Görüş Bildir
Haberler
En Hızlı Gelişen Sosyal Ağ Tumblr

En Hızlı Gelişen Sosyal Ağ Tumblr

ATKN
27.11.2014 - 10:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal platformlar arasındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Yapılan son araştırmalar, giderek büyüyen Tumblr'ın en hızlı gelişen platform olduğunu ortaya koydu.

Aylık 1.35 milyar kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı tartışmasız Facebook. Buna rağmen, büyüme hızında daha yeni ve daha niş olarak olarak görülebilecek sosyal ağların üstünlüğü bulunuyor. Global Web Index şirketinin son verileri, bu alanda en büyük ivmeyi Tumblr'ın yakaladığını gösteriyor.

Büyümede yeniler önde

Son 6 aylık sonuçlara göre yapılan çalışmada, Tumblr kullanıcı sayısı olarak yüzde 45'lık bir büyüme yakalamış durumda. Ağdaki aktif kullanıcı ise yüzde 120'lik büyük bir artış yakalamış görünüyor. Bu sonuçlarla Tumblr, Pinterest ve Instagram'ın önünde liderlik koltuğuna oturuyor.

Linked'in ilk 3'ü takipte

İkinci sıradaki Pinterest ise kullanıcı sayısı artışında Tumblr'ı sollasa da aktif kullanıcı artışında bir parça geride kalıyor. Yüzde 36'lık artış yakalayan Instragram'ı iş ağı LinkedIn takip ediyor.

Büyük ağlarda durum stabil

Twitter, YouTube, Google Plus, Facebook gibi eski sosyal platformlarda ise durum daha stabil. Örneğin, Facebook'un sadece yüzde 6'lık bir büyüme yakalamış durumda. Bakalım önümüzdeki dönemde sosyal platformlarda eğilimler nasıl şekillenecek?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/en-hizli-gelis...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
2
1
1
0
0