Görüş Bildir
Haberler
Gözler 10 Kasım'da: Thodex'in CEO'su Fatih Özer Ne Zaman İade Edilecek?

Gözler 10 Kasım'da: Thodex'in CEO'su Fatih Özer Ne Zaman İade Edilecek?

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edildikten sonra, izini kaybettirmişti. Arnavutluk'ta 30 Ağustos'ta gözaltına alınan Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 10 Kasım'a ertelendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de 2.000’den fazla kişiyi yaklaşık 2 milyar dolar dolandırmıştı

Türkiye'de 2.000’den fazla kişiyi yaklaşık 2 milyar dolar dolandırmıştı

Thodex'in kurucusu Fatih Özer için İnterpol kırmızı bülten çıkarmış daha sonrasında Arnavutluk'un Vlora kentinde yakalanmıştı. Özer, kurduğu şirket ile Türkiye'de 2.000’den fazla kişiyi yaklaşık 2 milyar dolar dolandırmıştı. 

Geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, hem Levent Gökbaş'ın hem de Fatih Özer'in iadesi için dosyaların uluslararsı hukuka uygun bir şekilde hazırlanarak Bulgaristan ve Arnavutluk'a gönderildiğini açıklamıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Fatih Özer'in Türkiye'ye ne zaman iade edileceğine dair açıklamalarda bulunmuştu. Süreci yakından takip ettiğini belirten Bakan Soylu, mahkemenin ardından iadesinin beklendiğini söylemişti.

Duruşma, 10 Kasım'a erteledi

Duruşma, 10 Kasım'a erteledi

Fatih Özer'in Türkiye'ye iadesiyle ilgili Elbasan Asliye Mahkemesi'nde görülen duruşmayı hakim Elis Dine yönetti.

Savunma tarafının dosyaları incelemek için tekrar süre talep etmesinin ardından mahkeme, duruşmayı 10 Kasım'a erteledi. Savunma tarafının avukatının 21 Ekim'deki duruşmanın ertelenmesini talep etmesi üzerine duruşma, bugüne ertelenmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın