki?

Datça!

Datça!

'Bir tatlı 'huzur' almaya geldim' diyorsun. Sessiz sakin yeşili mavisine karışmış, şehrin gürültüsünden uzak muhteşem bir yer. Öğlen sıcağında Palamutbükü sahili boyunca sıralı ağaçların altında serinlerken, akşam gün batımında bir kadeh rakı içmek tam senlik. Ayrıca sen tatilde bile olsan beslenmene özen gösteriyorsun. Datça’daki organik yiyecekler ve kurulan köy pazarı tam sana göre. Burada tamamen doğal olarak yetiştirilmiş zeytin, zeytinyağı, kekik, bal, bademin tadına bakmadan sakın dönme. Can Yücel’in dediği gibi sen de diyeceksin: “Ne harika yermiş bu Datça…”

Bodrum!

Bodrum!

Sen tam bir eğlence insanısın. Öyle ki senin parti anlayışını karşılayacak tek bir yer var orası da Bodrum. Sınırsız eğlenceyle dolu geceleriyle tüm dünyada tanınıyor ve her yıl yerli ve yabancı binlerce turist sırf bunun için Bodrum’a geliyor. Senin için tatil; sabahlara kadar partilemek, akşama kadar sahilde güneşlenmek, bol bol yemek yemek, bütün alkollerin tadına bakmak. 'Zaten tatil dediğin kısacık bir süre, tabii ki istediğim kadar eğlenip kafamı dağıtırım.' diyorsun. Çok haklısın! Elbette tadını sonuna kadar çıkar. Ama Bodrum’a gitmişken muhteşem doğa güzelliklerini ve Zeki Müren Müzesi’ni de görmeden gelme deriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
154
85
66
34
29
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
YğmrK.

Tatile gitmem gereken yer Bodrum'mus.herhalde evin bodrumundan bahsediyor bu 😂

lanaaaaaaaaaaaaaa

ORUÇ ORUÇ ACIKTIM LAN :(

damaged_cute

ben de 20/4'lük IF diyetindeyim.. bu içerik inanılmaz koydu :D