Görüş Bildir
Haberler
Emekliliğinde Hangi Şehirde Yaşayacağını Söylüyoruz

Emekliliğinde Hangi Şehirde Yaşayacağını Söylüyoruz

Uzun yıllar çalışmanın ardından rahat edeceğimiz, gündüzleri kahve eşliğinde deniz manzarasına doyacağımız, akşamları sahilde yürüyüş yapacağımız, huzurlu bir emeklilik kim istemez ki? Bu teste emekliliğini hangi şehirde yaşayacağını söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Hadi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Söyle bakalım, sen ne için çalışıyorsun?

3. Söyle bakalım, sen ne için çalışıyorsun?

4. Peki başarı senin için ne demek?

4. Peki başarı senin için ne demek?

5. Bize bir manzara seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ilerde kendini hangi çift gibi görüyorsun?

7. Şimdi de en sevdiğin mevsimi seç bakalım.

8. Peki bu meyvelerden birini de seç.

9. Bu evlerden birini seç.

10. Son olarak bir şehirde yaşayabilmen için hangi özelliği olmalı?

10. Son olarak bir şehirde yaşayabilmen için hangi özelliği olmalı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayvalık

Ayvalık

Sen emekliliğini çoğu kişi gibi Ayvalık'ta geçireceksin. Tam emekli yeri olmasıyla bildiğimiz Ayvalık, aslında birçok güzelliği de içinde barındırıyor. Bu güzelliklerden bir tanesi tabii ki Cunda adası. Emekliliğini tam anlamıyla yaşamak isteyen birisin. Bunun nedeni zaten gençliğinin tadını doya doya çıkartıyor olmandan kaynaklanıyor. Yani eğlenceli, yerinde duramayan ve gezmeyi seven birisin. Şu an her şeyin tadını en iyi sen çıkartıyorsun. Bu nedenle de emekliliğini sessiz, sakin bir yerde geçirmek istiyorsun. Gündüzleri denize nazır bir kahvaltı, akşama doğru deniz keyfi ve gün batarken de sahilde çayını yudumlayacağın herkesin hayali olan bir emeklilik tercih ediyorsun. Bu isteklerine en uygun yer tabii ki Ayvalık. Sen her şeyin bir zamanı ve yeri olduğunu düşünen birisin. Gençliğini olması gerektiği gibi yaşlılığını da olması gerektiği gibi yaşamalısın. Şu an çok eğlenceli ve anımsayınca mutluluk duyacağın anılar biriktiriyorsun. Yazlık balkonunda bu anılarını çocuklarına anlatmak gibi bir hayalin de söz konusu. Sana Ayvalık'ta bol huzurlu emeklilikler diliyoruz.

Datça

Datça

Sen tabii ki sıcak denizlere inmeyi seven birisin. Bunun için de emekliliğini Datça'da yaşayacaksın. Doğası ile insanı büyüleyen ve görülmeye değer bir sürü güzellikleri ile hem gezeceğin hem de yılların yorgunluğunu atacağın bir emeklilik yaşayacaksın. Sana göre gezmenin görmenin yaşı yok. Bir kere geldiğimiz dünyada neden tatmadığın güzellikleri görmeyesin ki? Manzarasına baktıkça insanın ömrünü uzatan Datça senin emekliliğin için en ideal yer. Sen ne çok kalabalık ne de çok sakin yerlerden hoşlanıyorsun. Etrafında da emekli arkadaşların olmalı ve akşamları onlarla okey oynamalısın. Sen rahatına düşkün birisin. Huzurlu ortamları daha çok seviyorsun. Senin bir yere yerleşebilmen için orayı gördüğünde iyi enerjiler hissetmelisin. Bu iyi enerjiyi de Datça'da hissedeceğini düşünüyoruz. Yol arkadaşınla beraber emekliliğinizde de güzel anılar biriktireceğin yer Datça.

Alaçatı

Alaçatı

Sen emekliliğini Alaçatı'da geçireceksin. Her sokağı ayrı güzel olan, baktığın her yerde bambaşka duygular uyandıran, herkesin uğrak noktası Alaçatı, emeklilik için harika bir yer. İnsanın emekli olduğunu unutturacak cinsten. Yeniden gençleşmeni sağlayacak ve her gördüğünde ne kadar şanslı olduğunu düşüneceksin. El değmemiş güzellikleri ile sana doğanın ne kadar harika bir yer olduğunu kanıtlayacak adeta. Sen istediğin şeylere ulaşmak için her şeyi yapabilecek birisin. Senin için yorulmak diye bir şey yok. Bazı güzelliklere ulaşmak için bazı zorluklara katlanmak gerektiğini düşünüyorsun. Senin yaşayacağın yerde önemli olan, her ne kadar kendini iyi hissetmen olsa da aynı zamanda görüntüsü de önemli. Gelen misafirlerini bile keyifle gezdirebileceğin bir yerde yaşamalısın. Sen Alaçatı'da emekliliğini geçiren şanslı azınlıktan olacaksın.

Bodrum

Bodrum

Sen emekliliğini Bodrum'da yaşayacaksın. Sen başarı odaklı birisin. Bu nedenle gençliğini fazla çalışmaya harcıyorsun. Gençliğinde yapamadıklarını emekliliğinde yapmayı planlıyorsun. Yani hem huzurla emekliliğini yaşayacağın bir yer hem de gençliğini unutmayacağın bir yer istiyorsun. Kalabalık, sürekli birileriyle karşılaştığın ve gençlerin seslerinden mutluluk duyduğun bir yer olmalı. Şu an her ne kadar fazla çalışsan da yine de gezmekten kendini alamayan birisin ve bu özelliğin senin en sevdiğin huyun. İlerleyen yaşlarında da bu gezme tutkunu bırakmak istemiyorsun. Emekliliğin de akşamları dışarı çıktığında, eğlenen insanları görmek senin enerjine enerji katacak. Sen metropolün kolay yaşamına alışmandan dolayı yine her şeyin kolay ulaşılabildiği bir yerde emeklilik yaşamalısın. Şahane manzarası ve herkesin diline destan olan Bodrum'da mükemmel bir emeklilik seni bekliyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
25
11
9
8
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Bodrum Sen emekliliğini Bodrum'da yaşayacaksın. Sen başarı odaklı birisin. Bu nedenle gençliğini fazla çalışmaya harcıyorsun. Gençliğinde yapamadıklarını em... Devamını Gör