Görüş Bildir
Haberler
Dünya Nüfusunu Çoğaltmaya Ant İçmiş 6 Çılgın İnsan

Dünya Nüfusunu Çoğaltmaya Ant İçmiş 6 Çılgın İnsan

ilmissha
22.05.2015 - 11:56 Son Güncelleme: 22.05.2015 - 12:11

Çocuk sahibi olmaktan korkan ya da asla çocuk düşünmeyen yüzlerce insan olmasına rağmen dünya nüfusu bir balon misali şişmeye devam ediyor. Neden mi? İşte karşınızda bu yola baş koyan, bazı ilginç insanlar.

Kaynak: http://www.cracked.com/article_19791_...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gizli kapaklı 75 çocuğu olan doğum uzmanı

6. Gizli kapaklı 75 çocuğu olan doğum uzmanı

Farz edelim ki eşiniz ve siz çocuk sahibi olamıyorsunuz. Sokakta gördüğünüz bir çocuğu alıp götüremeyeceğinize göre en iyi seçeneğiniz tüp bebek tedavisidir. Diyelim ki iyi bir doktor da buldunuz; işlerin ters gidebileceği bir durum yok. Asıl problem zaten doktorunuzun ta kendisi; bu adam tam bir kaçık!

70' li ve 80' li yıllarda, yüzlerce kısır kadın Dr. Cecil Jacobson' ı görmeye gitti,  kendi 8 çocuğunu ulu orta sergileyerek insanların güvenini kazanmıştı zaten. İnsanların bilmediği şey ise doktorun kimliği belirsiz donörlerin değil kendi spermini kullandığıydı. Bu işlemi çocuk sahibi olmak için gelen çiftlerde de tekrar tekrar uyguladı.

Jacobson hormon tedavisi uyguladığı kadınları, hamile olduklarına inandırmaya çalışırken ki yalan söylediğinde ultrasonda kendi dışkılarını bebekmiş gibi gösteriyordu; bazıları doktorda bir gariplik olduğunu düşünmeye başladı. Sayısız çift kendi çocuklarının doktora benzediğini fark ettiğinde kuşkular arttı.

1989 yılında 10 çifin kuşkulanmasıyla, donörlerin gönüllü bir grup insan değil Jacobsonın ta kendisinin olduğu ortaya çıktı. Yapılan DNA testi sonucunda 17 çocuktan 15 tanesi doktora ait çıktı. Jacobson' ın tahmini olarak 75 çocuğun babası olduğuna inanılıyor.

5. 11 Farklı anneden 21 çocuk sahibi olan adam

5. 11 Farklı anneden 21 çocuk sahibi olan adam

Çoğumuz için 29 yaş önemli bir dönüm noktasıdır; çünkü ancak gençlikte yapmaya cesaret edeceğiniz dövme ve piercing için bir yıl daha vardır. Desmond Hatchett isimli bu adam için ise ömür boyu peşini bırakmayacak, korkunç kararlar aldığı bir yaş. Çünkü 30 unu bile doldurmadan 21 çocuk sahibi bir baba olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 farklı kadın... Eğer cinsellik eğitimini önemsemiyorsanız, bu adamın halini aklınızın bir köşesine yazın. Desmond çocuk yapma konusunda tecrübeli; ancak işler para kazanmaya gelince değişiyor. 18 yaşında dört çocuk babası olmak kolay değil.

Birçok insan, bir elin beş parmağını geçecek kadar çocuk sahibi olma fikrine bile korkuyla bakarken, Desmond '' Bir anda oldu işte '' deyiveriyor. İşin ilginç kısmıysa kayıtlar incelene kadar hiç kimse çocukların yetersiz bakımdan ve babanın bu konuda suçlu olduğundan haberdar olmuyor. Mahkeme babanın maaşının yarısına el koyduğunda ise çocuk başına aylık 2 dolar kadar kalıyor.

4. Daad ve 100 bebek projesi

4. Daad ve 100 bebek projesi

Bildiğiniz üzere dünya üzerindeki birçok kültürde hala çok eşlilik devam ediyor. Belki size göre değil ama pek çok insan bu şekilde yaşıyor. İşte karşınızda onlardan biri: Daad Mohammed Al Balushi.

Orta Doğu' da yaşayan tek bacaklı fakat çok eşli bu adam bir hedefi var, o da 2015 yılına geldiğinde 100 çocuk babası olmak. Daad 64 yaşında ve amacına hemen hemen yaklaşmış durumda. 2011 yılında 92 çocuğa sahip olan Daad, Birleşik Arap Emirlikleri' nde bulunan toplamda 17 eve sahipti. Şeriat kurallarına göre en fazla 4 eşiniz olabilir, fakat bu kural Daad' ın işlerini baltalayamamış gibi duruyor. Tam tamına 18 tane olan eşleriyle sırasıyla boşanıp tekrar evlenmiş, her birinin maddi bakımını üstlenip birer ev alarak iyi bir koca olduğunu kanıtlamak istemiş.

