Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Özel: Size Olmasa da Mutlaka Bir Arkadaşınıza Lazım Olacak Cinsellik ile İlgili Tavsiyeler!

Erkeklere Özel: Size Olmasa da Mutlaka Bir Arkadaşınıza Lazım Olacak Cinsellik ile İlgili Tavsiyeler!

Don't mind me
05.09.2019 - 10:16

Muhtemelen sizin ihtiyacınız yoktur ama ola ki bir arkadaşınız sorarsa, önerebileceğiniz tavsiyeleri sizler için derledik!

Kaynak, Kaynak 2

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ön sevişme, ön sevişme, ön sevişme!

Cinsellikte yapacağınız en yanlış şey aceleci davranmaktır! Partneriniz ile birlikte ön sevişmeye ayıracağınız zaman, sizi sabırsızlandıracak ve isteğinizi doruğa çıkartacaktır. Bu sebeple, tüm uzmanlarla birlikte, ön sevişmeyi asla ama asla atlamamanızı söylüyoruz.

Haftada en az birkaç defa yoğun egzersizler yapmak, daha sağlıklı ve uzun süren bir ilişki yaşamanıza yardımcı olacaktır.

Erkekler, yoğun egzersizlerden sonra devasa bir testosteron yüklemesi kazanır. Ağırlık çalışmak, kas geliştirmek cinsel gücünüzü ve isteğinizi katlar. 

Ayrıca cinsellik esnasında tüm vücut uyarılarak yoğun miktarda kan pompalar, egzersizler sayesinde damarlarınızı, nefesinizi açarak kendinizi bu tempoya hazır hale getirirsiniz!

Egzersiz demişken, erkekler için olan Kegel egzersizlerine mutlaka göz atın.

Kegel egzersizleri, kadınlarda vajinusmus erkekler de ise prostat ve erken boşalma gibi rahatsızlıkları önlemede ve tedavilerinde kullanılan oldukça sağlıklı ve yararlı bir egzersiz türü. Aşağıdaki içerikten bir göz atmanızı öneririz!

Başlamadan en az 20 dakika önce çişinizi yapın!

Başlamadan en az 20 dakika önce çişinizi yapın!

Taoist cinsellik felsefesi, erkeklerin sevişmeden en az 20 dakika önce tuvalete gitmesini tavsiye ediyor. Bilimsel açıdan da bunun doğruluğu kanıtlandı. Nedeni ise penisinizin siz çişinizi yaptıktan sonra 1-3 dakika süresince 'rolünü değiştirmek'te zorlanıyor. Eğer çişinizi yaptıktan sonra hemen başlarsanız, erken boşalma ve daha az cinsel zevk alma gibi problemler yaşayabilirsiniz.

Erkeklerin en büyük hatalarından biri: Konuşmamak!

'Dirty talk' kavramını duymuşsunuzdur. Partnerinizi etkilemek istiyorsanız, doğru zamanda doğru sözcükleri kullanmak çok önemli!

Cinsellik sırasında erkekler konuşmaz diye bir şey yok! Öncesinde, sırasında ve sonrasında mutlaka nelerden hoşlandığınızı, sizi nelerin etkilediğini dile getirin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınlar güzel kokulardan etkilenir, hatta size daha istekli yaklaşırlar! Güzel bir parfüm sıkmayı unutmayın.

Partnerinizin cinsel şevki sizden gelen kötü bir koku ile hemmmencecik sona erebilir. Tam tersi durumda, onu çekecek bir koku da partnerinizi Bu sebeple, onun hoşlanacağı bir parfüm veya deodorant kullanmak, hatta belki de bu kokuya beraber karar vermek, en iyisi olacaktır.

Neden sadece yatak odası?

Evet, neden? Evin diğer odalarını da bu amaçla kullanabilirsiniz pekala, üstelik bu değişiklik yeni heyecanlar da katacaktır, bizden söylemesi!

'Performans gerginliği' yaşıyorsanız, gevşemeniz ve 'Ya yapamazsam?' düşüncesinden kurtulmanız gerek!

Medical News Today'in ilgili makalesinden edindiğimiz bilgiler, cinsellik hakkında yaşanan stresin 'performans gerginliği'ne, bunun da erektil disfonksiyon, bilinen adıyla 'sertleşme problemi'ne yol açtığını söylüyor. Yani psikolojik bir durum, fiziksel bir rahatsızlığa dönüşüyor.

Bu durumdan kaçınmak adına, kendinizi daha özgüvenli kılacak aktiviteler yapmanız gerekli. Egzersiz yapmak, daha iyi bir dış görünüşe kavuşmak, hayatınızdaki stresi azaltmak, Kegel egzersizleri yapmak gibi. Ancak bu durumun ciddiyetine bağlı olarak terapi almanız da gerekebilir.

Sigara ve alkol cinsel hayatınızı da olumsuz etkiler!

Sigara ve alkol cinsel hayatınızı da olumsuz etkiler!

Sağlığınız için mutlaka bırakmanız gereken sigara, cinsel hayatınızın da sonunu getirebilir. 

Damarlara verdiği zararlar, penisin yapısını olumsuz etkiler, ereksiyonu kalitesizleştirir.

Konu anlatım videoları izleyin!

Hayır, LYS'ye nasıl çalışırım içeriğinde değilsiniz, başlığı kontrol etmenize gerek yok.

Cinsellikte kadınların zevk aldığı klitoris ve G-Spot gibi noktaları nasıl bulacağınızdan tutun da partnerinizi etkileyeceğiniz masaj yöntemlerine kadar pek çok video-rehber bulabilirsiniz.

Bilgi çağında her şey daha kolay, değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asla başlamadan hemen önce yemek yemeyin!

Sindirim sisteminin çalışması, kan akışına bağlıdır. Eğer kanınız, sindirilen besinleri vücudunuza dağıtmakla meşgulse, penisinize giden kan akışı yeterli olamayacak ve tatmin edici bir şekilde erekte olamayacaksınız! Mümkün olduğunca seksten 1-1 buçuk saat önce yemek yiyin.

'Önce Kadınlar' kuralını yatakta da uygulamanız şiddetle tavsiye edilir!

Bazen erkekler olarak çok aceleci olabiliyoruz ve bu cinsel ilişkide partnerin yeterince tatmin olmaması ile sonuçlanabiliyor. 

Unutmayın, konu önce kadın için kapanmalı çünkü erkekler için kapandığında uzun süre açılmayabiliyor.

Ne demiş Teoman, 'Her zaman kolay değil, sevmeden sevişmek.'

Cinsellik somut olduğu kadar soyut bir olgu, bunu unutmamanız lazım. Partneriniz ile yakalayacağınız ten uyumunda aranızdaki sevginin önemi de büyük. Kadınları etkileyen şeylerden ikisi sizde görecekleri istek ve arzulandığını hissetmek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
5
4
4
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Acilin

İbretlik paylaşım.