Görüş Bildir
Haberler
Gözyaşlarınızı Tutmayın! 2020 Yılının İzlerken Seyirciyi En Çok Ağlatan 15 Dram Filmi

Gözyaşlarınızı Tutmayın! 2020 Yılının İzlerken Seyirciyi En Çok Ağlatan 15 Dram Filmi

Biraz ağlamaya ne dersiniz?

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hillbilly Elegy

1. Hillbilly Elegy

“Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüzdeki durumunu inceliyor ve bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikaye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okuyan ancak memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesi tarafından anlatılıyor. Film, yazar ve risk sermayedarı J.D. Vance’ın 2016 tarihli aynı isimli anı kitabından beyaz perdeye uyarlanıyor.

2. El Cuaderno de Tomy

2. El Cuaderno de Tomy

Ölümcül bir kanserle pençeleşen bir kadın, oğluna yadigâr kalması için bir deftere yaşam, ölüm ve sevgi hakkında çeşitli notlar yazar. Gerçek bir öyküden uyarlandı.

3. All the Bright Places

3. All the Bright Places

Film, Violet Markey ve Theodore Finch’in hikayesini anlatıyor. Akıl hastalıkları ile mücadele eden ikili, birlikte kendi içlerindeki ve çevrelerindeki mucizeleri keşfediyor.

4. After We Collided

4. After We Collided

Hardin tarafından hayal kırıklığına uğratılan Tessa, yine de ondan uzak kalmayı başaramaz. Hardin’i aklından çıkaramasa da onun yapacağı bir hatayı daha kabullenemeyeceği için kendini derslerine, işine vermeye çalışır. Bu sırada Tessa’nın çalışma arkadaşı Trevor, genç kadınla yakından ilgilenir ve Tessa bu ilgilen fazlasıyla memnundur. Tessa’yı kaybettiğini düşünen Hardin, kirli geçmişinden ve travmalarından ancak onun sayesinde kurtulabileceğine inanır ve Tessa’yı geri kazanmak için çabalar.

5. Never Rarely Sometimes Always

5. Never Rarely Sometimes Always

Autumn ve Skylar, Pennsylvania'nın kırsal kesiminde yaşayan iki genç kızdır. Autumn'ın hayatı, hamile olduğunu öğrenmesi ile altüst olur. Genç kız, istenmeyen hamileliği karşısında ne yapacağını bilemez. Bu süreçte en büyük desteği kuzeni Skylar'dan görür. Autumn ve kuzeni Skylar, bu sorunu çözebilmek için New York'a gitmeye karar verir. Yola koyulan iki genç kız, arkadaşlık, cesaret ve sevgiyi keşfettikleri bir maceraya atılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. La Vita Davanti A Se

6. La Vita Davanti A Se

La Vita Davanti A Sé, Holokost'tan sağ kurtulan ve Senegalli genç bir göçmenle bağ kuran bir kadının hikayesini konu ediyor. Holokost'tan kurtulan Madame Rosa, İtalya’da bir bakımevi işletir. 12 yaşındaki Senagalli bir göçmen çocuk tarafından soyulan Rosa, çocuğu yanına alır ve zamanla onunla arasında farklı bir bağ oluşur.

7. If Anything Happens I Love You

7. If Anything Happens I Love You

Okuldaki bir çatışmada kızlarını kaybeden bir çift, bu kaybın onlara verdiği kahırla birlikte yaşamaya çalışmaktadır. Bu film, onların kederlinin bir ağıtıdır...

8. Ammonite

8. Ammonite

Fosiller üzerinde çalışan bir bilim insanı olan Mary Anning, hasta olan annesi ile ilgilenmektedir. Annesinin bakımını sağlamak için turistlere fosil satmayı planlar. Bu sırada Mary, zengin bir ziyaretçisinden beklenmedik bir teklif alır. Adam, Mary’den karısı Charlotte Murchison'un bakımını üstlenmesini ister. Teklifi geri çevirmeyi göze alamayan Mary, başlarda istenmeyen misafiriyle çatışır. Sosyal sınıfları ve kişilik farklılıkları nedeniyle sorunlar yaşayan Mary ve Charlotte, birlikte zaman geçirdikçe aralarında farklı bir bağ oluşmaya başlar.

