Görüş Bildir
Haberler
Değişimin Böylesi! Boşandıktan Sonra Bambaşka Kişilere Dönüşerek Eski Eşlerini Pişmanlığa Boğmuş 17 Kadın

etiket Değişimin Böylesi! Boşandıktan Sonra Bambaşka Kişilere Dönüşerek Eski Eşlerini Pişmanlığa Boğmuş 17 Kadın

Astrophel
27.09.2019 - 14:26 Son Güncelleme: 27.09.2019 - 18:35

Hepsi tek tek ilham verici!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/kristatorres...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yürü be kadın!

1. Yürü be kadın!

“Eksi eşim bana, tutkulu olduğum şeyleri yapmaya devam ettiğim için bencil olduğumu hissettiriyordu. Çocuklarım dünyaya geldi ve hayatım burada bitti. Bundan daha fazlasına layık değildim. Bu olumsuzluğu bitirecek cesareti buldum, ruhsal olarak kendime çeki düzen verdim, çocuklarıma ve kendime karşı daha doğru birine dönüştüm. Zaman zaman zorlandığım oluyor ama yalnız bir anne olarak en zor anlarda bile asla dönüp arkaya bakmıyorum.”

2. Her haliyle çok güzel bizce.

2. Her haliyle çok güzel bizce.

“Belki ‘güzel görünüyorsun’ der umuduyla saçlarıma istemediğim bir sürü şey yaptım. Sürpriz! İşe yaramamdı. Asla sevmeyeceğimi düşündüğüm uzun saçlarla ve yaklaşık 13 kilo zayıfken şimdi sıradan bir banyo selfie’sinde, full makyajla çektirdiğim profesyonel fotoğraflarda olduğumdan daha güzel hissediyorum. Nefretle ve en kötüsü ilgisizlikle çevrelenmişken kendini sevmek çok zor.”

3.

3.

“Spor yapmaya başladım, okula geri döndüm ve ayrıldıktan sonra sadece hayatın tadını çıkarmaya baktım. Değişiklik bazen korkutucu gelebiliyor ama buna her zaman değiyor.”

4. Harika değil mi?

4. Harika değil mi?

“Ayrıldıktan sonra mutluluk, özgürlük ve kızım ve kendim için daha iyi bir hayat kazandım. Toksik ve sadakatsiz bir ilişki içinde sıkışmışken kendine bakmak ve kendini sevmek çok güçtü. Boşanalı 5 yıl oldu. Şimdi ise kızımı ve beni çılgınca seven bir adamla yeniden evlendim ve nisan ayında doğacak yeni oğlumuzu bekliyoruz!”

5. Gözlerimiz kamaştı. 🤩

5. Gözlerimiz kamaştı. 🤩

'Evlilik öncesi-boşanma sonrası! Daha mutlu, daha sağlıklı, daha ışıltılı!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

“Boşandıktan sonra öz güvenim o kadar arttı ki! Toksik ilişkimin verdiği acılar, yalnız kalmanın belirsizliğinden bile korkunç bir hal almaya başlamıştı. Kendimde boşanma kararı verecek gücü buldum. Hiç pişman değişim. Hayatım şimdi çok daha iyi.”

7. Öz sevgi!

7. Öz sevgi!

“Eski eşimle 15 yıl boyunca beraberdim ve bu süreçte sürekli kendimden nefret ediyordum ve bunaldımda hissediyordum. Ayrılalı 1 yıl oldu ve kendime saygı duymayı öğreniyorum.”

8. Göründüğü kadar iyi hissettiğinden eminiz!

8. Göründüğü kadar iyi hissettiğinden eminiz!

“16 yıl boyunca istismarcı bir alkoliğe katlandım. Ayık olduğunda fiziksel saldırıları bitiyordu ama duygusal işkencesi, yalanları ve manipülasyonları sarhoş değilken bile bitmek bilmiyordu. Çocuklarım ve kendim için buna bir dur demem yıllar aldı. Ayrılığımızın üzerinden 6 ay geçti ve bu değişimime bayılıyorum! Kavga gürültü ve sürekli temkinli davranma tedirginliğinden uzak bir ortamda yaşamak vücudunuzda ve ruhunuzda öyle değişikliklere yol ki!”

9. Gerçekten ilham verici 😍

9. Gerçekten ilham verici 😍

“Soldaki fotoğraf 11 yıllık eşimden ayrılmadan önce çekildi. Mutsuzdum, evliliğimde yalnız hissediyordum ve neredeyse okulu bırakıyordum. Sağdaki fotoğraf ise 4 yıl sonra doktoramı bitirirken. Sevdiğim şeyi yapıyorum ve neşe doluyum. Boşanmak hayatımda aldığım en iyi karar!

10.

10.

14 yıl boyunca aldatılmak, manipüle edilmek ve size yalan söylenmesi kesinlikle bir insanı değiştirebilir. Güvensiz hissediyordum ve öz güvenimi kaybetmiştim bu nedenle de onu terk etme düşüncesi beni korkutuyordu. Ama sonunda gücümü topladım ve şimdi güvenimi tekrar kazandım, daha özgürüm ve en önemli çok daha mutluyum.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hayallerinizden vazgeçmeyin!

11. Hayallerinizden vazgeçmeyin!

'21 yaşındayken North Dakota'da evlendim. 25 yaşında ise New York'a yerleştim ve boşandım. Bir yıl içinde yüksek lisansım için çalışıyordum.'

12. Kendin olabildiğin kadar güzelsin.

12. Kendin olabildiğin kadar güzelsin.

'Dövmeler bana nikah yüzüğünden çok daha fazla yakışıyor.'

13.

13.

'19 yaşında evlendim ve 31 yaşında boşandım. Mutlu olmak için kendinizden başkasına ihtiyacınız yok!'

14. Bir 'hayır' ne kadar çok şey değiştirebiliyor...

14. Bir 'hayır' ne kadar çok şey değiştirebiliyor...

“Fotoğraflarda görüldüğü üzere evliliğim boyunca bulanımdaydım ve mutsuz hissediyordum. Bugün, en sonunda bana yapılan tüm haksızlıklara ‘hayır’ deyip hayatımın kontrolünü ellerime aldığım için mutlu ve özgürüm.”

15. Gurur verici. 👏

15. Gurur verici. 👏

'Lisansımı bitirdim!'

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Bakın Obama'nın yanında ne kadar harika görünüyorum" pozu. 😂👏

16. "Bakın Obama'nın yanında ne kadar harika görünüyorum" pozu. 😂👏

'Boşanmak hayatım boyunca başıma gelen en iyi şeydi!'

17.

17.

'Milyonlarca kat daha mutluyum ve hayatımda ilk defa kendimi seviyorum.'

Mutsuz bir evliliğin kadınların hayatları üzerindeki etkisi sizce de korkunç değil mi? Kimse buna izin vermemeli!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1188
245
186
50
44
39
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

evliyken sağlığa ihtiyacınız yok muydu da boşanınca aklınıza geldi zayıflayıp sağlıklı yaşamak?

İronici

peki

Beyza

Bunlar kesinlikle saçmalık. Aynaya bakıp daha sağlıklı olmak ya da daha güzel hissetmek için kendinizle ilgilenmeye başlamanızı sizi bir erkeğin terk edişi m... Devamını Gör

Sefa Döner

Yine Sacma bir içerik, sanki evlilik sağlıksız bir şeymis gibi anlatmaları.saglikli yaşamayı ovse yine anlarım . Onedionun en sevdiği içerikler 1) Şeyma Suba... Devamını Gör