Görüş Bildir
Haberler
Deli Divane Aşık Olduğunu Düşündüğünüz İnsanın Size Karşı Duygularının Gerçek Olmadığını Kanıtlayan İşaretler

Deli Divane Aşık Olduğunu Düşündüğünüz İnsanın Size Karşı Duygularının Gerçek Olmadığını Kanıtlayan İşaretler

İlayda
17.07.2021 - 08:30 Son Güncelleme: 17.07.2021 - 10:19

Günümüz ilişkilerinde sahte aşkları ve duyguları bulmak çok yaygın hale geldi. İnsanlar artık dürüst ve açık olmak yerine kendilerinin egolarını ve duygularını tatmin edebilmek için sizinle vakit geçiriyor olabilirler. Biz de okurlarımızın bu durumu yaşamalarını istemediğimiz için bu içeriği hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşklarını ve sevgilerini baş başa olduğunuzdan daha çok sosyal medyada ve arkadaşlarının çevresinde dile getirirler.

1. Aşklarını ve sevgilerini baş başa olduğunuzdan daha çok sosyal medyada ve arkadaşlarının çevresinde dile getirirler.

Instagram'da ne kadar harika bir çift olduğunuzu gösteren birbiri ardına resim paylaşmak, büyük bir güvensizlik işaretidir. Ek olarak, eğer partneriniz sadece siz arkadaşlarınızla dışarıdayken size karşı nazik ve özenliyse, bu sizinle açık olmadığının bir işareti olabilir. Evde yalnızken de size sevgi göstermeliler. Bu nedenle, sevgi dolu jestler durur ve kapalı kapılar ardında sessizlik başlarsa, o zaman eşiniz toplumun görmesi için bir “sevgi gösterisi” sergilemeyi seviyordur.

2. Muhabbetleriniz çok sıkıcı hale gelmiştir.

2. Muhabbetleriniz çok sıkıcı hale gelmiştir.

Sağlıklı, derin bir ilişki, her iki tarafın da kendileri ve çevrelerindeki dünya hakkında konuşmaya açık olmasını gerektirir. Ancak partneriniz sizden bir şeye ihtiyaç duymadıkça konuşmaya başlamazsa veya bir tartışma başlatmaya çalıştığınızda bile, söylediklerinizle tamamen ilgisiz görüyorlarsa ilişkinizde kesinlikle ilerleme olmaz. Konuşmak zorunda kaldığınız konular bile aşırı sıkıcı ve kısa olur.

3. Sizi ve alışkanlıklarınızı değiştirmeye çalışırlar.

3. Sizi ve alışkanlıklarınızı değiştirmeye çalışırlar.

İkinizin de birbiriniz hakkında sevmediğiniz belirli özellikleri olabilir. Sahte ilişkilerde, partneriniz muhtemelen sizde sevmediği şeyleri değiştirmek isteyecektir. Kısaca, onları ve ihtiyaçlarını memnun edebilmeniz için kendi benliğinizi feda etmenizi isterler. Kendilerini sizden ve ilişkinizden üstün tutarlar ve onların taleplerine uymazsanız, başınız büyük belaya girer.

4. Sorunlara çözüm bulmak için sizinle birlikte çalışmazlar.

4. Sorunlara çözüm bulmak için sizinle birlikte çalışmazlar.

İlişkilerde çatışmalar ve anlaşmazlıklar yaygındır ve bunları çözmek için her iki tarafın da uğraşması gerekir. İkinizin de sorumluluklarınızı kabul etmeniz ve ortada bir yerde buluşmanız gerekiyor. Ancak, sevgiliniz bunların hiçbirini yapmakla ilgilenmiyor ve fırtınanın dinmesini bekleyerek sadece uzaklaşıyorsa endişelerinizi dinlemeyi ve problemi çözmeyi pek umursamıyorlardır.

Sadece bu da değil, duygularınızı ve sizi nasıl incitebileceklerini umursamıyorlardır. Sevgi dolu bir eş, sizinle ve eylemlerinin sizi nasıl olumsuz etkilediği konusunda endişe duymalıdır.

5. Onlar için bir öncelik değilsinizdir.

5. Onlar için bir öncelik değilsinizdir.

Eşiniz ucuz bahaneler öne sürerek planlarınızı çok sık iptal ediyor olabilir. Ayrıca bu konudaki üzüntülerini ve durumu kontrol etmenin 'ellerinde olmadığını' da ifade edebilirler.  Bu planları iptal etme davranışı çok uzun süre devam ederse, o zaman belki de onlar için yeterince öncelikli değilsinizdir.

Bu durum, arkadaşlarınızla çılgın aktiviteler yapmak veya ortak gezilere çıkmak gibi değil. Kaliteli ve samimi zaman geçirmekle ilgili. Bu yüzden sevgiliniz birlikte uzun bir yürüyüşe çıkmak veya sahile gitmek isterse, sizinle kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorlardır. Sizi görmek için yapmaları gereken buysa, tüm programlarını yeniden düzenleyebilmeliler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski sevgililerinden çok sık bahsederler.

6. Eski sevgililerinden çok sık bahsederler.

Partnerinizin eski sevgilisini atlatamamış olma ve sizin sadece bir toparlanma süreci olma ihtimaliniz var. Eğer eski sevgilileri hakkında çok konuşurlarsa veya daha da kötüsü, sizi onlarla karşılaştırırlarsa, bundan şüphelenmelisiniz. Bu durum, kafalarının ve kalplerinin geçmişte sıkışıp kaldığının ve ilişkinizin bir oyalama görevi gördüğünün açık bir işaretidir. Geçmişteki ilişkileri başarısız olduktan sonra egolarını güçlendirmeye çalışıyor olabilirler.

Akıllarının ve kalplerinin başka bir yerde olduğunun bir başka işareti de sizinle göz teması kurmaktan kaçınmalarıdır. Onlara sarıldığınız zaman size sarılmak ya da fiziksel olarak size yakın olmak, onların sizi karşılıksız sevdiği anlamına gelmez. Karşınızdaki kişi sizin gözlerinize bakmaktan kaçınıyorsa o kişi hakkında ikinci bir düşünceye sahip olmanıza veya yanlış bir şey yapıp yapmadığınızı sorgulamanıza neden olabilir.

7. Sizinle gelecek planları yapmazlar.

7. Sizinle gelecek planları yapmazlar.

Derin ve anlamlı bir ilişkide, geleceğinizin konusu er ya da geç ortaya çıkmalıdır. Sadece çocuk sahibi olmak veya evlenmekle ilgili değil, gelecekteki geziler ve birbirinizin aileleriyle tanışmak gibi basit şeyler hakkında da. Partneriniz sizinle böyle bir sohbeti gereksiz görüyorsa, muhtemelen bağlanma sorunları yaşıyordur ya da belki size bağlanmayı bile düşünmemiş olabilirler.

8. Gösteriş yapmayı severler.

8. Gösteriş yapmayı severler.

Bu günlerde, sosyal medya paylaşımları, gösteriş yapmanın tek yolu değil. Sevgiliniz ayrıca pahalı kıyafetler giymeyi veya yalnızca lüks, birinci sınıf restoran ve barlara gitmeyi isteyebilir. Yemek için çok para harcamak istemiyorsanız, sizinle kavga bile edebilirler. Bu nedenle, abartılı ihtiyaçlarını karşılamazsanız, sözde duyguları solmaya başlayabilir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın