Görüş Bildir
Haberler
Google Play Movies 21 Ülkede Açıldı

Google Play Movies 21 Ülkede Açıldı

Pchocasi
22.06.2014 - 12:25 Son Güncelleme: 22.06.2014 - 14:26

Google Play Movies 21 Ülkede Açıldı

Mart ayında 40 ülkede kullanıma sunulan Google Play Movies servisi 21 ülkeye daha kapılarını açtı. Detaylar haberimizde.

Google’ın Play Movies servisini 21 ülkeye daha açarak genişletmelere başladı. Google, geçtiğimiz günlerde mobil uygulama mağazası olan Play Store’a kredi ve hediye kartının yanı sıra PayPal ile ödeme seçenekleri ekledi.

Kullanıcılar, artık Play Store üzerinden kredi veya banka kartı çekine ek olarak PayPal ile alışveriş yapılabiliyordu. Şimdi Google Play Movie hizmeti 21 ülkeye daha açıldı.

TÜRKİYE YOK, İSMİ CİSMİ OLMAYAN ÜLKELER VAR !

Google Play Store’da kişiler rahatlıkla oyun, kitap ve uygulamaları ister ücretsiz isterse satın alarak kullanabiliyor. Google Play Movie hizmetinden ise sadece film satın alabiliyorsunuz. Google ekibi bunu daha önceden 40 farklı ülkede kullanıma sunarken, yapmış olduğu yeni duyuru ile 21 ülkeye daha kullanıma sundu.

Aralarında ne yazık ki Türkiye yer almıyor. Bu durumun neden olmadığını bilmediğimiz gibi, Google Play’i büyük ölçüde kullanan bizlere bir hakaret olarak kabul ediyoruz. Türkiye’nin olmadığı yayınlanan diğer 21 liste aşağıdaki gibidir.

Arnavutluk

Azerbaycan

Beyaz Rusya

Hırvatistan

Estonya

Yunanistan

Kazakistan

Arjantin

Ermenistan

Çek Cumhuriyeti

Kırgızistan

Lao Demoktarik Halk Cumhuriyeti ( ??? )

Letonya

Litvanya

Moldova

Polonya

Slovakya

Tacikistan

Tayland

Türkmenistan

Özbekistan

Yukarıda görmüş olduğunuz listede “ Lao Demokratik Halk Cumhuriyeti ” gibi bir ülke varken Türkiye’nin olmamasını gerçekten büyük ölçüde eleştiriyoruz. “Lao diye adı sanı duyulmamış bir ülke bile varken Türkiye Cumhuriyeti nasıl olmaz ulan Google” diyesimiz var ama sırf saygımızdan demiyoruz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/google-play-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın