Görüş Bildir
Haberler
DİSK Genel Kurulu'ndaki Protestoya Erdoğan'a Hakaret Soruşturması

DİSK Genel Kurulu'ndaki Protestoya Erdoğan'a Hakaret Soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, DİSK'in Olağan Genel Kurulunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik atılan sloganlara ilişkin resen soruşturma açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Basın Suçları Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Cevat İşlek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun DİSK 15. Genel Kurulunun toplandığı salona girişi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren sloganlar atıldığına ilişkin haberler üzerine resen soruşturma başlattı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

DİSK'in 15. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun salona girişi sırasında, 'Hırsız katil Erdoğan' 'Katiller dışarı' sloganları atılmıştı.

Bakan Soylu, protestolar dinmeyince salonu terk etmişti.

Toplantıya katılanlar arasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da bulunuyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kani Beko: Bu kadarını beklemiyordum

Kani Beko: Bu kadarını beklemiyordum

DİSK Başkanı Kani Beko, konuyla ilgili açıklamasında 'Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu'nun burada olup beni dinlemesini istiyordum. İşçi arkadaşlarımız da kürsüye çıkıp, kürsüden demokratik bir şekilde konuşmuş olsaydı, Sayın Bakan da bizi dinlemiş olsaydı çok daha iyi olurdu. Böyle bir fırsatı da kaçırdık' dedi.

'Bu kadarını gerçekten beklemiyordum'

Böyle bir şeyin olacağını hiç öngörmediğini söyleyen Beko, şöyle devam etti: 'Daha önce de bizim genel kurulumuza Süleyman Soylu'dan önceki bakan Faruk Çelik genel kuruluna gelmişti. Tabi ki orada da arkadaşlarımız demokratik tepkilerini koymuşlardı ama bu noktaya gelmemişti. Sayın Faruk Çelik de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olduğu zaman bizim genel kurulda konuşma da yapmıştı. Ben bu kadarını gerçekten beklemiyordum' 

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
18
7
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
haylaz adam

yüzbaşının biri doğan isimli bir ere tokat atınca sen nasıl Er Doğana tokat atarsın diye dava açılmış :)

Pasif Kullanıcı

Kani beko Diskin gelmiş geçmiş en utanılacak baskani sensin.

eren salih

Ellerinde silahla bekleyen cizre ve surdaki pkk lılara devlet karşılık verdi si..tirin gidin dedi. Daha ne desin ki gardaşşş.. Sonra da katil deyyola... Bunl... Devamını Gör

Alparslan Yılmaz

son secimden once 10 yıldır niye yapmadı kardes sınır kapısından girerken vurup giderrken de bunlar basta degilmiydi gardaş ha