Görüş Bildir
Haberler
Eşsiz Mimarisi ve Enfes Gün Batımına Sahip Bozcaada’nın En Uygun Fiyatlı Butik Otelleri

Eşsiz Mimarisi ve Enfes Gün Batımına Sahip Bozcaada’nın En Uygun Fiyatlı Butik Otelleri

Yeter Şirin
20.04.2023 - 11:19

Bozcaada yazın güzelim güneşli havası ama kışın çetin rüzgarıyla bilinir. Ünlü Yunan tarihçi Heredot'un Bozcaada için 'Tanrı, Bozcaada'yı insanlar uzun ömürlü olsun diye yaratmış.' sözlerini söylediğine inanılır. Bende sizin içim ömrünüzü uzatacak uygun fiyatlı butik otelleri yazdım. Sizde bu otelleri merak ediyorsanız buyurun yazının devamına… ⛵

1. Albatros Otel

1. Albatros Otel

Bozcaada’nın keyfini çıkarırken konaklamayı dert etmeyeceğiniz bir işletme olan Albatros otel konum, ilgi, temizlik anlamında oldukça beğeniliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumhuriyet, Gürsel Sk. No:18, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @bozcaadaalbatros

Ziyaretçi Yorumu: “Bozcaada’ya gelecekseniz eğer konaklama için tek adres diyebilirim. Güleryüzlü çalışanları, otelin konumu ve temizliği 10/10. Tam bir fiyat-performans oteli. Melih Bey’e de özellikle teşekkür etmek isteriz. Bizlere her türlü konuda yardımcı oldu.”

2. Ayana Konukevi

2. Ayana Konukevi

İşletmenin güzelliğinden çok sabah kahvaltısında hazırlanan pişisi ve reçelleriyle ünlü Ayana Konukevi huzurlu dolu bir Bozcaada tatili için sizleri bekliyor. Konukevi hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumhuriyet Mah. 20 Eylül Cad. No:103, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Ziyaretçi Yorumu: “Yıllardır geldiğim, sahipleri Ahmet Bey ve Talin Hanım 'ın sıcak ilgisiyle kendinizi evinizde hissedeceğiniz yer. Konumu harika, tertemiz, kahvaltıları muhteşem.”

3. Mylos Otel

3. Mylos Otel

Bozcaada’da evim diyeceğiniz bu otelde size sadece tatil günlerinizin tadını çıkarmak kalıyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumhuriyet, İğdeli Sk. no:8, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @mylosotel

Ziyaretçi Yorumu: “Kasım 2022 başında harika 2 gün geçirdik. Otel konum olarak ada yerleşim merkezinde, her yere yürüme mesafesinde. Odalar ve konforu gayet yeterli, temiz ve güvenli.. Bundan sonra Bozcaada da sıcak bir yerimiz var.. Herkese kesinlikle tavsiye ederiz.. Özgür Bey sıcak ilginize çok teşekkürler..”

4. Athenada Otel

4. Athenada Otel

Gelenlerin tekrar tekrar geldiği, Bozcaada’ya gelme sebebi olan Athenada Otel hakkında sizde daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Cumhuriyet, 20 Eylül Cd. NO:68, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05079248022

Instagram: @bozcaadaathenada_otel

Ziyaretçi Yorumu: “Otelin konumu Bozcaada da Rum mahallesi olarak anılan yerde,  değirmene ve çarşıya çok yakın.  Odalar temiz kullanışlıydı. İşletme sahibi Selma hanım her sabah sizlere lezzetli kahvaltılar sunuyor.  Reçellerine bayıldım diyebilirim.  Kahvaltı dışarıda hemen otelin yanında açık alanda sunuluyor.  Tavsiye ederim herkese.”

5. Alicante Hotel

5. Alicante Hotel

Manzara, temizlik, hizmet, kahvaltı ve daha da sayamacağımız birçok konuda fiyat performans bakımından üst seviyede olan Alicante Hotel size unutulmaz bir Bozcaada tatili yaşayacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Cumhuriyet, Çınarçarşı Cad No:34, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05358414946

Instagram: @alicantebozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Bu otelde en muhteşem deneyimi yaşadık. Çok temiz, harika klima, müşteri hizmetleri A+ idi ve konum her şeyin yanındaydı. Bizi Bozcaada'nın en iyi otelinde ağırladığınız için tekrar teşekkür ederiz.”

6. Ayapetro Otel

6. Ayapetro Otel

Sabah kahvaltınızı otelin ferah ve geniş bahçesinde yapacağınız Ayapetro Otel Bozcaada’nın merkezinde bulunmasıyla lokasyon olarak iyi bir yerde. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Alaybey, No:16,, Hacı Hasan Sk., 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @ayapetrobozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Otelin bahçesi, kahvaltısı çok güzeldi. Yanında belediye otoparkının olması çok büyük avantaj sağlıyor ve en güzeli 1 dkya merkezdesiniz :) 5 çayı da çok güzel düşünülmüş. Bundan sonra Bozcaadaya geldiğimizde ilk tercih edeceğimiz yerlerden olacak. Tabii ki Raşit beyin ilgisi, alakası ve kibarlığı her şeyden kıymetli. Her şey için çok teşekkürler. Seneye görüşmek dileğiyle. Sevgiler.”

7. Aspava Otel

7. Aspava Otel

Daha önce konaklayanların favori mekanı olan Aspava Otel Bozcaada’da temizlik, kahvaltı, güler yüz ve ilgisiyle sizinde favori oteliniz olacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: No:15, Alaybey Mahallesi, Değirmenler Sokak, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @bozcaadaaspavaotel

Ziyaretçi Yorumu: “Otel sahipleri Ozan bey ve eşi bizleri harika karşıladılar . Kahvaltısı çok güzel her şey el yapımı👏  Çok sıcakkanlı ve güler yüzlü insanlar . Bozcaada’ya gelecek olanların burada kalmasını tavsiye ediyoruz🥰.”

8. Uçurtma Butik Otel

8. Uçurtma Butik Otel

Odaları biraz küçük olsa da personelin ilgisi, güler yüzü, 5 yıldız kahvaltıları ve muhteşem manzaralı terasıyla Bozcaada tatiliniz unutulmaz olacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumhuriyet, Mezarlıküstü Sok No:43, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @ucurtmabozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Çok tatlı bir otel. Gayet temiz, çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü, kahvaltı güzel, konum güzel. Her şey için teşekkürler. Bir daha Bozcaada'ya gidersek şüphesiz tercih edeceğimiz yer.”

9. Nilada Bozcaada

9. Nilada Bozcaada

İşletme sahibinden midenize şenlik yaşatacak mutfak sorumlusuna kadar çok memnun kalacağınız Nilada Bozcaada keyifli bir tatil için sizi bekliyor. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumhuriyet, Dikenli Sk. No:6, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @niladabozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Odalar gayet kullanışlı ve temiz ayrıca fiyatları Bozcaada ya  kıyasla gayet makul. Kahvaltı servisi ise Bozcaada da mekanlar da yapacağınız kahvaltılar kadar güzel ayrıca kahvaltı ortamı çok samimi sahipleri de çok içten ve iyi insanlar.”

10. Stafilia Butik Otel

10. Stafilia Butik Otel

Rum mahallesinde yer alan Stafilia Otel her bakımdan tam bir fiyat performans işletmesi. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Cumhuriyet Mah. Zafer sok. No 11, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @stafiliabutikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Çok tatlış tertemiz bir butik otel, Bozcaada'nın en merkezinde, işletmecisi Fatma hanıma ve güleryüzüyle bize kahvaltı hazırlayan Yonca hanıma ilgi, alaka, güler yüz ve şahane kahvaltıları için çok teşekkürler, seneye görüşmek dileğiyle. 🙏😍🙋‍♀️🍇💓.”

11. Bozcaada Öykü Butik Otel

11. Bozcaada Öykü Butik Otel

Kahvaltısı, odaları, temizliği, konforu ve tabi ki güler yüzlü işletme sahipleri ile Bozcaada Öykü Butik Otel tatiliniz için tercih edilebilir bir işletme. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Alaybey, Camii Sokak, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @oykubutikbozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Güzel insanların işlettiği güzel otel. 5 gece kaldık. Otel bütünüyle tertemiz. Kahvaltı çok güzel, ürünler kaliteli, masanıza gelen herşey pırıl pırıl. Merkezi bir konumda. Atıl bey uzun yıllar turizm tecrübesi olan ve bunu işine yansıtan biri. Yer bulursanız düşünmeden gidin derim.”

12. Adamarin Otel

12. Adamarin Otel

Feribota yakınlığı, konforlu temiz odaları ve tabi ki otel sahibinin güler yüzü ile Bozcaada tatiliniz Adamarin Otel ile daha da güzelleşecek. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Alaybey, Kurtuluş Cd No:16, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Instagram: @adamarinotel

Ziyaretçi Yorumu: “Çok keyifli bir konaklamaydı. Otel sahibi Ozan abi çok kibardı, her konuda bize yardımcı oldu ve sanki bir aile ziyareti yapıyormuşuz gibi hissettirdi. Otel feribot iskelesinin hemen yakınında, odalar temiz ve konforlu.”

13. Hanımeli Otel

13. Hanımeli Otel

Yıllar geçse de akıllardan çıkmayan kahvaltısı, misafirperver sahipleri ve her yere yakın olmasıyla Hanımeli Otel Bozcaada tatiliniz için aradığınız yer olabilir. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Alaybey, Murat Bey Sk. No:9, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05326449001

Instagram: @hanimeliotelbozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Her şey için teşekkürler. Bozcaada’da ki en güzel butik otel diyebilirim. Temizlik, kahvaltı her şey çok güzeldi. Hüseyin beye çok teşekkür ederiz güleryüzü ve ilgi, alakası için.”

14. Gelincik Otel

14. Gelincik Otel

Otelden içeri girer girmez o mis gibi koku, işletme sahiplerinin cana yakınlığı ve ilgisi ile adeta büyüleneceksiniz. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Alaybey, Dolaplı Sk. No: 17, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın. Alaybey, Dolaplı Sk. No: 17, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Instagram: @gelincikotel

Ziyaretçi Yorumu: “Bir kere hiç menfaati olmadıkları yoldan geçen insanlara selam verip masasına buyur eden, destek olan, yol gösteren, hatır soran mis gibi insanlar. Artık otelin içine girince ki mis gibi kokudan, odaların tertemiz halinden, şehir merkezinde oluşundan ve fiyatlarının çevreden uygun oluşundan bahsetmeyim siz anlayın. 10 üzerinden 100 puan alan mis gibi işletme ve insanlar. Her şey için teşekkür ederiz🙏.”

15. Ebruli Otel

15. Ebruli Otel

Bozcaada kadar güzel odalara hap Ebruli Otel tatildeyken bile size evinizin sıcaklığını arattırmayacak. Otel hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Alaybey, Alaybey Namazgah Caddesi, Hacı Hasan Sk. No:39, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 02866978843

Instagram: @ebruliotelbozcaada

Ziyaretçi Yorumu: “Ebruli adından da anlaşılacağı gibi renkli cıvıl cıvıl bir otel. Güler yüzlü sahibi Ebru hanım size misafirleri gibi kapısını açıp güler yüzüyle her an mutluluk veriyor Oda temizliği ve konforu muhteşem Sabah kahvaltısı için sadece şunu söyleyebilirim ne yiyeceğinizi şaşırıyorsunuz ve daha fazla yemek için küçük dinlenme molaları alıyorsunuz😉 Bozcaada da eğer müsaitlikleri varsa kesinlikle bu deneyimi yaşamalısınız.”

Bozcaada ile ilgili bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

oteller şirin ama fiyatları o kadar da şirin değil. Yaz aylarında gecelik ortalama 4.000'i buluyor. :(

Yeter Şirin

Bu konuda inanın hemfikirim sizinle ama genel olarak o bölgenin hem puanına hem de fiyatına göre en uygunlarını yazdım🙏🏻