Görüş Bildir
Haberler
Film Tutkunlarını Buraya Alalım! 2018 Bitmeden Mutlaka İzlemeniz Gereken 23 Netflix Filmi

Film Tutkunlarını Buraya Alalım! 2018 Bitmeden Mutlaka İzlemeniz Gereken 23 Netflix Filmi

Sizler için BuzzFeed'den 2018'in en iyi Netflix filmlerini derledik. Buyurun içeriğimize...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/gretaalvarez...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Roma

1. Roma

IMDb: 8,3

Cleo, Meksiko’nun orta sınıf ailelerinin yaşadığı bir Roma mahallesinde bulunan bir evde hizmetçi olarak çalışan genç bir kadındır. Bir yandan ev işleri ile uğraşan Cleo, bir yandan da evdeki dört çocukla ilgilenir. O tüm zamanını hizmetlisi olduğu evde geçirse de kendisine ait bambaşka bir dünyası vardır. Genç kadın, gönlünü Fermin adındaki bir adama kaptırmıştır. Fakat bu ilişki pek de Cleo’nun düşlediği gibi sonuçlanmaz. Bu sırada evin dört çocuk annesi olan hanımı Sofia, kocasının yokluğu ile başa çıkmaya çalışır. Birbirinden farklı hayatlara sahip olsalar da benzer travmalar yaşayan Cleo ve Sofia, siyasi kargaşanın hüküm sürdüğü bir ortamda birbirlerinin en büyük destekçisi olur.

2. 6 Balloons

2. 6 Balloons

IMDb: 5,8

Katie, akşamki parti için hazırlanırken hiç hoş olmayan bir sürprizin onu beklediğinden haberi yoktur. Partinin başlamasına az bir süre kala kardeşi Seth’in gelmemesinden dolayı rahatsız olan Katie, onun evine gitmeye karar verir. Apartmana vardığında kapının önünde bir yığın posta olduğunu gören Katie bir şeylerin yolunda olmadığını anlar. Seth, eski bir eroin bağımlısıdır ve yeniden kullanmaya başlamıştır. Katie, kardeşini içinde düştüğü durumdan kurtarmaya kararlıdır. Seth ve onun 2 yaşındaki kızı ile birlikte yola koyulan Katie, gece boyunca kardeşini yatırabileceği bir rehabilitasyon merkezi ararken zorlu bir mücadele verecektir.

3. Cam (Kamera)

3. Cam (Kamera)

IMDb: 6,0

Kamera, Alice adındaki genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç ve güzel bir kız olan Alice, üye olduğu bir programda canlı yayın yaparak para kazanmaktadır. Popüler oldukça daha fazla para kazanmaya başlayan genç kız, sitede ilk sıralara gelmek için elinden geleni yapar. Büyük bir hırsla üst sıralara gelmek için çalışan Alice bir gün siteye girdiği sırada kötü bir sürpriz ile karşılaşır. E-posta adresi ile siteye giriş yapamayan Alice, kendi sayfasında başka birinin yayın yaptığını fark eder. Sitede bir sorun olduğunu eski yayınlarının verildiğini düşünse de gerçek bambaşkadır. Profili başka biri tarafından çalınmıştır üstelik yayını yapan kişidir kendisinin kopyasıdır. Alice, internetteki hayatının çalınmasıyla tam bir çöküşe yaşar. Genç kızın hayatına eskisi gibi devam edebilmesinin tek yolu taklitçisini alt edip hesabını geri almaktır.

4. To All the Boys I've Loved Before (Sevdiğim Tüm Erkeklere)

4. To All the Boys I've Loved Before (Sevdiğim Tüm Erkeklere)

IMDb: 7,3

Lara Jean, on altı yaşında olan genç bir kızdır. Her genç kızın başına geldiği gibi onun da kalbi başkaları için atmaktadır. Fakat onun ilişkileri yazdığı mektuplardan ibarettir. Lara, sevdiği her çocuk için bir mektup yazmıştır. Genç kız asla söyleyemeyeceği duygularını kimsenin okuyamayacağını bildiği için rahatça mektuba aktarır. Bu zamana kadar kimseye göndermediği beş mektubu vardır ve yazdığı mektupları odasında bir kutuda saklamaktadır. Fakat bir gün beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Lara’nın gizli aşk mektupları gizemli bir şekilde sahiplerine postalanır. Lara’nın kontrolünde olan aşk hayatı bir anda rayından çıkmıştır. Sevdiği erkekler, Lara’nın kendileri hakkında artık ne düşündüğünü öğrenmiştir; üstelik hepsi de aynı anda. Peki bu mektupları kim göndermiştir?