9. Let Him Go

9. Let Him Go

Emekli şerif George Blackledge ve eşi Margaret, oğullarını kaybetmenin acısıyla baş etmeye çalışır. Artık onların hayattaki tek amacı, torunlarını bulup ailelerine dahil edebilmektir. Çift, tehlikeli bir aileyle birlikte kalan genç torunlarını kurtarmak için Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakota’ya gider. Blanche Weboy tarafından yönetilen ailenin yanına geldiklerinde George ve Margaret, onların çocuğu bırakmayacaklarını anlar. Aileleri uğruna savaşmak zorunda kalan George ve Margaret, torunlarını yanlarına almayı başarabilecek midir?

10. 18 Regali

10. 18 Regali

40 yaşında bir kadın olan Elisa, hamiledir. Kızı Anna’yı kucağına alacağı günü bekleyen Elisa, bu sırada kanser olduğunu öğrenir. Hastalık nedeniyle kızından uzak kalacak olmasına üzülen Elisa, kaçınılmaz ölümünden önce kızı için bir şeyler yapmaya karar verir. Yanında olamasa da çocuğunun her yıl büyüdüğüne bir şekilde eşlik etmek isteyen Elisa, her doğum gününde bir tane açmak için 18 duygusal hediye hazırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. A Secret Love

11. A Secret Love

Eski bir All-American Girls Profesyonel Beyzbol Ligi oyuncusu ve ortağı Terry Donahue ve Pat Henschel, başarılı bir iç dekorasyon işi yürütüyor ve lezbiyen ilişkilerini neredeyse yetmiş yıldır ailelerinden gizli tutuyor.

12. The Nest

12. The Nest

Rory çok hırslı bir adamdır ve eski emtia komisyoncusudur. Karısı Allison'ı ve çocuklarını ikna ederek rahatlarını bozup Amerika'nın kenar mahallelerinden, geldikleri yer olan İngiltere'ye dönerler. Rory bu sırada eski işine döner. Yaşamak için de tarihi bir ev bulurlar. Burada Allison'ın at yetiştirebilmesi ve ahır yapılabilmesi için yeterli alan vardır. Ancak bir süre sonra evliliği altında yatan ve hiç de hoş olmayan gerçekler ortaya çıkacaktır. Allison ve Rory bunlarla yüzleşmek durumunda kalır.

13. The Lost Husband

13. The Lost Husband

Katherine Center’ın çok satan romanından uyarlanan The Lost Husband, kocasının ölümünden sonra hayatını toparlamaya çalışan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Libby, kocasının ani ölümü ile büyük bir yıkıma uğrar. Hayatı alt üst olan kadın, kendisini toparlayabilmek için yıllardır yaşadığı şehirden ayrılarak çocukları ile birlikte teyzesinin çiftliğine gider. Küçük bir kasabada bulunan teyzesinin keçi çiftliği başlarda onun için ideal gözükmese de hem çiftlikte çalışanlar hem de kasaba sakinleri ile zaman geçirdikçe yeni hayatını sevmeye başlar.

14. Schwesterlein

14. Schwesterlein

Schwesterlein, ikizinin hasta olduğunu öğrenen bir kadının hayatına odaklanıyor. Müthiş bir oyun yazarı olan Lisa artık yazmayı bırakır. Ailesi ile birlikte İsveç’te yaşayan kadının kalbi de aklı da ünlü bir tiyatro oyuncusu olan kardeşi Sven’dedir. Sven’e lösemi teşhisi konulması, ikizlerin arasındaki bağın güçlenmesine neden olur. Kardeşinin hastalığını kabullenmeyen Lisa, hayatındaki her şeyi ihmal ederek kendisini kardeşine verir. Bu süreçte evliliğinden de uzaklaşan Lisa için hayattaki tek önemli şey ikizi Sven olur.

15. Summerland

15. Summerland

Summerland, II. Dünya Savaşı sırasında memleketlerinden gönderilen çocuklardan birine bakan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. II. Dünya Savaşı sırasında birçok çocuk bombalanmalar nedeniyle memleketlerinden tahliye edilerek çevre şehirlerde yaşayan insanların evine yerleştirilir. Tahliye edilen çocuklara bakanlardan biri de Alice adında bir kadındır. Alice, evine gelen çocuğa bakacağına söz verse de bir süre sonra ondan kurtulmak ister. Ancak çocukla zaman geçirip birbirlerini tanımaya başladıkça Alice, bu ilişkinin geçmişin sırlarını çözmenin anahtarı olduğunu fark eder.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
salvatore

Love Rosie de beni çok ağlatmıştı.