Görüş Bildir
Haberler
Erotik Masajı Çok Daha Seksi Hale Getirip Partnerinizin Libidosunu Yükseltecek 10 Yol

etiket Erotik Masajı Çok Daha Seksi Hale Getirip Partnerinizin Libidosunu Yükseltecek 10 Yol

Sally Bloom
22.03.2023 - 23:57

Erotik masajı hepimiz duymuşuzdur, güzel yapıldığınızda partnerinizle ilişkinizi renklendirebilir ve heyecanınıza heyecan katabilir! Harika ve tutkulu bir erotik masaj için aklınızda olması gerekenleri sizin için listeledik, haydi bir göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vücudunuzu hazırlayın

1. Vücudunuzu hazırlayın

Hem siz hem partneriniz masaj öncesi hazır olmalı. Güzel sakin bir duş almak kaslarınıza iyi gelecek ve masaj sırasında daha da iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ayrıca tamamen çıplak olmalı ya da rahat ve ince kıyafetler giymelisiniz! Vücudu sıkan kıyafetler hem sizi hem partnerinizi rahatsız edecektir.

2. Ortamınız mükemmel olsun!

2. Ortamınız mükemmel olsun!

Masaj için ideal ortamı yakaladığınızdan emin olmalısınız. Masaj yapacağınız odada rahat, gözü yormayan ışıklar olmalı. Burada mumlardan yararlanabilirsiniz. Ortam da ne çok soğuk ne de sıcak olmalı. Sizi rahatsız edecek televizyon ya da telefon sesi olmamalı. Ayrıca tütsüler ve oda parfümleriyle ortamın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz.

3. İyi bir gözlemci olun

3. İyi bir gözlemci olun

Erotik masaj partnerinizi hem rahatlatıp hem de haz verirken aynı zamanda onun vücudunu tanımanıza olanak sağlar. Vücudunun farklı noktalarına dokunuşlar yaparken neleri sevip neleri sevmediğini anlamaya çalışın ve partnerinizin haz noktalarını keşfe çıkın.

4. Aromatik yağları kullanın

4. Aromatik yağları kullanın

Masaj denince akla ilk gelen şeylerden biri hiç kuşkusuz masaj yağları! Hem rahatlatıcı hem de hazzı artıracak (afrodizyak etkili olabilir) kokulu aromatik yağlardan faydalanabilirsiniz. Yağlar vücut ısısını da artırarak libidonun hızla yükselmesinde etkili olur. Bunu yaparken partnerinizi ve sizi boğacak kadar ağır kokulu yağlar kullanmaktan kaçınmalısınız!

5. Nazik ve yavaş başlayın

5. Nazik ve yavaş başlayın

Hem partnerinizi rahatlatmak hem de vücudunu yavaş yavaş ısıtmak için hafif ve yumuşak dokunuşlarla parmaklarınızı üzerinde gezdirin. Yeterli zamanınız yoksa 2 ya da 3 haz noktası seçin ve o bölgelere odaklarının. Partnerinizin boynuna, beline, ya da ayaklarına nazik ve uzun masajlar yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırayla yapın!

6. Sırayla yapın!

Erotik masaj sırasında rolleri değiştirmeyi unutmamalısınız. Bir süre masaj yapın, partneriniz için yeterli olduğunu hissettiğinizde onun yerine geçin ve kendinize aynı adımlarla masaj yapmasını isteyin.

7. Cinsel organlara dokunmayın

7. Cinsel organlara dokunmayın

Unutmayın ki erotik masajın amacı doğrudan cinsel uyarı vermek değildir! Göğüs bölgesi ve cinsel organlara doğrudan dokunmayın, geri kalan tüm vücuda masaj yapın. Böylece sadece dokunuşlarla vücudun erotik haz noktalarını keşfedeceksiniz.

8. Sesinizi kullanmayı unutmayın

8. Sesinizi kullanmayı unutmayın

Loş ve güzel kokulu bir ortamda partnerinize masaj yaparken sesiniz tahmin edebileceğinizden çok daha seksi gelebilir! Vücuduna yumuşak ve nazikçe dokunurken bir yandan ona iltifat edebilir ya da erotik sözlerle partnerinizi daha da uyarabilirsiniz.

9. Seksi erteleyin!

9. Seksi erteleyin!

Erotik masajın sonunun nereye varacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz! Sırayla birbirinizin vücuduna dokunurken çok güçlü hazlar hissetseniz de bunu mümkün olduğunca erteleyerek seksi en sona bırakmaya çalışın. Böylece hem masajdan alınan keyif katlanarak artacak hem de heyecanınıza heyecan katacaksınız!

10. Bazı bölgeler ekstra hassastır, keşfedin!

10. Bazı bölgeler ekstra hassastır, keşfedin!

Kişiden kişiye değişse de vücudun bazı bölgeleri masaj sırasında libidoyu artırmak için ekstra hassastır. Örneğin iç bacaklara masaj yapmak cinsel organlara yakın olduğu için yoğun haz verir. Bir diğer hassas bölge ise avuç içlerimizdir. Hemen şimdi avuç içlerinizle ufak ufak oynamayı deneyin, keyif verdiğini göreceksiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
14
6
6
6
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın