Görüş Bildir
Haberler
Thodex'in Kurucusu Fatih Özer Yakalandı

Thodex'in Kurucusu Fatih Özer Yakalandı

Kübra Köklü
30.08.2022 - 11:47 Son Güncelleme: 30.08.2022 - 14:59

Arnavutluk polisi, kırmızı bültenle aranan Thodex'in kurucusu Fatih Özer'in Arnavutluk'un Vlora kentinde yakalandığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca dolarla kaçtı

Milyonlarca dolarla kaçtı

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçtığı tespit edildikten sonra, izini kaybettirmişti.

Özer’in 18 Nisan'da kız kardeşi Serap Özer'den şirketin tüm belgelerini alarak iki gün sonra Arnavutluk'a kaçtığı belirlenmişti. Özer’in kaçmadan önce hazırlıklarını yaptığı ve yanına yüklü miktarda para aldığı değerlendirildi. Soruşturmada tutuklu bulunan Serap Özer ifadesinde abisi Faruk Fatih Özer'in 18 Nisan 2021 tarihinde şirkete ait hacklenme raporu, şirket davalarıyla ilgili dokümanlar, mizan ve bütçeye ilişkin belgeler, karar, pay, genel kurul defterini istediğini anlattı.

Özer, bu belgeler ve 400 bin kişiyi dolandırarak elde ettiği milyonlarca dolar kripto parayla yurtdışına çıktı. Özer'in Arnavutluk'a gittikten sonra bu ülkeden çıkış yaptığına ilişkin herhangi bir tespit yapılmadığı bu nedenle halen bu ülkede gizlenmeyi sürdürdüğü değerlendirilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
38
8
8
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Fatih gider Ahmet gelir Mehmet gelir Berkecan gelir, bizim millet gondiklenmeyi seviyor nasılsa

Harun Doğru

Parası batan düşünsün. Ha bir de Süleyman Soylu 😅 Türkiye'ye iade ederlerse eğer vereceği itirafları çok merak ediyorum

DARK DAYS

ne itirafı verecek sanki soyluya bir şey olmaz yine keşke olsa ama nerde o günler

Koğuşunun kliması eliptik bisikleti ankastre mutfağı oled 4ķ tvsi play-station ı yağmurluklu duşu küveti mini saunası anca hazır edilmiştir.