Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu'nun İlk Mitingi Erzurum'da

Davutoğlu'nun İlk Mitingi Erzurum'da

ATKN
13.04.2015 - 16:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran seçimleri dolayısıyla ilk mitingini 25 Nisan'da Erzurum'a gerçekleştirecek.

Alınan bilgiye göre, AK Parti'nin 7 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında seçim kampanyası, milletvekili aday listesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından başlayacak.

Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyası kapsamında ilk mitingi, 25 Nisan'da Erzurum'da yapacak. AK Parti'nin ikinci mitingi, aynı gün Sivas'ta düzenlenecek.

Yetkililer, daha önce ilk mitingin Hakkari'de yapılacağının duyurulduğunu ancak bu ilde gerçekleştirilecek mitingin, Hakkari'de yapımı devam eden havalimanının açılış gününe denk getirilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Öte yandan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı, 15 Nisan'da Ankara Arena'da yapılacak. Davutoğlu, 16 Nisan'da da bakanlar ve AK Parti MYK üyelerinin katılımıyla, AK Parti Seçim Stratejisi toplantısı düzenleyecek. Davutoğlu, 17 Nisan'da ise AK Parti 24. Dönem Milletvekilleri ve eşlerine akşam yemeği verecek.

Davutoğlu'nun ayrıca haftalık taslak programı kapsamında 17 Nisan'da 'Yeni Yargı Reformu Stratejisi Tanıtım Toplantısı'na katılması planlanıyor.

Kurbani Geyik, AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0