5. Cargo

5. Cargo

IMDb: 6,3

Korkunç bir salgın baş gösterir ve ailesiyle mutlu bir hayat yaşamakta olan Andy karısının zombiye dönüşmesini izlemek zorunda kalır. Eşini kaybettikten sonra, kırsal Avustralya’da çocuğuyla bir başına kalan baba, karısının kendisini ısırması sonucu zombi virüsünü almıştır ve 48 saat içinde bir zombi olacaktır. Şimdi en önemli amacı, henüz daha bebek olan çocuğu Rosie için yeni bir yuva aramak ve onu, 48 saat içinde dönüşeceği yaratıktan korumaktır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sunday's Illness

6. Sunday's Illness

IMDb: 6,9

Küçük bir çocukken terk edilen Chiara, onlarca yıl sonra annesini bulur ve ona uzak bir yerde on gün birlikte zaman geçirmeyi teklif eder.

7. Alex Strangelove

7. Alex Strangelove

IMDb: 6,3

Lise son sınıf öğrencisi olan Alex’in hayatında her şey yolundadır. Dersleri iyidir, kız arkadaşı Claire ile mükemmel bir ilişkisi vardır ve eğlenceli bir arkadaş grubuna sahiptir. Fakat gittiği bir partide eşcinsel olan Elliott'la tanıştığında işler karmaşıklaşır. Yakışıklı ve çekici bir çocuk olan Elliot, Alex’e aşık olur. Elliotla zaman geçirdikçe hayatı öğrenmeye başlayan Alex, kendini ve cinselliğini keşfettiği eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

8. The Ballad of Buster Scruggs

8. The Ballad of Buster Scruggs

IMDb: 7,4

Western türündeki filmde altı farklı öykü konu ediliyor. Vahşi Batı hakkındaki birbirinden farklı 6 öykü, İç Savaş’ın son zamanlarında yaşanan olayları ele alıyor.

9. Private Life

9. Private Life

IMDb: 7,2

Trajikomik çift hikayesi, Richard ve Rachel isimli bir çiftin komik ve dokunaklı öyküsünü anlatıyor. Richard ve Rachel'ın evliliği oldukça stresli bir evreden geçmektedir. İkili çocuk sahibi olmak istemektedir ancak yaşları ilerledikçe bu isteği gerçekleştirmek zorlaşmaktadır. Doğal yöntemlerden tüp bebeğe kadar türlü yöntemlere başvuran çift kısırlık sancıları çekmektedir. Yardımlı üreme ve evlat edinmenin iç dünyasına sürüklenmeye başlayan çiftin hamilelikteki başarısız girişimleri hep duygusal olarak zihinlerini hem de banka hesaplarını çökertmiştir. Rachel’ın biyolojik saatinin ilerlemesi sebebiyle doktorlar, bir yumurta bağışçısı bulmasını tavsiye ederler. Tam o sırada üvey yeğenleri Sadie, Bard Koleji'ni yarıda bırakıp çiftin yanına yerleşir. İkili Sadie'nin gelişi ile birlikte hem çocuk sahibi olma umutlarına hem de birbirlerine yeniden tutunabilmeye başlar...

10. Benji

10. Benji

IMDb: 6,4

“Benji”, yetim kalmış bir köpek yavrusunun ve iki kardeşin hikayesini anlatıyor. Carter (Gabriel Bateman) ve Frankie (Darby Camp) adında New Orleans’ta yaşayan iki kardeş bir sokak köpeği bulur. Eve neşe getiren köpek kısa süre içinde ailenin bir parçası haline gelir. Neye bulaştıklarının farkında olmayan birkaç hırsız çocukları kaçırdığında, Benji ve yardımcısı çocukların imdadına yetişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Set It Up

11. Set It Up

IMDb: 6,5

New York’ta çalışan iki genç asistan patronlarının tam anlamıyla hayatını kurtarmaktadır. Çokça çalışıp patronlarının tüm işlerini yapan asistanlar oldukça az kazanmaktadır ve bu duruma bir son vermek isterler. Patronlarını sırtlarından atmaya çalışan ikili çözüm olarak ikisini tanıştırmayı ve aralarında duygusal bir bağ oluşturmayı planlar. Türlü oyunlarla patronlarını bir araya getirmeye çalışan asistanlar sonunda amaçlarına ulaşır ve ikisinin sevgili olmasını sağlar. Bu süreç asistanların birbirini daha iyi tanımasına neden olacaktır.

12. Big Fish & Begonia

12. Big Fish & Begonia

IMDb: 7,2

İnsanların ayak basmadığı efsanevi bir ruhlar ülkesinde Chun adlı kız ergenlik töreni ile bir yunus şeklinde insanlar dünyasına geçiş yapar. İnsanlar dünyasında bir hafta geçirecektir sonra geri dönecektir. İnsanlar dünyasında insanlar ile temas halinde olması istenmemektedir ama Chun bir çocuk ile temasta bulunur ve kazaya sebebiyet verir. Ruhların dünyasına gittiğinde ise macera başlar...

13. Calibre

13. Calibre

IMDb: 6,7

Agresif bir iş adamı olan Marcus, yatılı okuldan eski arkadaşı Vaughn'u, İskoç Dağlık Bölgesi'nin uzak bir köyüne bir av gezisi için davet eder. Vaughn daha önce hiç ava çıkmamıştır. Geceyi, köyün sakinlerinden Logan ve iki genç kadınla tanıştıkları yerel bir barda geçirirler. Bütün gece kızlarla dans edip içtikten sonra ertesi gün ava çıkan iki arkadaş hala çok yorgundur. Üstelik Vaughn, Marcus'un uyuşturucu kullandığını da fark etmiştir. Dikkatlerinin çok dağınık olduğu bir zamanda çıktıkları av, yanlışlıkla bir cinayet işlemeleriyle sonuçlanır. Bu cinayeti örtbas edebilmek için hızla bir plan yaparlar. Ancak bölgede tanıştıkları yeni insanlar, iki arkadaşın masumiyetine pek de inanmamaktadır.

14. The Land of Steady Habits (Sabit Alışkanlıklar Diyarı)

14. The Land of Steady Habits (Sabit Alışkanlıklar Diyarı)

IMDb: 6,2

Yaşadığı boğucu ve varlıklı Westport kasabasında kendini hapsolmuş hisseden Anders Hill (Ben Mendelsohn), hayata olan arzusunu geri kazanmak için finans alanındaki işinden istifa eder ve eşini (Edie Falco) terk eder. Ancak kısa sürede, yaptığı seçimlerin şaşırtıcı gerçekliğiyle karşı karşıya kalır; günlerini boş raflarını dolduracak şeyler aramakla, yabancılarla birlikte olmakla ve son derece kaybolmuş hissederek geçirir. Eski eşini özleyen ve 27 yaşındaki oğlu (Thomas Mann) ile arası açık olan Anders, uyuşturucu bağımlısı bir genç (Charlie Tahan) ile arkadaşlık kurar ve onun pişman olacağı bir yola girmesine sebep olur. Utanç verici davranışları onu, bir baba ve en nihayetinde bir insan olarak kim olduğunu sorgulamaya iter.

15. The Night Comes for Us

15. The Night Comes for Us

IMDb: 7,1

Bir katliam sırasında bir kızın hayatını bağışlayan elit Triad tetikçisi, kana susamış gangsterlerin saldırısına uğrar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (Edebiyat ve Patates Turtası Derneği)

16. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (Edebiyat ve Patates Turtası Derneği)

IMDb: 7,4

The Guernsey Literary And Potato Peel Pie Society, savaş sırasında yaşananları konu eden bir roman yazmaya karar veren bir yazarın işgal altındaki kent sakinleri ile kurduğu bağı konu ediyor. Özgür ruhlu bir yazar olan Juliet, yeni kitabı için hazırlık sürecindedir. Bir gün 2. Dünya Savaşı’nda Nazi işgali altındaki Guernsey adasında yaşayan bir grup insanın kurduğu Guernsey Edebiyat ve Patates Turtası Derneği'nin üyesi olan Dawsey’den bir mektup alır. Mektupta yazılanlardan oldukça etkilenen Juliet, kulübü ve üyelerini merak etmeye başlar. Kulübün ve halkın yaşadıklarının yeni kitabı için harika bir konu olabileceğini düşünen genç yazar, adaya gitmeye karar verir. Juliet ilk iş kendisine mektubu yazan çiftçi Dawsey ve kitap kulübünün diğer eksantrik üyeleri ile tanışır. Kulüp üyeleri ve kentin sakinleriyle konuştukça onlarla arasında güçlü bir bağ kuran Juliet’in hayatının gidişatı sonsuza dek değişecektir

17. İbiza

17. İbiza

IMDb: 5,2

New Yorklu olan Harper 4 yıldır aynı yerde çalışmaktadır. Bunca yıl çalışması sonucu patronu tarafından Barselona’ya iş gezisine gönderilir. O bu geziye pek hevesli olmasa da yakın arkadaşları ona eşlik etmeye dünden razıdır. İki yakın arkadaşı ile yola koyulan Harper, bunun sıradan bir iş gezisi olacağını düşlerken beklenmeyen bir aşk her şeyi değiştirir. Genç kadın gittikleri bir partide seksi bir DJ’e aşık olur. Katılması gereken toplantı için sadece 24 saat kalmıştır fakat Harper aşkın peşinden giderek İbiza’da arkadaşları ile birlikte çılgın bir maceraya atılır.

18. The Most Assassinated Woman in the World (Dünyanın En Çok Öldürülen Kadını)

18. The Most Assassinated Woman in the World (Dünyanın En Çok Öldürülen Kadını)

IMDb: 5,3

1930'ların Paris'inde geçen hikayede, bir tiyatro oyununa izleyici olarak eşlik ediyor ve Grand Guignol Tiyatrosu'ndaki kanlı ölüm sahneleri ünlenen bir aktristin geçmiş yaşamından başından geçen tatsız olaylara ve peşindeki hayranının takibine tanık oluyoruz.

19. 22 July

19. 22 July

IMDb: 6,8

Film, 22 Temmuz 2011 tarihinde aşırı sağcı terörist Anders Behring Breivik'in Norveç’i kana buladığı korkunç saldırıyı konu alıyor. Başkent Oslo’nun hemen dışındaki Utøya Adası’nda düzenlenen İşçi Partisi Gençlik Kampı’nı basan terörist 77 kişinin hayatına son veriyor. Film, olayları üç farklı bölümde anlatıyor: saldırıdan kurtulanlar, Norveç’in siyasal liderliği ve davada görev alan avukatlar.

20. Beirut

20. Beirut

IMDb: 6,4

Eşinin ölümüyle beraber Lübnan’ı terk eden Amerikalı bir diplomatın yaşam öyküsünü konu alan film, on yıl sonra gelen bir telefonla diplomatın Beyrut’a çağrılmasına odaklanıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Come Sunday

21. Come Sunday

IMDb: 5,9

Gerçek olaylardan uyarlanan filmde, dünyaca ünlü vaiz Carlton Pearson (Chiwetel Ejiofor) kilise doktrinini sorguladığında kilisesini, ailesi ve geleceğini riske eder ve cağdaş bir sapkın olarak yaftalanır.

22. First Match

22. First Match

IMDb: 6,3

Koruyucu aile yanında geçirdiği yılların katılaştırdığı Brooklynli genç bir kız olan Monique (Elvire Emanuelle), görüşmediği babasına ulaşmanın tek yolunun erkeklere karşı güreşmek olduğuna karar verir ve tamamen erkeklerden oluşan lise güreş takımına katılır.

23. I Am Not An Easy Man

23. I Am Not An Easy Man

IMDb: 6,4

Utanmaz bir şovenist olan Damien, hayatını kadınları kandırarak geçirir. O, iltifatlarla, türlü oyun ve yalanlarla kadınları elde etmeye çalışır. Fakat bir gün işler tersine döner. Damien, bir sabah kadınların egemen olduğu bir dünyaya uyanır. Burada güçlü bir yazarla tanışan Damien, kendi silahıyla vurulacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
38
12
8
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

to all boys i loved before u izlerken çok bir şey beklemeyin.Modum düşük,regl oldum çikolata tıkınırken bir şey izleyeyim azcık mutlu olayım vakit geçsin der... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Ya IMDB puanları 5 ve 6 olan filmleri neden öneriyorsun?? O kadar mı boş ve harcanacak vaktin var?? Netflix'in filmlerinden 23 tane güzel film çıkmıyor işte,... Devamını Gör

Walter oDim

Bu kadar ön yargılı olmayın . Özellikle "Roma" izle de gör .

Faruk Taner

Kusacağım cidden her yer Netflix. Sinema, dizi sektörünün Netflix ile başladığını sanan garip bir kitle var.