Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki: 'Bu Siyasi Sapıkları Ne Yapacağız?'

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki: 'Bu Siyasi Sapıkları Ne Yapacağız?'

Batuhan
06.04.2016 - 14:28

23’üncü Muhtarlar Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı ErdoğanKılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri hakkında 'Ana muhalefetin, üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız? Kılıçdaroğlu için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ankara, Mardin, Sivas, Burdur, Giresun, Yozgat, Konya, Erzincan, Batman, Kırşehir, Osmaniye, Zonguldak, İzmir, Sakarya, Şanlıurfa ve Mersin'den gelen muhtarlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu toplantılar ülkemizde sadece cumhurbaşkanı değil devletin üst yönetimi nezdinde bugüne kadar düzenlenen en kapsamlı, en istikrarlı ve bana göre en verimli organizasyondur. Keşke mümkün olsa da 79 milyon insanımızın tamamıyla her gün yüz yüze, birebir temas kurabilsek, konuşabilsek, dertleşebilsek ama sizler onların zaten vekilisiniz. Dolayısıyla sizlerle buluşmak, sizlerle bir araya gelmek 79 milyonla buluşmaktır, bir araya gelmektir.' değerlendirmesinde bulundu.

Milletle özellikle de muhtarlarla muhabbetinin, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı ilişkisinin birilerini fevkalade rahatsız ettiğini dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti:

'Öyle ki işi beni eleştirmek adına muhtarlarımızı, onlarla birlikte tüm milletimizi tahkir etmeye, aşağılamaya kadar vardırıyorlar. Biliyorsunuz bir konsolosun, casusluk davasından yargılanan bir gazeteciyle yanak yanağa resim çektirmesini eleştirmiştim. Bunun üzerine güya bir mizah dergisi benim muhtarımızla yanak yanağa resim çektirdiğimi gösteren bir karikatürü kapak yaparak, kendi aklınca, ‘Biz konsoloslarla fotoğraf çektiririz, sen ise ancak muhtarlarla fotoğraf çektirirsin’ demeye getiriyor. İşte zaten tam ben de bunu söylüyorum. Benim yerim milletimin yanıdır, onun seçilmiş temsilcileri olan muhtarların yanıdır, peki siz kimin yanındasınız? İşte o konsolosların yanındasınız, varın siz onlarla yolunuza devam edin. Biz bunların kafasını çok iyi biliriz. Bu kafa, sorsan kendini çağdaş olarak, ilerici olarak, aydın olarak, solcu olarak, demokrat olarak tanımlar ama aslında bunlar halk düşmanının, millet düşmanının önde gidenidir. Bu millete ve bu topraklara dair ne varsa hepsine husumet besleyenler yaptıkları işin adını halkçılık koyarak, tam bir kara mizah örneği sergiliyorlar.'

'Bu zat için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir'

Cumhurbaşkanı ErdoğanKılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri hakkında, 'Ana muhalefetin, üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız. Biz bunları ademe mahkum edip 'hiç' yerine koydukça çirkefliğin, çirkinliğin, ahlaksızlığın çıtasını sürekli yükseltiyorlar. Bu zat için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir. Bu kişi, başında bulunduğu partinin de yüz karasıdır.' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

'Hiçbir polisimizin, askerimizin değil canını, serçe parmağını dahi oradaki beton ve demir yığınlarına değişmeyiz. Milletimizin birliğini, beraberliğini hedef alarak bizi köşeye sıkıştıracaklarını sananlar, üzerine bastıkları toprağın bir de altına baksınlar. Orada aynı niyetle yola çıkmış ama her defasında hüsrana uğramış kendileri gibi nice gafiller göreceklerdir. Bayrağımız rengini şehitlerimizin kanından alıyor. Kendi paçavralarını bayrağımızın yerine dikmeyi düşünenler, onları ancak kefenleri olarak kullanabilirler.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bu adam elini kolunu sallaya sallaya dünyada dolaşıyor'

'Bu adam elini kolunu sallaya sallaya dünyada dolaşıyor'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de devam eden iç savaş için 'Suriye'de konvansiyonel silahlarla ölenlerin sayısı şu ana kadar 500 bin. Kullanılan silah ne olursa olsun eğer sonucu ölümse, benim için ha kimyasal olmuş ha konvansiyonel olmuş, ne fark eder? Bu zalimi, bizim Lahey Adalet Divanı'na sevk etmemiz gerekmez mi? Bunun oraya sevk edilmesi gerekir, neyse bedelini ödesin. Bu adam elini kolunu sallaya sallaya dünyada dolaşıyor. Tabii gittiği yer sadece Rusya, o ayrı mesele. Ama temsilcileri BM'ye kadar bile gelebiliyor, hala oralarda bunlar dinleniyor.' yorumunda bulundu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
170
52
12
9
7
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Prenses Adora

Kadın gazetecilere "Ben sizin bacak aranızı çeksem" diyen kimdi? Kimseye zarar vermeden sırtını dönerek protesto eden kadınlara "Ne anlama geldiği belli edeb... Devamını Gör

raven.

Münevver Karabulut için "Ya davulcuya ya zurnacıya" diyen şahıs mı bunlardan bahsediyor?! Aklına şimdi mi geldi siyasi sapıklar? "Kadın kahkaha atmasın", "Aç... Devamını Gör

Z.K

Siyasi ahlaktan bahseden Tayyip,senin de 'Kadın mıdır,kız mıdır bilemem' dediğini unutmadık!