Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman'ın Beşiktaş'ın Unutulmaz Başkanlarından Birisi Olma Yolunda Olduğunun 6 Kanıtı

Fikret Orman'ın Beşiktaş'ın Unutulmaz Başkanlarından Birisi Olma Yolunda Olduğunun 6 Kanıtı

Vodafone Arena

Vodafone Arena

Yıllarca bütün Beşiktaşlıların beklediği, projelerin çizildiği ama bir türlü hayata geçirilmediği yeni stat projesini klübün maddi olarak zor olduğu bir dönemde başlaması. Bu arada bitmek üzere.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demba BA

Demba BA

Öyle bir futbolcu getirdiki kendisi sadece futbol olarak değil bütün ülkeye sosyolojik olarak bile etkisi oldu. Bütün takım taraftarının sevdiği biri haline geldi. Belki sadece 1 sana kaldı ama Beşiktaş son yıllarda kazandığı ilk parayıda klübe kazandırdı kendisi. Adına yapılan beste gece klüplerinden sabah programlarına kadar heryerde çaldı.

Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup

Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup

Bu iki futbolcuda ingiliz altyapısından yetişmiş ancak potansiyellerine ulaşamamış futbolcular olarak görünüyordu Beşiktaşa geldiklerinde. Tabi ki bu futbolcuları kendi başına gidip bulmamıştır ancak vizyon olarak onları alması bile bir başarıdır.

Şimdi ikiside potansiyellerinde kabul ediliyorlar :)

Sponsorluk Anlaşmaları

Sponsorluk Anlaşmaları

İşte geldik başkanın uzmanlık alanına. Transferlerdeki inanılmaz pazarlık örnekleri bir yana klübün en çok paraya ihtiyaç duyduğu dönemde Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atması şuan insanları şaşırtmasada o dönem şaşırtmıştı. Şimdi o şirketleri bünyesine katmamasına şaşırıyoruz.

CHA CHA

CHA CHA

Dönemin Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlunun ' Tabi ki almak isteriz ama 9 milyon euro istiyorlar' açıklamasından kıza bir süre bedaya takıma kattığı bir isim var. Mario Gomez. Alman milli takımının ve dönemin Bayern Münich takımının yıldızı İtalyada zor dönemlerden geçerken bu durumu bu şekilde değerlendirebilecek tek kişi oydu ve değerlendirdi.

Para Vermeyi Sevmemesi

Para Vermeyi Sevmemesi

Hem kendisi hemde çalışma arkadaşları olarak ceplerindeki akrep artık herkes tarafından biliniyor. Bunu ilk başlarda zorunluluktan yapıyorlar gibi gelsede zamanla anladık ki bu onların kanında var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın