Ezhel Arkadaşı Deniz Göktaş İçin Berlin'de Düzenlenecek Eyleme Çağrı Yaptı
Komedyen Deniz Göktaş'ın tutuklanmasının ardından tepkiler sürerken, rapçi Ezhel'den de destek mesajı geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ezhel, Berlin'de Göktaş'a destek amacıyla bir protesto düzenleneceğini duyurdu.
Deniz Göktaş'ın tutuklanmasını yalnızca bir sanatçıyı değil, ifade özgürlüğü ile mizahı da hedef alan bir gelişme olarak değerlendiren Ezhel, dayanışma çağrısı yaptı. Rapçi, ifade özgürlüğüne sahip çıkmak isteyenleri Berlin'de gerçekleştirilecek protestoya katılmaya davet etti.
Deniz Göktaş bugün tutuklanmıştı.
'Ölü Deniz' isimli stand-up gösterisinin ardından tutuklanan komedyen Deniz Göktaş'a destek açıklamaları sürüyor. Bu kez dayanışma çağrısı rapçi Ezhel'den geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ezhel, Göktaş'ın tutuklanmasını protesto etmek amacıyla Almanya'nın başkenti Berlin'de bir eylem düzenleneceğini duyurdu. Rapçi, ifade özgürlüğüne destek vermek isteyenleri protestoya katılmaya davet etti.
Berlin'de yapılacak eylem için çağrı yaptı.
Ezhel, paylaşımında, “Deniz Göktaş'ın tutuklanması, sadece bir komedyenin değil; mizahın, sanatın ve ifade özgürlüğünün de yargılanması anlamına geliyor. Yarın sesimizi barışçıl bir şekilde yükseltmek, ifade özgürlüğüne sahip çıkmak ve dayanışmamızı göstermek için buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.
Rapçi, yarın saat 13.00'te Almanya'nın başkenti Berlin'deki Oranienplatz'da düzenlenecek protestoya da çağrı yaparak, “İfade özgürlüğü herkes içindir. Bugün susarsak, yarın konuşacak alanımız daha da daralır. Gelebilen herkesi bekliyoruz.” dedi.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın