Görüş Bildir
Haberler
TV
Geçtiğimiz Haftanın En Popüler Dizileri Açıklandı: O Yapım Gene Zirvede!

Geçtiğimiz Haftanın En Popüler Dizileri Açıklandı: O Yapım Gene Zirvede!

Elif
15.11.2022 - 20:14

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda televizyonda birbirinden başarılı yapımlar yer alıyor. Hemen her akşam izleyicilerle buluşan dizilerin arasında ise kıyasıya bir reyting mücadelesi yaşanıyor. Sosyal medyada dizilerin performanslarını ölçen Adba TV, geçtiğimiz haftanın en popüler yapımlarını açıkladı. İşte 7-13 Kasım arası sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

10) Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Show TV ekranlarında yayınlanan BKM imzalı dizi Gelsin Hayat Bildiği her bölümüyle izleyiciden tam not almayı başarıyor. Dizinin başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan gibi isimler bulunuyor.

9) Darmaduman

9) Darmaduman

FOX TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Darmaduman, şimdiden geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. Dizinin başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler bulunuyor.

8) Bir Peri Masalı

8) Bir Peri Masalı

FOX TV'nin Medyapım imzalı dizisi Bir Peri Masalı, son bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlat yaşattı. Dizinin kadrosunda Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesel gibi isimler yer alıyor.

7) Yargı

7) Yargı

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, son zamanların en çok izlenen polisiye ve suç yerli yapımları arasında yer alıyor. Dizinin başrollerinde ise Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu bulunuyor.

6) Tozluyaka

6) Tozluyaka

FOX TV'nin NTC Medya imzalı dizisi Tozluyaka, reytinglerde en üst sıralarda yer almayı başarıyor. Dizinin başrollerinde Ecem Çalhan, Kaan Miraç Sezen, Serra Pirinç gibi isimler bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5) Kızılcık Şerbeti

5) Kızılcık Şerbeti

Show TV'nin Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti, farklı konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu bulunuyor.

4) Yalı Çapkını

4) Yalı Çapkını

STAR TV'nin OGM imzalı dizisi Yalı Çapkını, yayınladığı ilk günden beri ekranların fenomen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor bulunuyor.

3) Yürek Çıkmazı

3) Yürek Çıkmazı

TRT1'in Gold Film imzalı dizisi Yürek Çıkmazı, acıklı hikayesiyle herkesi derinden etkiliyor. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

2) Tuzak

2) Tuzak

TV8'in Acun Medya ve Fabrika yapım imzalı dizisi Tuzak, dramatik konusuyla pek çok kişi tarafından beğeniliyor. Dizinin başrollerinde Taner Bulut, Bensu Soral, Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu gibi isimler bulunuyor.

1) Duy Beni

1) Duy Beni

STAR TV'nin Süreç Film imzalı dizisi Duy Beni, sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri. Dizinin başrollerinde Rabia Soytürk, Berk Hakmanlı, Caner Topçu gibi isimler bulunuyor.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın