Görüş Bildir
Haberler
Ege'nin Göz Bebeği Bozcaada'da Gidebileceğiniz Birbirinden Uygun Fiyatlı Restoranlar

Ege'nin Göz Bebeği Bozcaada'da Gidebileceğiniz Birbirinden Uygun Fiyatlı Restoranlar

Eda Özkan
04.08.2022 - 18:11

Türkiye'nin en bilindik tatil yerlerinden biri olan Bozcaada, tarihi, lezzetleri ve özellikle de denizi için gidip görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Hal böyle iken mekan fiyatları da normalden biraz yüksek olup cep yakabiliyor. Bu nedenle Onedio olarak sizler için Bozcaada'ya gittiğinizde elinizi cebinize atmaktan çekinmeyeceğiniz birbirinden uygun fiyatlı restoranları listeledik.

1. Vahit'in Yeri

1. Vahit'in Yeri

Ada'da bir meyhaneye gitmeyi düşünüyor ve lezzetli bir akşam yemeği istiyorsanız Vahit'in yeri kesinlikle uygun bir seçenek olacaktır.

Vahit'in Yeri'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Hayatımda hiç bu kadar çok mezeyi bir arada görmedim. Diğer yerler meyhaneyse buraya başka bir isim bulunmalı, aynı kategoride olmaları haksızlık. Ada merkeze göre fiyatları da daha uygun. Yediğim her şeyin tadı enfesti.

Adres: Alaybey, cumhuriyet mahallesi, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: (0286) 697 01 30

2. Dört Hanımeli

2. Dört Hanımeli

Ev yemeği ihtiyacı hissedenlerdenseniz Dört Hanımeli, size ilaç gibi gelecek!

Dört Hanımeli'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Bozcaada'da her seferinde severek yemek yediğimiz bir yer, cana yakın ve güvenilir bir aile tarafından işletiliyor. Bütün yemeklerinde temiz ve en doğal malzemeler kullanılıyor, fiyatlar seneden seneye adaya göre makul derecede belirleniyor. Ada usulü sunum arayan ve çok yağlı, kalorili yemekleri tercih etmeyenlere adadan gitmeden mutlaka buraya uğrayıp yemeklerinden denemelerini öneririm. Özenle hazırlamış oldukları ev mantısı, yaprak dolması, kabak çiçeği dolması bir daha gelmenize neden olabilir bunları özellikle tavsiye ederim.

Adres: Cumhuriyet, Alsancak Sk. no 15, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0546 437 55 77

3. Çınaraltı Cafe

3. Çınaraltı Cafe

Sıcak bir ortamda lezzetli yiyecekler yemek istiyorsanız, uygun fiyatları ile bilinen Çınaraltı Cafe'yi tercih edebilirsiniz. 

Çınaraltı Cafe'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Bozcaada'nın buluşma mekanı yada meydanı diyebilirim. Fikret Abi ve eşini görmeniz sohbet etmeniz mümkün. Ada gibi sıcak harika insanlar. Patlıcanlı böreği ve damla sakızlı muhallebiyi mutlaka tatmanızı öneririm. Fiyatlar adaya göre çok makuldür.

Adres: Alaybey, Çınarçarşı Caddesi, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0535 893 55 95

4. Tayyare Pizza

4. Tayyare Pizza

İddia ediyoruz, bu kafenin pizzasını deneyince parmaklarınızı yiyeceksiniz!

Tayyare Pizza'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Bozcaada'ya gelip tayyare pizzaya uğramadan gitmeyin bizde yorumlara bakarak buraya geldik pişman olmadık incecik pizza hamuru bol malzemesi ile harika bir lezzeti var verdiğiniz paranın hakkını veriyor

Adres: Cumhuriyet, Ayazma Yolu, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: (0286) 697 80 75

5. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi

5. Zübeyde Hanım Çay Bahçesi

Sevdikleriniz ile birlikte sohbet edebileceğiniz uygun fiyatlı kaliteli bir mekan arıyorsanız, buraya bir şans vermelisiniz!

Zübeyde Hanım Çay Bahçesi'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Ada genelinde buradan daha ucuz hiçbir yer bulamazsınız. Alanı oldukça büyük. Ağaçların altında huzur dolu bir çay bahçesi. Yaşlısı genci herkes burayı çok seviyor. O kadar huzurlu ki vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Oturma yerleri çok çeşitli. Hemen yanında bir çocuk parkı da mevcut. Çalışanlar güler yüzlü ve saygılılar. Fiyatlar uygun. E daha ne olsun.

Adres: Alaybey Mah. Cumhuriyet Meydanı, Bozcaada Merkez, Bozcaada, Çanakkale

6. Nevreste Bozcaada

6. Nevreste Bozcaada

Lezzetli yemekleri ve güler yüzlü ortamı ile Nevreste, tatilinizi daha keyifli kılmak için tercih edilebilecek mekanlardan biri. 

Nevreste Bozcaada'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Adada geçirdiğimiz birkaç gün içerisinde eşimle deneyimlediğimiz farklı mekanlardan açık ara en iyisiydi. Fiyatlar ada ortalaması için gayet normal. Servis konusunda garsonlar çok alakalı. Rezervasyon yapmadan da güzel bir masaya oturma şansınız var.

Adres: Cumhuriyet, No:22, Alsancak Sk., 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0530 504 37 20

7. Kechi Bozcaada

7. Kechi Bozcaada

Özellikle fast food lezzetleri ile bilinen Kechi, Bozcaada'daki favorilerinizden biri olacak!