Nüfus patlaması bu babanın oldukça işine de yaramış, 2002' de Şeyh Zayed tarafından bizzat onurlandırılmış. Kutlamada kendi kendine bir söz vermiş, o da malumunuz üzere 100 çocuğa kavuşmak. Şeyh de eşlerin ve çocukların maddi bakımını üstlenerek bu çılgın babaya destek vermiş. Daad' ın şu sözleri de adamın ne derece çatlak olduğunu bizlere ispatlıyor: '' Asla dondurulmuş ya da konserve yemek yemedim, eşlerim önüme hep taze, sıcak yemek koydu. Zaten kendileri de taze, çıtır... Çünkü ben asla boşanmış bir dulla evlenmedim, evlenmem.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. 400 den fazla çocuklu sperm donörü

3. 400 den fazla çocuklu sperm donörü

1970' lerde Kirk Maxey adındaki parlak tıp öğrencisi oldukça zor zamanlar geçiriyordu. Aynı zamanda doğum kliniğinde çalışan bir hemşireyle evliydi. Hem karlı hem de eğlenceği olacağını söyleyen eşi, Kirk' ün sperm bağışı yapmasını tavsiye etti. Yakışıklı, sarışın, mavi gözlü, eğitimli Kirk Maxey 'in kendi tıbbi araştırmasını finanse etmek için, 14 yıl boyunca, haftada iki kez sperm bağışlama hikayesi burada başladı.

www.hastane.com.tiler_b.jp

Kirk, kendi biyomedikal araştırma şirketini kurmak için akıllıca davranmıştı, dünyanın en büyük ilaç firmalarına danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Uzun yıllar devam ettikten sonra bu kariyerini bıraktı ve kendi çocuklarına sahip oldu. Toplamda 2161 tüplük bağış yapan Kirk' ün spermlerinden %20 lik bir başarı oranı yakalandı, bu da hemen hemen 432 doğum demek.

14 yılda 432 doğum demek,  bir yılda ortama 30 doğum gerçekleşmiş demektir. Doktorun bağışı ziyan olmamış gibi görünüyor. Hastaların çoğunun geldiği yerde oturan bir oğlu olan doktor, oğlunun yaşında ortalama 100 kişinin olduğunu varsayıyor ve bunların yarısı üvey kardeşi. Oğluna tanımadığı kardeşleri olduğunu söylemek zorunda hissediyor Kirk; zira onlarla bir ilişki kurması oldukça yüksek bir ihtimal. Ensest ilişki olasılığı dışında, Kirk, sperm bankalarının adını duyurmayan çalışan sıkı bir savunucu. Hatta yüksek sayıdaki çocuklarına dikkat çekerek kendi genlerinin haritasını çıkarmış; sonuç ise sıfır genetik hata.

2. Bumpaholics

2. Bumpaholics

Bazı kadınlar doğuştan annedir. Çocuklara bayılırlar, hamilelik  fikrinden oldukça hoşlanırlar, yeteri kadar çocuk sahibi olur ve durmaları gereken noktayı bilirler. Hamilelik bağımlılığı olan kişiler olarak bilinen '' bumpaholics'' ise tam tersidir. Bu kadınlar hamileliğin tadını çıkarmak için hamile kalır, çocuk umurlarında bile olmaz.

Hamile kalma bağımlılığına hormonal değişiklikler, mide bulantıları ve alınan kilolar da eşlik ediyor; doğum ağrısından bahsetmiyorum bile. İngiliz anne Jill Hawkins 10 bebek sahibi olmuş; ama hiçbirine bakmamış. Nedeni ise rahmini kiralıyor olması. Her doğum için 18.000 dolar alan Jill, bu işten oldukça kar sağlamış. Geçmişinde intihara teşebbüs eden, ağır bir depresyon geçiren kadına neden kendi çocuğu olmadığı sorulduğunda ise verdiği cevap '' Çocuk büyütmek istemiyorum. Annelik içgüdüsüne sahip değilim, bencil biriyim.'' oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jill' in aksine rahmini kiralamaya sıcak bakmayan Carole Horlock, 2008 yılında doğurduğu üçüzleri de dahil, 13 yılda toplam 12 çocuk sahibi olmuş. Bebek bakmakla ilgili hiç bir sıkıntısı olmayan kadın eşinden ayrılmış. Hatta, aklı başında olmayan eşini gördüğü anda, tüm çocuklarını ondan uzağa kaçırıyor.

1. Dünyanın en açık fikirli ailesi

1. Dünyanın en açık fikirli ailesi

Brezilyalı Luiz Costa de Oliveira ve eşi Francisca tavşanlarla yarışırcasına durmaksızın çocuk yapmışlar, öyle ki Francisca öldüğünde tam 17 çocukları varmış. Luiz, bir süre sonra tekrar aşık olup evlendiği Maria' yla da yine 17 çocuk sahibi olmuş.

Kocasından bunalan Maria kız kardeşinden yardım istemiş ve onu evlerine çağırmış; fakat kız kardeşinin de kocasından hamile kalması pek uzun sürmemiş. Hem de üst üste 15 defa! Kocasına uzun süre kızgın kalamayan Maria, hem kardeşi hem de kocasıyla birlikte yaşıyor. Luiz ise kadınlar Tanrının yarattığı en muhteşem şey diyerek kadınlara olan düşkünlüğünü belirtmekten geri kalmıyor. Ancak Luiz hayal kırıklığına uğramış olcak ki eve, kendine uygun bir kadın daha getiriyor. Tüm bunlar da yetmezmiş gibi , Maria ve Ozelia' nın annesi de  Luiz' in cazibesinin kurbanı oluyor ve ona bir çocuk veriyor. Etti mi 50!

Şimdilerde 90' lı yaşlarında olan Luiz emekliye ayrılmış gibi görünüyor: '' Sağlığım yerinde olsa da artık zar zor sevişebiliyorum. '' diye de eklemeyi ihmal etmiyor. Bunu bir yere not edin; ' hiç '' değil de '' zar zor ''... Çocuklarının hepsinin adını hatırlamadığını belirten Luiz' in 100 da fazla torunu; torunlarının da 30 çocuğu bulunmakta. '' Akşamları sık sık kadınlarla dışarı çıkardım, bilmediğim başka çocuklarım da vardır kesin.'' diyen Luiz' in '' dışarı çıkmak '' ile neyi kast ettiğini de varın siz düşünün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
25
11
5
4
3
1