Görüş Bildir
Haberler
Hangi Nota Senin Karakterini Yansıtıyor?

etiket Hangi Nota Senin Karakterini Yansıtıyor?

Senin karakterini yansıtan nota hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Etrafındaki insanlar senin nasıl biri olduğunu söyler?

4. Peki daha çok arkadaşlarınla mı yoksa tek başına mı vakit geçirmeyi seversin?

5. Bunlardan hangisi seni daha fazla korkutuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Damak tadını merak ettik. Bu mutfaklardan hangisi tam senlik?

7. Son olarak, dünyaya şu anki halinle yeniden geldiğini hayal et ve hayatında neyi değiştirmek istediğini söyle!

Do!

Do!

Olgun bir ruha sahipsin sen. Kendine güvenin tamdır her zaman. Ayrıca dışarıdan çok sert görünsen de yanındaki yörendeki insanlara karşı da bir o kadar yumuşaksın, o kadar incesin ki... Sendeki bu yumuşaklığı çıkarmak için baya bir uğraşmak lazım ama. İnsanı etkileyen bir havan olduğunu da söylememiz lazım. Tam bir patron havası var sende. Asillik var kanında, ağırbaşlısın. Sende doğuştan liderlik olduğuysa bir gerçek.

Re!

Re!

Sen tam anlamıyla pozitif enerjinin beden bulmuş halisin; ruhun her zaman genç, çok neşelisin, kıpır kıpırsın sen! Asla sıradan da değilsin sen, değişiksin, kendine özgü bir tarzın var. Çoğu zaman ilginin odağında olduğunu söyleyebiliriz ayrıca. Ama sen kendi sınırlarını çizmeyi de çok iyi bilirsin. Dışarıya çok açık gibi görünsen de kendini korumayı çok iyi bilirsin. Sağlığına da öyle bir dikkat ediyorsun ki bu dünyaya kazık çakarsın sen!

Mi!

Mi!

Sen kesinlikle eğlence insanısın! Arkadaşların olmadan yaşayamazsın. Çok sempatiksin sen ya :) Tam bir keyifçi olduğunu söylemezsek olmaz yalnız! Ayrıca hiç öyle parada pulda gözün yok senin, ne olmuş son model araban yoksa? En büyük zenginlik sahip olduğun dostlar senin için, doğrusu da bu güzel insan!

Fa!

Fa!

Sen kelimenin tam anlamıyla ağır abi/ablasın! Sen bir ortama girdin mi herkes kendine çeki düzen verir, oturuşunu düzeltir. Sözünün erisin ayrıca, söz ağızdan bir kez çıkar dersin ve gerekeni anında yaparsın. Yanlışa yer yoktur senin hayatında, biri sana bir yanlış yaptı mı anında çıkarırsın o insanı hayatından. Kendini yormaya değmez çünkü. Ayrıca ailene ve dostlarına çok düşkünsün.

Sol!

Sol!

Senin insana huzur veren bir tarafın var, sırf sakinleşmek için bile senin yanına gelir insanlar. Çok iyi bir dostsun sen ayrıca, omzunda ağlanan cinsten. Sade bir insansın, abartıdan hiç haz etmezsin. İçin dışın birdir senin kesinlikle, neysen osundur. Tam bir düz adam/kadınsın sen! Çok da sportifsin, sağlığına dikkat ediyor elinden geldiğince sporunu yapmaya çalışıyorsun.

La!

La!

Öncelikle çok sevimli bir insan olduğunu söylemezsek olmaz! Çünkü sen doğalsın, yapmacıklığa yer yok senin hiç bir zerrende. Ve öyle bir saflık var ki sende, yeni doğmuş bir bebek kadar temizsin. Kıpır kıpır, hayat dolusun. Ayrıca asla tembel değilsin, çalışkansın ve elinden her iş gelir senin. Sağlığına da çok dikkat ediyorsun ayrıca.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
62
30
17
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Do! Olgun bir ruha sahipsin sen. Kendine güvenin tamdır her zaman. Ayrıca dışarıdan çok sert görünsen de yanındaki yörendeki insanlara karşı da bir o kadar ... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Do! Olgun bir ruha sahipsin sen. Kendine güvenin tamdır her zaman.