Kechi Bozcaada'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Ada standartlarının üzerinde lezzete sahip burgerci. Fiyat performans açısından tekrar giderim dediğim nadir yerlerden.

Adres: Cumhuriyet, Sakarya Sk. No:17, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0532 168 05 43

8. Petit Café

8. Petit Café

Sıcak havalarda soğuk kahve ve tatlı gibisi yok diyorsanız bu mekan tam size göre!

Petit Café'de yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Kesinlikle Adaya gelmişseniz merkezde kahve içip tatlı yiyebileceğiniz tek mekan diğer isim yapmış pastaneler ile zaman harcamaya gerek yok, brownie ve brulee cheesecake denenmeli yanına white mocha ile starbuckstan fazla zevk verecek 😉

Adres: Cumhuriyet, Çınar Çarşı Caddesi, Cumhuriyet Mahalleni No 42, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0536 457 36 03

9. Yalova Restaurant

9. Yalova Restaurant

Yalova Restaurant'ta yediğiniz yemeklerin hakkını veren bir işletme.

Yalova Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Manzara, yemekler şahane. Özellikle güler yüzlü ilgili personeline, Volkan Bey’e çok teşekkür ederiz. Tatilimizin dört akşamında 2 gün yemeğimizi buraya ayırdık. Fiyat olarak da sizi üzmeyecektir. :)

Adres: Cumhuriyet, kazanlar Sokak No:51, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0542 715 10 45

10. Çiçek Pastanesi Tahir Usta

10. Çiçek Pastanesi Tahir Usta

Özellikle kurabiyeleri ile ünlü olan Çiçek Pastanesi, atıştırmalık saatlerinizin kaçış noktası olacak!

Çiçek Pastanesi Tahir Usta'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş:  Adadaki birçok yerde kurabiye ve pastaları denedik. Yıllardır alıştığımız tadı burada tekrar tatmak bizi çok mutlu etti. Özellikle sabah kahvaltısı için Balkan böreği, ay çöreği öneriyorum. Damak çatlatan, kavala, damla sakızlı kurabiye ,badem lokumu ve banana pudingi çok sevdik. Personel güler yüzlü , fiyatlar adaya göre makul ve aldıklarını sonuna kadar hak ediyorlar.

Adres: Cumhuriyet, Cumhuriyet Çınar, Çınarlı Çarşı Cd. No:90, 17680 Bozcaada/Çanakkale

11. Yeşil Köşk Köftecisi

11. Yeşil Köşk Köftecisi

Köftesi dillere destan yerlerden biri olan bu mekan, sıcak bir işletme olmanın yanı sıra ada fiyatlarına göre de oldukça makul.

Yeşil Köşk Köftecisi'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş:   Bozcaada içerisinde yiyeceğiniz en kaliteli köfte ekmek…Eski salaş bir mekan.

Adres: Alaybey, Çınar Çeşme Sk. No:13, 17680, 17680 Bozcaada/Çanakkale

12. Vasilaki Tenedos

12. Vasilaki Tenedos

Yiyip pişman olmayacağınız yerlerden biri de Vasilaki Tenedos!

Vasilaki Tenedos'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Yediklerimiz lezzetliydi, Fiyatları da bu döneme göre baya uygun. Düşünmeden gidebilirsiniz.

Adres: Alaybey, Çınar Çeşme Sk. No:13, 17680 Bozcaada/Çanakkale

13. İda Restaurant

13. İda Restaurant

Hem sıcak bir ortam, hem lezzetli yiyecekler hem de uygun fiyat arayışındaysanız İda Restaurant'a uğramadan geçmeyin deriz. 

İda Restaurant'ta yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Uygun fiyata leziz menüleri var. Ayda 1 2 defa gelmeme rağmen yeterli olmuyor. Keşke fırsatım olsa da her zaman gelebilsem 🙏

Adres: Cumhuriyet Çınarçarşı Caddesi No:116, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: (0286) 697 01 99

14. Sarmaşık Hamur Evi

14. Sarmaşık Hamur Evi

Kahvaltıları ve yemekleri ile bilinen Sarmaşık Hamur Evi'nde inanın her şey çok daha lezzetli!

Sarmaşık Hamur Evi'nde yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Kahvaltı için gittik pişisi ve reçelleri şahaneydi. Daha sonra akşam üstü mantı yedik ve gerçekten lezzetliydi. Bozcaada pahalılığıyla meşhurken burada gayet uyguna güzel şeyler yiyebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet, Sakarya Sk. No:13 17680, 17680 Bozcaada/Çanakkale

15. Trofi Bozcaada

15. Trofi Bozcaada

Birçok yemek çeşidinin bir arada bulunduğu Trofi, zengin menü arayışında olanların ilk aklına gelen yerlerden biri. 

Trofi Bozcaada'da yemek yiyen bir ziyaretçi de şöyle demiş: Tam anlamıyla adanın her damak lezzetine uygun adresi isterseniz sulu yemek isterseniz pizza hamburger gerçekten lezzet dünyası herkese tavsiye ederim ☺️😉🤤

Adres: Cumhuriyet, Çınarçarşı Caddesi no: 22, 17680 Bozcaada/Çanakkale

Telefon: 0552 451 11 17

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem

32 yıllık çanakkaleliyim uygun fiyatlı falan değil. 10 yıl önceki bozcaadayı görmenizi isterdim ne hale geldi canım ada..