Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçim Tartışmalarını Geride Bırakarak Asıl Gündemimize Odaklanmamız Şart'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçim Tartışmalarını Geride Bırakarak Asıl Gündemimize Odaklanmamız Şart'

FreiGeist
19.04.2019 - 13:26 Son Güncelleme: 19.04.2019 - 14:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı bir dizi paylaşımla seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündeme odaklanmak gerektiğini vurguladı. 

Erdoğan, mesajlarında şunları kaydetti:

'Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir. Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır.

Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz. Gücümüzü milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA buluşmanın mücadelesini vereceğiz.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Türkiye'sini inşa edecek olanın yine milletin bizatihi kendisi olduğunu vurguladı ve ekledi:

'Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte TÜRKİYE İTTİFAKI olarak hareket etmeliyiz.'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki tweetini beğendiği görüldü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki tweetini beğendiği görüldü.

Görsel: @dokuz8haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu çağrısını ilk olarak dünkü Memur-Sen konferansında yapmıştı.

Erdoğan "Dönem, kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir" demişti.

Erdoğan "Dönem, kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir"  demişti.
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
138
81
49
31
8
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

şu cümleleri seçimden önce bir kez almadınız ağzınıza. her hamleniz bir amaç uğruna. artık millet icraata bakıyor lafa değil

rustemketum

2023'ünüz de, geminiz de umrumda değil. halkın %50'sini terörist / hain ilan edip şimdiki fake birleştirici üslup numarasını yiyen ya yalamadır ya aptal!

Firat Aydin

imamoglu size dogru siyaseti ögretecek

Fatih Öztürk

zaten tutuştular artık önümüzdeki 1 sene içinde gerçek ekonomi düzeltme hamleleri görebiliriz. onunda amacı var tabi ki seçmeni geri kazanmak için